Termékajánló

Vezetékes


Sorrend:

Esperanza EG104 High Octane Xbox Edition kormány
- Az EG104 High Octane kompakt méretű XBOX360 kormány, amely használható PC,PSX, PS2, PS3 játékokhoz.
- A gáz és a fékpedál különálló modul.
- 13 műveleti gomb
- Irány billentyűk
- A kormány mögötti digitális kapcsolói ideálisak a versenyekben sebességváltásra
- Vibrajelzés
- 180°-ban elfordítható
- Univerzális csatlakozó felület: XBOX360, PSX, PS2, PS3, PC-USB.
- Windows Vista/ 7 32-64 kompatibilis
 
22 906 Ft + Áfa = 29 090 Ft
  Thrustmaster 4460143 TMX  PRO !!! Force Feedback PC/Xbox One versenykormány























TMX PRO: REALIZMUS ÉS BELEÉLÉS A VIRTUÁLIS VERSENYZÉSBEN, XBOX ONE-RA ÉS PC-RE



A virtuális versenyzés szerelmesei imádni fogják az érzékeny és csendes Force Feedback rendszert, amelynek köszönhetően szinte a valós versenypályán tapasztalható körülmények elevenednek meg, soha nem tapasztalt beleélést biztosítva.

A TMX PRO kifejlesztésekor az összes különböző versenyző típust figyelembe vették: az ergonomikus kialakítás és a kormányba integrált technológiák az összes versenyzési stílus számára optimális élményt biztosítanak (rali, Forma-1, NASCAR, GT).

A TMX PRO részét képezi a Thrustmaster T3PA hárompedálos pedálszett is.

 























   

REALISZTIKUS MÉRET



 



A kormánykerék átmérője 28 cm, ami a tökéletes sokoldalúságot biztosítja, amely révén TMX PRO ideális partner az összes versenyzési stílushoz. Éld át a külöböző versenypályák izgalmait, a Forma-1-től a raliversenyzésen át bármilyen négykerekű száguldásig!


 

900° FOKOS MOZGÁSTARTOMÁNY



 



A kormány 2,5 rotációra képes, amely minden kanyarban eddig példa néllküli kontrollt biztosít.

A TMX PRO által nyújtott széles mozgástartomány (270-től 900° fokig) minden versenytípus minden virtuális versenyzője számára maximális precizitást garantál.


 

100% FÉMBŐL KÉSZÜLT SZEKVENCIÁLIS VÁLTÓFÜL



 



A TMX PRO nagy, teljes mértékben fémből készült szekvenciális váltófülekkel van felszerelve.

A legnagyobb teljesítményű autók kialakításához hasonlóan ez a kormány is váltófülekkel rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás kiemelkedő teljesítményt tesz lehetővé, könnyed, de jól érezhető sebességváltással.



 























   

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FORCE FEEDBACK



 



A T150 PRO (PS4/PC) és TMX PRO (Xbox One/PC) versenykormányok Force Feedback rendszere rendkívül rugalmas, állítható erőfokozatokkal. A rendkívül érzékeny Force Feedback rendszere segítségével a versenyzők a lehető legnagyobb precízióval manőverezhetnek, teljesítményük folyamatos javítása érdekében.


 

CSENDES SZÍJTÁRCSÁS RENDSZER



 



A T150 PRO (PS4/PC) és a TMX PRO (Xbox One/PC) szíjtárcsás Force Feedback rendszere testesíti meg a Thrustmaster versenykormányok által nyújtott előnyök csúcsát.

A rendszer alkalmas a motorból érkező hangok közvetítésére, miközben könnyed kezelést biztosít, a Force Feedback erejének intuitív használata érdekében.


 

TH8A KOMPATIBILITÁS



 



A T150 PRO (PS4/PC) és TMX PRO (Xbox One/PC) versenykormányok kompatibilisek a TH8A-val, a Thrustmaster 100%-ban fémből készült sebességváltójával (külön kapható).

A TH8A kialakítása a valós autóipari szabványokat követi (leszerelhető váltogombbal), és két különböző sebességváltási stílust is ajánl: a H-mintázatot (7+1) és a szekvenciálist (+/-).















 
82 354 Ft + Áfa = 104 590 Ft
Thrustmaster TM Sim HUB kormánykiegésztő hub








 



A termékről:



Élvezd ki a Thrustmaster termékcsaládját és próbálj ki egyedi megoldásokat konzolon (PS4, Xbox One) a legkeményebb versenyekhez  a TM Sim Hub-al.



A TM Sim Hub lehetővé teszi, hogy akár 4 Thrustmaster kiegészítőt is egyszerre használj kompatibilis Thrustmaster kormány alapokkal.



 



PS4™-el ésXbox One®-al használva a TM Sim Hub lehetővé teszi, hogy párhuzamosan akár négy kiegészítőt is közvetlen csatlakoztass a kompatibilis Thrustmaster versenykormány alapján hátul található mini-DIN csatlakozóhoz.



 



Xbox One esetében, a TM Sim Hub használata  kötelező, ha több, mint egy kiegészítővel játszol. A TM Sim Hub-ot a kompatibilis kormány alap DIN csatlakozójába kell bedugni. Majd a kiegészítőket (TH8A váltó, TSSH kézifék) valamelyik TM Sim Hub 1-4 DIN csatlakozójába kell bedugni.



PS4 esetében néhány játék támogatja/engedélyezi  a TH8A váltó csatlakoztatását a PS4 USB portjához és támogatja/engedélyezi a  TSS Handbrake Sparco Mod+ csatlakoztatását a kormány alap DIN portjához.



Azok a játékok esetében, melyek nem támogatják a TH8A váltó használatát USB csatlakozón keresztül, a TM Sim Hub használata kötelező, ha több, mint egy kiegészítővel játszol.



 



 



Legfontosabb jellemzők:




  • Csatlakoztass több Thrustmaster kiegészítőt egyszerre: akár 4 eszközt is tudsz párhuzamosan csatlakoztatva használni!

  • Csatlakoztasd a TM Sim Hub-ot közvetlenül a kompatibilis Thrustmaster kormány alaphoz.

  • Kifejezetten a TH8A váltóhoz és TSS Handbrake Sparco Mod+ kézifékhez tervezve.

  • PS4-en a T-GT és T300-series versenykormány alapokkal kompatibilis.

  • Xbox One-on a  TS-XW Racer és TX-series versenykormány alapokkal kompatibilis.

  • PS4™-en és Xbox One®-on az alábbi weboldalon elérhető listázott játékokkal kompatibilis:



 



https://support.thrustmaster.com/en/product/tm-sim-hub-en/


 
21 252 Ft + Áfa = 26 990 Ft
  Thrustmaster TM Competition Sparco P31 kormány kiegészítő













Az egyetlen lapos, ovális formájú kormány az élethű GT versenyzés élményre tervezve























   

HÍD A VALÓDI ÉS VIRTUÁLIS VILÁG KÖZÖTT…



 



Az ünnepelt Sparco P310 kormány pontos mása, ami az egyedülálló ergonomikus kialakításnak, velúrbőr markolatborításnak és egyéb kiváló minőségű felhasznált anyagnak köszönhetően összemossa a valóságot és virtuális világot.. Tökéletes megoldás az élethű, sportos vezetés szerelmesinek.


 

… GT TELJESTÍMÉNYRE TERVEZVE



 



A felhasználók imádni fogják, hogy mennyiféle vezérlési lehetőségük van „ujjnyújtásnyira”, aminek köszönhetően könnyedén elérhetik a kilenc akciógombot, a 100%ban fémből készült kormányváltókat és a nyomógombbal ellátott D-pad-et. A kormány mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül javítson a gyorskörei szintidején és újabb rekordokat állítson fel a legjobb feltételek mellett.


 

A THRUSTMASTER TERMÉKCSALÁD A PLATFORMOK SZÉLES KÖRÉVEL HASZNÁLHATÓ



 



A TM COMPETITION WHEEL Add-On Sparco P310 Mod-t azzal a céllal tervezték, hogy több platformmal is használható legyen (PC/PS4/Xbox One), és kompatibilis legyen az összes Thrustmaster T-Series versenykormány alappal: TX és T300 servo alapok, T-GT, TS-XW és még a TS-PC Racer-el is (külön kapható).



 










 




  • A Thrustmaster® és Sparco® közös együttműködésének az első mérföldköve a TS-XW Racer versenykormány kifejezetten valósághű kialakítással, melyet a versenyzés inspirált: a Sparco P310 Competition kormány 1:1 arányú másolata.

  • Hivatalos Xbox One® és Windows® (PC) licenccel, és az összes hivatalos Xbox One® gomb megtalálható rajta amivel a játékok, rendszermenük, közösségi funkciók stb. között lehet váltogatni. A kormány kompatibilis Windows® 10/8/7/Vista-val PC-én.

  • A TS-XW Racer a lehető legjobb elemeket ötvözi, a Thrustmaster legújabb korszerű kormány technológiáiból és a világ híres Sparco® autóalkatrész és kiegészítőket gyártó cég együttműködéséből melynek köszönhetően a versenyzés soha nem volt ennyire valósághű.

  • A kormány Force Feedback hatását egy erős, 40-wattos kefe nélküli motor szolgáltatja, amelyben egy Motor Cooling Embedded hűtőrendszer (szabadalmaztatás alatt) található a folyamatos teljesítményért, akár durva használat mellet a leghosszabb versenyek alatt is.

  • A TS-XW Racer-t ergonomikus kialakítás és valódi velúrbőr borítás jellemzi. 2 hosszú szekvenciális kormányváltóval, 14 akciógombbal és 1 nyomó funkciós irányító pad-el rendelkezik. Minden versenyzős játékhoz illik. (GT, F1, NASCAR, Indy, országúti versenyzés stb.).

  • A kormány egy kettős szíjtárcsa rendszerrel és egy fém golyóscsapágyra szerelt tengellyel működik. Az elforgatás szöge 270° és 1080° között állítható.

  • A kormány pedálszettje nagy, masszív és állítható, 100%-ban fémből készült szerkezettel. A pedálok egymástól való távolsága, dőlésszöge és magassága állítható és egy Kúpos Gumifék is a csomag része.

  • A TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod kompatibilis a teljes Thrustmaster versenyzői termékcsaládjával (pedálszett, levehető kormány, sebességváltó), így a versenyzők rugalmasan választhatják ki a kiegészítőket, melyekkel megnyerhetik a versenyket.


 
61 724 Ft + Áfa = 78 390 Ft
  Thrustmaster 4060071 Alcantara 599XX Evo kormány kiegészítő





















Ferrari 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition



A Thrustmaster termékcsalád a Ferrari replika versenykormánnyal bővítette a választékot: az első 30 cm-es Alcantara® anyagból készült 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara® Edition kiegészítő kormány. A kiegészítő lehetővé teszi, hogy a játékosok a versenyzők által dicsért anyaggal bevont és új átmérővel rendelkező egyedi kormány nyújtotta élményt átéljék.
 














Eredeti Alcantara borítás és nagy méret



A kormány pont ugyanott készül, ahol az igazi Ferrari kormányok Alcantara anyagait is gyártják. A kézzel varrott borítás a kormány teljes 30 cm átmérőjén megtalálható. Ez az anyag egyedi és innovatív a formatervezés, esztétika, technika és érzékszervekre ható tulajdonságok szempontjából, semmilyen más anyag nem bír hasonló jellemzőkkel.

A kézzel varrott borítás befedi a kormány egész szerkezetét, mely megfelel az autóipari standardoknak poliuretán belső kialakítással és fémből készült belső vázzal. A kivételesen csúcsminőségű formatervezés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a vezetés minden mozzanatát maximálisan kiélvezhessék, beleértve a Force Feedback hatásokat, miközben a kormány egyedi tapintása rugalmas és utánozhatatlanul kényelmes.

 























   

Teljes körű versenyzési eszköztár



 



Kettő 13 cm magas kormányon elhelyezett 2 mm vastag csiszolt fémből készült váltófül, metál festéssel.

A központi csiszolt fém kormánylap a következőkkel rendelkezik: 6 könnyen kezelhető és megkülönböztethető akciógomb, 3 állású, középen benyomható forgókapcsoló; egy többirányú D-pad.


 

Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával



 



Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával.

Gyorsan és könnyen cserélgethető kormány (TM Leather 28 GT Wheel / GT Kormány / PS Kormány / Ferrari F1 Kormány / Ferrari 458 Challenge Kormány / Ferrari 458 Italia Kormány *)


*Külön kapható


 

Az összes THRUSTMASTER T-SERIES versenykormánnyal kompatibilis



 



T500 RS / Ferrari F1 Integral T500 / T300 RS / T300 Ferrari GTE / TX Series*


*Külön kapható



 






 
59 992 Ft + Áfa = 76 190 Ft
Thrustmaster Rudder pedálsor
Thrustmaster T.Flight Rudder pedál

A THRUSTMASTER T.Flight Rudder pedáloknál alkalmazták először a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) sínes csúszkákat, mely által a piac legkeresettebb repülésszimulátor eszközévé léptek elő. Ergononikus kialakításának és nagyméretű alapjának köszönhetően maximális kényelmet és stabilitást tesz lehetővé. A teljesen eltávolítható saroktartó révén, lábát teljesen ráhelyezheti a pedálra, vagy a sarkát a padlón nyugtatva a talpával irányíthatja a vezér... 
34 717 Ft + Áfa = 44 090 Ft
  Thrustmaster 4060057 TM Leather 28 GT Pro kormány kiegészítő





















TM Leather 28 GT Wheel Add-On



A Thrustmaster a TM Leather 28 GT Wheel Add-On kormánnyal bővíti a versenyzői termékcsalád palettáját: a leszerelhető, GT stílusú, kézzel varrott és valódi bőrrel borított kormány az összes Thrustmaster T-Series versenykormánnyal kompatibilis. Ez a kiegészítő kormány egy új dimenziót nyit meg a tökéletes vezetési élmény világában.
 














Kiváló anyag a tökéletes kényelemért: a bőr



A Thrustmaster kiváló minőségű bőr és fém anyagokat választott a TM Leather 28 GT Wheel Add-On megalkotásakor.

Ugyanazt a módszert követjük, amit az autóiparban is használnak a csúcsminőségű modellekhez, a kormány bőr borítása egy poliuretán belső kialakítást és fém belső vázat takar. Az eredmény pedig egy rugalmasabb tapintás a megnövelt kényelem és még jobb vezetési élmény érdekében, beleértve a Force Feedback hatásokat is.

A bőrön kívül, egy másik nagyon fontos dizájn elem a csiszolt fém (a küllemét és használatát is a versenyzés inspirálta), melyet a központi kormánylap és szekvenciális váltófülek gyártásánál használtunk.

 























   

Teljes körű versenyzési eszköztár



 



A kormány egy kevésbé értékelt, de sportos formatervezéssel rendelkezik, melynek egyértelmű célja a hatékony vezetési teljesítmény. A kormány két nagy, 13 cm magas váltófüle könnyen hozzáférhető, míg a központi kormánylap formája úgy lett kialakítva, hogy optimális irányítást tegyen lehetővé: 6 könnyen megkülönböztethető, hüvelykujjal könnyen elérhető akciógomb, 3 állású, középen benyomható forgókapcsoló és egy többirányú D-pad.


 

Kompatibilis az összes THRUSTMASTER T-SERIES versenykormánnyal



 



T300 RS*, T300 Ferrari GTE*, T500 RS*, Ferrari F1 Wheel Integral T500* és TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition*


*Külön kapható


 

Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával



 



Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával.

Gyorsan és könnyen cserélgethető kormány (599XX EVO 30 Kormány/ GT Kormány / PS Kormány / Ferrari F1 Kormány / Ferrari 458 Challenge Kormány / Ferrari 458 Italia Kormány*)


*Külön kapható



 






 
61 173 Ft + Áfa = 77 690 Ft
Thrustmaster TS PC Racer versenykormány
 
205 819 Ft + Áfa = 261 390 Ft
Thrustmaster TS-XW Racer PC/Xbox One versenykormány
 
207 315 Ft + Áfa = 263 290 Ft
Logitech G29 Racing Wheel kormány


• Logitech® G29 Driving Force Racing Wheel

• Kiemelkedő szimulátor-kormánykerék Playstation®4, Playstation®3 konzolokhoz és PC-hez.

• Kétmotoros műterhelés zökkenőmentes, csöndes ferde spirális hajtással

• A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek és jól látható fordulatszám/fokozatjelző LED-ek

• Nemlineáris fékpedál

• Kézzel varrt bőrborítás és rozsdamentes acél alkatrészek

• Szilárdan fülkéhez rögzíthető



 
90 150 Ft + Áfa = 114 490 Ft
Logitech G920 Racing Wheel kormány

Tapasztalj meg minden tereptípust és a gumiabroncs csúszását a LOGITECH G920 kormánnyal. A DUAL-MOTOR FORCE technológia reálisan szimulálja az összes fajta útviszonylatot, legyen alul vagy túlkormányzott az autód, emellett jármű sodródását vagy éles kanyarok és a földutak úthibáit is egyaránt.


 


A G920 hosszútávra és a megbízhatóságra tervezett, a keréktengely tömör acél golyócsapágyai, valamint a rozsdamentes acél pedálok lehetővé teszik, hogy a legmostohább körülmények között és hosszú idők után se hagyjon cserben. A kormánykerék kiváló minőségű, kézzel varrott bőr borítása a valódi versenyautók kormányaival megegyező anyagfelhasználásával, hosszútávú biztonságot és kiemelkedő kényelmet biztosít.


 


A valósághű kanyarodás érdekében a G920 Driving Force 900o -os kormánnyal rendelkezik, ami annyit jelent, hogy ahogy a valódi versenyautókban is két és félszer körbe forgathatod a kormányt, ezáltal a közelebb jutva a valódi vezetés élményéhez.


 


A realitást fenntartva, az állítható pedálok is a valódi vezetési élményt tükrözik. A LOGITECH G920 nem lineáris nyomásérzékeny pedáljaival pontosabban és kifinomultabban fékezhetsz és gyorsíthatsz is egyaránt. Stabil és erős házszerkezete pedig gumitalpakkal van ellátva, illetve a szabadalmaztatott visszahúzható rögzítőrendszerrel, akár a szőnyegen is kényelmesen használható.


 



Logitech® G920 Driving Force™ kormánykerék Xbox One, Xbox Series S/X konzolhoz és PC-hez




  • Kiemelkedő szimulátor-kormánykerék Xbox One, Xbox Series S/X konzolhoz és PC-hez

  • Kétmotoros műterhelés zökkenőmentes, csöndes spirális mechanikával

  • A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek és rozsdamentes acél váltókarok

  • Külön pedálegység nemlineáris fékpedállal

  • Kézzel varrt bőrborítás és acél alkatrészek

  • Szilárdan fülkéhez rögzíthető











 
90 150 Ft + Áfa = 114 490 Ft
  Thrustmaster 4460105 Ferrari 458 Spider versenykormány Xbox One + pedál



































   

A Thurstmaster által kifejlesztett „gumikötél mechanizmus”-sal ellátott kormánytengely az élethűbb lineáris ellenállás érdekében



 



Optimalizált gumikötél mechanizmus: az ellenállás lineáris és független az elforgatás szögétől, a kényelmesebb és intuitívabb vezérlés érdekében. Automatikus középállásba helyezés. 240 fokos forgatási szög.


 

Egy sokoldalú kormány



 



A kormányzási érzékenység személyre szabható (4 előzetes beállítás) a minél nagyobb precízió érdekében.

A középponti kormányrögzítő rendszer optimális stabilitást biztosít minden asztaltípuson.

Két, 100%-ban fémből készült, szekvenciális váltófül.

 

Nagy, állítható pedál szett



 



Két pedál széles lábtartóval.

Fékpedál fokozatosan felkeményedik.

A pedálok dőlésszöge állítható.



 





 



 
41 567 Ft + Áfa = 52 790 Ft
Thrustmaster 4460136 TMX Force Feedback kormány PC/Xbox One























TMX : REALIZMUS ÉS BELEÉLÉS A VIRTUÁLIS VERSENYZÉSBEN, XBOX ONE-RA ÉS PC-RE



A virtuális versenyzés szerelmesei imádni fogják az érzékeny és csendes Force Feedback rendszert, amelynek köszönhetően szinte a valós versenypályán tapasztalható körülmények elevenednek meg, soha nem tapasztalt beleélést biztosítva.

A TMX kifejlesztésekor az összes különböző versenyző típust figyelembe vették: az ergonomikus kialakítás és a kormányba integrált technológiák az összes versenyzési stílus számára optimális élményt biztosítanak (rali, Forma-1, NASCAR, GT).

A versenykormányhoz jár egy két pedálból álló szett, ami minden körülmény között hatékonyan működik

 























   

REALISZTIKUS MÉRET



 



A kormánykerék átmérője 28 cm, ami a tökéletes sokoldalúságot biztosítja, amely révén TMX ideális partner az összes versenyzési stílushoz. Éld át a külöböző versenypályák izgalmait, a Forma-1-től a raliversenyzésen át bármilyen négykerekű száguldásig!


 

900° FOKOS MOZGÁSTARTOMÁNY



 



A kormány 2,5 rotációra képes, amely minden kanyarban eddig példa néllküli kontrollt biztosít.

A TMX által nyújtott széles mozgástartomány (270-től 900° fokig) minden versenytípus minden virtuális versenyzője számára maximális precizitást garantál.



 

100% FÉMBŐL KÉSZÜLT SZEKVENCIÁLIS VÁLTÓFÜL



 



A TMX nagy, teljes mértékben fémből készült szekvenciális váltófülekkel van felszerelve.

A legnagyobb teljesítményű autók kialakításához hasonlóan ez a kormány is váltófülekkel rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás kiemelkedő teljesítményt tesz lehetővé, könnyed, de jól érezhető sebességváltással.



 























   

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FORCE FEEDBACK



 



A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) versenykormányok Force Feedback rendszere rendkívül rugalmas, állítható erőfokozatokkal. A rendkívül érzékeny Force Feedback rendszere segítségével a versenyzők a lehető legnagyobb precízióval manőverezhetnek, teljesítményük folyamatos javítása érdekében.


 

CSENDES SZÍJTÁRCSÁS RENDSZER



 



A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) szíjtárcsás Force Feedback rendszere testesíti meg a Thrustmaster versenykormányok által nyújtott előnyök csúcsát.

A rendszer alkalmas a motorból érkező hangok közvetítésére, miközben könnyed kezelést biztosít, a Force Feedback erejének intuitív használata érdekében.


 

TH8A KOMPATIBILITÁS



 



A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) kompatibilisek a TH8A, 100%-ban fém váltóval és a Thrustmaster népszerű T3PA 3 pedálos szettjével (külön kaphatók).

A TH8A kialakítása a valós autóipari szabványokat követi (leszerelhető váltogombbal), és két különböző sebességváltási stílust is ajánl: a H-mintázatot (7+1) és a szekvenciálist (+/-).















 
72 827 Ft + Áfa = 92 490 Ft
  Thrustmaster 4160672 Ferrari 488 T80 GTB Edition PC/PS4/PS5 versenykormány











T80 Ferrari 488 GTB Edition



Főbb tudnivalók:




  • Integrált „PS", "SHARE" and "OPTIONS” gombok, hogy könnyen eligazodhass a PS4 rendszerében és a játék menüjében is.

  • Ergonomikusan tervezett kormány, mely a PlayStation 4 verseny játékokra lett optimalizálva (GT, F1, Stock car, Rally, Arcade stb.).

  • A kormánymű valószerű lineáris ellenállás mellett működik és automatikusan visszatér a kormány középállásába a Thrustmaster exkluzív “Bungee Cord” rendszerének köszönhetően.

  • Kormányon található váltófül: kettő fel-és leváltható digitális kormányváltó, hogy gyors sebességváltás érdekében.

  • Nagy, állítható dőlésszögű pedálok, széles lábtartóval a szuper pontos és kényelmes gyorsításért és fékezésért.

  • Központi rögzítő rendszer széles rögzítő elemekkel az optimális stabilitásért.

  • PS5 játékokkal működik



Termékleírás



A Thrustmaster büszkén mutatja be az eredeti Ferrari 488 GTB kormány 8:10 arányú másolatát, mely hivatalos Ferrari és PlayStation 4 licenccel rendelkezik. PlayStation 4-en belül minden játékhoz kiváló választás, ami támogat kormány használatot. Kompatibilis még PC-vel (Windows 7/8/10) is. Az új Thrustmaster kormány része még két nagy pedál is.



PS5 játékokkal működik (A PS5 játék kompatibilitást a Thrustmaster tesztelte és jóváhagyta. A megjelenés idején, a teljes választék PS5 kompatibilitását a Sony Interactive Entertainment LLC. még nem tesztelte és nem hagyta jóvá.)






















   

HIVATALOSAN LICENCELT



 



A T80 Ferrari 488 GTB Edition a Ferrari 488 GTB kormány 8:10 arányú másolata (28 cm átmérőjű), hivatalos PlayStation 4 és Ferrari licenccel rendelkezik. A kormányon integrált PlayStation 4 gombok találhatók ("PS", "SHARE" and "OPTIONS") melyek segítségével könnyen tudsz a PlayStation 4 felületén és a játékok menüjében navigálni. Az összes PlayStation 4 rendszerrel kompatibilis, ahol a játék támogat kormány használatot, illetve PC-n is működik (Windows 7/8/10).


 

BUNGEE CORD TECHNOLÓGIA A LINEÁRIS ELLENÁLLÁSÉRT



 



Optimalizált “Bungee Cord” működés (automatikusan visszatér középállásba, Thrustmaster szabadalom): lineáris ellenállást garantál, az elfordítás szögétől függetlenül, ezzel segítve az ergonomikus és ösztönös vezetést. Automatikusan visszatér középállásba és 240 fokos szögben elfordítható.


 

MINDEN TUD AMI SZÜKSÉGED LEHET, HOGY ÉLETED LEGGYORSABBB KÖRÉT FUSD



 



A T80 Ferrari 488 GTB Edition versenykormány ötvözi a fantasztikus kényelmet és sokoldalú felszereltséget. A kormány 28 cm ármérőjű és minőségi gumi borítású, hogy a hosszabb játékok is tökéletesen élvhetezőek legyenek. A kormányon még 11 akciógomb, egy D-pad, és két nagyméretű, fémből készült váltófül található. A kormányhoz jár még egy nagyméretű pedál szett, melynek tudod a dőlésszögét állítani és egy széles lábtartó, a szuper pontos és kényelmes gyorsításért és fékezésért.



 


















NAGYMÉRETŰ, ÁLLÍTHATÓ PEDÁL SZETT



 



Nagyméretű, állítható két pedálból álló szett, széles lábtartóval. A fék fokozatosan keményedik fel. Egyenként tudod a pedálokat állítani. A kormány akadálymentes, simán használható minden körülmény között, köszönhetően a Thrustmaster lineáris ellenállást biztosító exkluzív Bungee Cord technológiájának és az automatikus „középre visszatérő” funkciónak.



 
41 567 Ft + Áfa = 52 790 Ft
Thrustmaster TM Open kormány kiegészítő













Különálló kormány a Thrustmaster szimulátor versenyzői közösségének kérésére























   

ÉLETHŰ, KOMPAKT MÉRET



 



Pont úgy, mint a kormány a GT, LMP és LMS versenyautókon, a TM Open Wheel Add-On is kompakt mérettel rendelkezik (28 cm átmérőjű), hogy bármilyen típusú autóval sokoldalú ergonomikus és élethű versenyélményt nyújtson.


 

LEGJOBB FORCE FEDDBACK ÉRZÉSRE OPTIMALIZÁLVA



 



A könnyű szerkezet kulcsfontosságú a levehető TM Open Wheel Add-On esetében: a Thrustmaster verseny termékcsaládján belül valaha tervezett legkönnyebb kormány, amiben a Force Feedback hatás a lehető legjobban szimulálja a valós versenyélményt.


 

A THRUSTMASTER TERMÉKCSALÁD A PLATFORMOK SZÉLES KÖRÉVEL HASZNÁLHATÓ



 



A TM Open Wheel Add-On-t azzal a céllal tervezték, hogy több platformmal is használható legyen (PC/PS4/Xbox One), és kompatibilis legyen az összes Thrustmaster T-Series versenykormány alappal: TX és T300 servo alapok, T-GT, TS-XW és még a TS-PC Racer-el is (külön kapható).



 





 
47 236 Ft + Áfa = 59 990 Ft
  Thrustmaster 4460133 Racing Wheel and pedals TX Leather Edition Xbox One/Xbox Series/PC versenykormány + pedál csomag

























EGYSZERŰEN CSERÉLHETŐ KORMÁNY



A TX Racing Wheel Leather Edition rendelkezik egy gyorsan és egyszerűen cserélhető kormány rendszerrel, melynek segítségével a játékosok különböző Thrustmaster kormányokat használva élvezhetik a versenyzést.

A Thrustmaster termékcsalád kiegészítő kormányai, olyan kormányokból állnak, melyeket alap vagy pedálszett nélkül külön is meg lehet vásárolni, ennek köszönhetően a TX felhasználók a különböző motorsport stílusokhoz dedikált termékek széles skálája között válogathatnak: legyen az GT versenypálya vagy a rally versenyzés embert próbáló terepe, a Thrustmasternek mindenre van megoldása.

Egyszerűen fordítsd el a TX alapján található zárrendszert, hogy a jelenleg használt kormányt levehesd és az újat felszerelhesd.

A kormány gyorskioldó rendszerének használatához nem kell más, mint egy csillagcsavarhúzó, hogy hosszú távon is stabilan játszhass.














GYORS, ERŐS KEFE NÉLKÜLI SZERVOMOTOR



A versenykormány egy csaknem 25 watt teljesítményű szervomotorral rendelkezik, hogy a játékod gyors és precíz legyen, illetve, hogy bármely versenyterepen tökéletesen uralhasd az autót.

Valósághűen, pontosan továbbítja az egyes versenyek különböző elemeinek az adatait egyenesen a felhasználó kezéhez, emiatt ez a motor egy nélkülözhetetlen darab. Összehasonlítva egy kefés motorral, a TX sorozat versenykormányába épített kefe nélküli motor elképesztően csendes versenyélményt tesz lehetővé.

A kefe nélküli motor szívóssága a Force Feedback szempontjából folyamatos intenzitást és erőt biztosít a versenykormánynak, mely érzet még hosszabb játékok alatt sem csökken.

A kefés motoroktól eltérően, ez a kefe nélküli motor technológia stabilitást és dinamikus teljesítményt nyújt egészen a verseny legvégéig.














KÉTSZÍJAS RENDSZER



A TX sorozat minden tagja kétszíjas rendszerrel rendelkezik, mely csökkenti a zavaró hangokat és sima mozdulatokat tesz lehetővé a még könnyedebb és rugalmasabb vezetési élményért.

A kétszíjas működés lehetővé teszi, hogy a versenypályákról érkező különböző adatokat kiegyenlítse.

Mivel direkt módon kapcsolódik a kefe nélküli motorhoz, a rendszer teljesen kiveszi a lehetséges holtjátékot a képletből és csökkenti a kényelmetlen rázkódást anélkül, hogy elvenne a felhasználóhoz közvetített erőhatásokból, ezáltal minden versenykörnyezetben optimálisan élethű marad.

A Thrustmaster zászlóshajó versenykormány sorozatánál is ezt használták (T-GT és TS-XW, külön kapható), ez a rendszer jelentős technikai fejlődést jelent a teljesítmény tekintetében, olyan versenyeknél, ahol a részletekben rejlik az ördög.















SAJÁT FEJLESZTÉSŰ MÁGNESES TECHNOLÓGIA



A TX Racing Wheel Leather Edition a Thrustmaster saját fejlesztésű mágneses technológiáját használja, az optimális precizitásért ami idővel sem csökken: élvezd a megbízhatóságot, mely világszerte alap mérceként szolgál a virtuális versenyzők körében.

A Thrustmaster saját szabadalmú érintés nélküli H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszere, potméterek nélkül, korlátlan élettartamot és optimális precizitást biztosít az egész játék alatt: akár 16 bites felbontás, 65,536 értékekkel.

Kiváló befektetés mindazoknak, akik most kezdik a versenyzést, fejlesztenék a képességeiket vagy jelentős mértékben javítanák a teljesítményüket. Ezt a saját szabadalmú technológiát számos Thrustmaster csúcsminőségű terméke is használja, beleértve a T-LCM Pedals pedálszettet és a kiemelt T-GT és TS-XW versenykormányokat (külön kapható).






 
139 756 Ft + Áfa = 177 490 Ft
  Thrustmaster 4160681 T300 RS GT Pro PC/PS3/PS4/PS5 kormány + pedál csomag























EGYSZERŰN CSERÉLHETŐ KORMÁNY



A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) rendelkezik gyorsan és egyszerűen cserélhető kormány rendszerrel, melynek segítségével a játékosok különböző Thrustmaster kormányokat használva élvezhetik a versenyzést.

A Thrustmaster termékcsalád kiegészítő kormányai, olyan kormányokból állnak, melyeket alap vagy pedálszett nélkül külön is meg lehet vásárolni, ennek köszönhetően a T300RS felhasználók a különböző motorsport stílusokhoz dedikált termékek széles skálája között válogathatnak: legyen az GT versenypálya vagy a rally versenyzés embert próbáló terepe, a Thrustmasternek mindenre van megoldása.

Egyszerűen fordítsd el a T300RS alapján található zárrendszert, hogy a jelenleg használt kormányt levehesd és az újat felszerelhesd.

A kormány gyorskioldó rendszerének használatához nem kell más, mint egy csillagcsavarhúzó, hogy hosszú távon is stabilan játszhass.

 














GYORS, ERŐS KEFE NÉLKÜLI SZERVOMOTOR



A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) egy csaknem 25 watt teljesítményű szervomotorral rendelkezik, hogy a játékod gyors és precíz legyen, illetve, hogy bármely versenyterepen tökéletesen uralhasd az autót.

Valósághűen, pontosan továbbítja az egyes versenyek különböző elemeinek az adatait egyenesen a felhasználó kezéhez, emiatt ez a motor egy nélkülözhetetlen darab. Összehasonlítva egy kefés motorral, a T300RS sorozat versenykormányába épített kefe nélküli motor elképesztően csendes versenyélményt tesz lehetővé.

A kefe nélküli motor szívóssága a Force Feedback szempontjából folyamatos intenzitást és erőt biztosít a versenykormánynak, mely érzet még hosszabb játékok alatt sem csökken.

A kefés motoroktól eltérően, ez a kefe nélküli motor technológia stabilitást és dinamikus teljesítményt nyújt egészen a verseny legvégéig.

 














KÉTSZÍJAS RENDSZER



A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) kétszíjas rendszerrel rendelkezik, mely csökkenti a zavaró hangokat és sima mozdulatokat tesz lehetővé a még könnyedebb és rugalmasabb vezetési élményért.

A kétszíjas működés lehetővé teszi, hogy a versenypályákról érkező különböző adatokat kiegyenlítse.

Mivel direkt módon kapcsolódik a kefe nélküli motorhoz, a rendszer teljesen kiveszi a lehetséges holtjátékot a képletből és csökkenti a kényelmetlen rázkódást anélkül, hogy elvenne a felhasználóhoz közvetített erőhatásokból, ezáltal minden versenykörnyezetben optimálisan élethű marad.

A Thrustmaster zászlóshajó versenykormány sorozatánál is ezt használták (T-GT és TS-XW, külön kapható), ez a rendszer jelentős technikai fejlődést jelent a teljesítmény tekintetében, olyan versenyeknél, ahol a részletekben rejlik az ördög.

 














SAJÁT FEJLESZTÉSŰ MÁGNESES TECHNOLÓGIA



A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) a Thrustmaster saját fejlesztésű mágneses technológiáját használja, az optimális precizitásért ami idővel sem csökken: élvezd a megbízhatóságot, mely világszerte alap mérceként szolgál a virtuális versenyzők körében.

A Thrustmaster saját szabadalmú érintés nélküli H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszere, potméterek nélkül, korlátlan élettartamot és optimális precizitást biztosít az egész játék alatt: akár 16 bites felbontás, 65,536 értékekkel.

Kiváló befektetés mindazoknak, akik most kezdik a versenyzést, fejlesztenék a képességeiket vagy jelentős mértékben javítanák a teljesítményüket. Ezt a saját szabadalmú technológiát számos Thrustmaster csúcsminőségű terméke is használja, beleértve a T-LCM Pedals pedálszettet és a kiemelt T-GT és TS-XW versenykormányokat (külön kapható).

 




 
135 031 Ft + Áfa = 171 490 Ft
Genesis Seaborg 350 PC/Konzol fekete-kék versenykormány

Tulajdonságok:

•Kompatibilitás: Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 3, PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox 360

•Gombok száma: 15

•Kábel hossza: 200 cm, USB-A csatlakozás

•Színe: Fekete/ Kék

•Támogatott operációs rendszerek: Win. 7, Win. Vista, Win. XP, Windows 10

•Méret (SzxMaxH): 270 mm x 280 mm x 315 mm

•Súly: 1600 g



Kormánykerék valódi versenyzők számára:

Az égett gumiabroncsok illata, bömbölő motorok, kifényesített motorházfedők ? imádod a versenyjátékok hangulatát?

Vidd magaddal haza a kifinomult dizájnnal rendelkező gamer kormánykerék által, amelynek köszönhetően úgy néz ki, mintha valaki egyenesen a luxus sportkocsiból húzta volna ki.

A minőségi kivitelezés és az anyagok garantálják a Genesis Seaborg 350 kormánykerék (NGK-1566) hosszú élettartamát, még akkor is, ha a játék hevében egyáltalán nem fogod kímélni.

A Force Feedback funkció segíti az endorfinok felszínre törését, és hiteles kormánykerék rezgéseket biztosít, amelyeket a valódi rallye versenyzők és az autó versenyzők is megtapasztalnak.

Amikor a kormánykerék remegni kezd a kezed alatt, úgy fogod magad érezni, mint a híres Sébastien Ogier, és minden ellenfelet messze magad mögött fogsz hagyni.

Ugyanakkor biztos lehetsz abban, hogy az összes vezetési manőveredet a szó szoros értelmében kibírja a 10 hüvelykes kormánykerék, és a helyén marad köszönhetően az asztalhoz történő szoros rögzítésnek meghúzó csavarral a szerelőkonzolon keresztül és a 6 tapadókorongnak.



Megtanít megfelelően váltani és időben fékezni:

A sebességváltó kar és a pedálok nélkül a versenyautó vezetése soha nem lehetne olyan reális, ezért a Genesis Seaborg 300 (NGK-1565) játékkormány autentikus felszereléssel rendelkezik a váltáshoz, fékezéshez és a gyorsuláshoz.

A sebességváltó kar stratégiailag a kormánykerék oldalán van elhelyezve, és rendelkezésedre áll a rugós fékpedál és a gázpedál.

A 180 fokos maximális forgásszögű kormánykerék 15 funkciógombbal és 8-irányú D-Paddal rendelkezik az azonnali beállításhoz.

A kiváló és pontos irányítást a fogantyú gumival bevont felülete garantálja, amelynek köszönhetően a kormánykerék nem csúszik vezetés közben.

A kormánykerék alakját úgy tervezték, hogy jól és kényelmesen lehessen fogni, és maximális kényelmet biztosítson, akár több órán tartó játszás közben is.

A pilótafülke főnöke kizárólag csak te leszel. A gamer kormánykerék egy 2 m hosszú kábellel van csatlakoztatva, és rendelkezik egy USB-A csatlakozóval.

Kompatibilis PC-vel és PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 és Nintendo Switch készülékekkel.



Főbb jellemzők:

Versenyautók ihlette parádés dizájn.

Teljes forgási tartomány 180 fokig, szilárd markolat.

Force Feedback reális rezgések, mint egy igazi versenyautóban.

Kiegészítve sebességváltó karral, rugós fékpedállal és gázpedállal.

Vezérlés 15 funkciógombbal és 8-irányú D-Pad segítségével.

Stabil szerkezet a rögzítőcsavarral és 6 tapadókoronggal ellátott tartónak köszönhetően.

2 év garancia

 
28 890 Ft + Áfa = 36 690 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés