Termékajánló

Vezetékes


Sorrend:

Esperanza EG104 High Octane Xbox Edition kormány
- Az EG104 High Octane kompakt méretű XBOX360 kormány, amely használható PC,PSX, PS2, PS3 játékokhoz.
- A gáz és a fékpedál különálló modul.
- 13 műveleti gomb
- Irány billentyűk
- A kormány mögötti digitális kapcsolói ideálisak a versenyekben sebességváltásra
- Vibrajelzés
- 180°-ban elfordítható
- Univerzális csatlakozó felület: XBOX360, PSX, PS2, PS3, PC-USB.
- Windows Vista/ 7 32-64 kompatibilis
 
23 772 Ft + Áfa = 30 190 Ft
 Thrustmaster 4460143 TMX PRO !!! Force Feedback PC/Xbox One versenykormányTMX PRO: REALIZMUS ÉS BELEÉLÉS A VIRTUÁLIS VERSENYZÉSBEN, XBOX ONE-RA ÉS PC-REA virtuális versenyzés szerelmesei imádni fogják az érzékeny és csendes Force Feedback rendszert, amelynek köszönhetően szinte a valós versenypályán tapasztalható körülmények elevenednek meg, soha nem tapasztalt beleélést biztosítva.

A TMX PRO kifejlesztésekor az összes különböző versenyző típust figyelembe vették: az ergonomikus kialakítás és a kormányba integrált technológiák az összes versenyzési stílus számára optimális élményt biztosítanak (rali, Forma-1, NASCAR, GT).

A TMX PRO részét képezi a Thrustmaster T3PA hárompedálos pedálszett is.

    

REALISZTIKUS MÉRET A kormánykerék átmérője 28 cm, ami a tökéletes sokoldalúságot biztosítja, amely révén TMX PRO ideális partner az összes versenyzési stílushoz. Éld át a külöböző versenypályák izgalmait, a Forma-1-től a raliversenyzésen át bármilyen négykerekű száguldásig!


 

900° FOKOS MOZGÁSTARTOMÁNY A kormány 2,5 rotációra képes, amely minden kanyarban eddig példa néllküli kontrollt biztosít.

A TMX PRO által nyújtott széles mozgástartomány (270-től 900° fokig) minden versenytípus minden virtuális versenyzője számára maximális precizitást garantál.


 

100% FÉMBŐL KÉSZÜLT SZEKVENCIÁLIS VÁLTÓFÜL A TMX PRO nagy, teljes mértékben fémből készült szekvenciális váltófülekkel van felszerelve.

A legnagyobb teljesítményű autók kialakításához hasonlóan ez a kormány is váltófülekkel rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás kiemelkedő teljesítményt tesz lehetővé, könnyed, de jól érezhető sebességváltással.    

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FORCE FEEDBACK A T150 PRO (PS4/PC) és TMX PRO (Xbox One/PC) versenykormányok Force Feedback rendszere rendkívül rugalmas, állítható erőfokozatokkal. A rendkívül érzékeny Force Feedback rendszere segítségével a versenyzők a lehető legnagyobb precízióval manőverezhetnek, teljesítményük folyamatos javítása érdekében.


 

CSENDES SZÍJTÁRCSÁS RENDSZER A T150 PRO (PS4/PC) és a TMX PRO (Xbox One/PC) szíjtárcsás Force Feedback rendszere testesíti meg a Thrustmaster versenykormányok által nyújtott előnyök csúcsát.

A rendszer alkalmas a motorból érkező hangok közvetítésére, miközben könnyed kezelést biztosít, a Force Feedback erejének intuitív használata érdekében.


 

TH8A KOMPATIBILITÁS A T150 PRO (PS4/PC) és TMX PRO (Xbox One/PC) versenykormányok kompatibilisek a TH8A-val, a Thrustmaster 100%-ban fémből készült sebességváltójával (külön kapható).

A TH8A kialakítása a valós autóipari szabványokat követi (leszerelhető váltogombbal), és két különböző sebességváltási stílust is ajánl: a H-mintázatot (7+1) és a szekvenciálist (+/-). 
82 354 Ft + Áfa = 104 590 Ft
Thrustmaster TM Sim HUB kormánykiegésztő hub
 A termékről:Élvezd ki a Thrustmaster termékcsaládját és próbálj ki egyedi megoldásokat konzolon (PS4, Xbox One) a legkeményebb versenyekhez  a TM Sim Hub-al.A TM Sim Hub lehetővé teszi, hogy akár 4 Thrustmaster kiegészítőt is egyszerre használj kompatibilis Thrustmaster kormány alapokkal. PS4™-el ésXbox One®-al használva a TM Sim Hub lehetővé teszi, hogy párhuzamosan akár négy kiegészítőt is közvetlen csatlakoztass a kompatibilis Thrustmaster versenykormány alapján hátul található mini-DIN csatlakozóhoz. Xbox One esetében, a TM Sim Hub használata  kötelező, ha több, mint egy kiegészítővel játszol. A TM Sim Hub-ot a kompatibilis kormány alap DIN csatlakozójába kell bedugni. Majd a kiegészítőket (TH8A váltó, TSSH kézifék) valamelyik TM Sim Hub 1-4 DIN csatlakozójába kell bedugni.PS4 esetében néhány játék támogatja/engedélyezi  a TH8A váltó csatlakoztatását a PS4 USB portjához és támogatja/engedélyezi a  TSS Handbrake Sparco Mod+ csatlakoztatását a kormány alap DIN portjához.Azok a játékok esetében, melyek nem támogatják a TH8A váltó használatát USB csatlakozón keresztül, a TM Sim Hub használata kötelező, ha több, mint egy kiegészítővel játszol.  Legfontosabb jellemzők:
 • Csatlakoztass több Thrustmaster kiegészítőt egyszerre: akár 4 eszközt is tudsz párhuzamosan csatlakoztatva használni!

 • Csatlakoztasd a TM Sim Hub-ot közvetlenül a kompatibilis Thrustmaster kormány alaphoz.

 • Kifejezetten a TH8A váltóhoz és TSS Handbrake Sparco Mod+ kézifékhez tervezve.

 • PS4-en a T-GT és T300-series versenykormány alapokkal kompatibilis.

 • Xbox One-on a  TS-XW Racer és TX-series versenykormány alapokkal kompatibilis.

 • PS4™-en és Xbox One®-on az alábbi weboldalon elérhető listázott játékokkal kompatibilis: https://support.thrustmaster.com/en/product/tm-sim-hub-en/


 
21 252 Ft + Áfa = 26 990 Ft
 Thrustmaster TM Competition Sparco P31 kormány kiegészítő

Az egyetlen lapos, ovális formájú kormány az élethű GT versenyzés élményre tervezve   

HÍD A VALÓDI ÉS VIRTUÁLIS VILÁG KÖZÖTT… Az ünnepelt Sparco P310 kormány pontos mása, ami az egyedülálló ergonomikus kialakításnak, velúrbőr markolatborításnak és egyéb kiváló minőségű felhasznált anyagnak köszönhetően összemossa a valóságot és virtuális világot.. Tökéletes megoldás az élethű, sportos vezetés szerelmesinek.


 

… GT TELJESTÍMÉNYRE TERVEZVE A felhasználók imádni fogják, hogy mennyiféle vezérlési lehetőségük van „ujjnyújtásnyira”, aminek köszönhetően könnyedén elérhetik a kilenc akciógombot, a 100%ban fémből készült kormányváltókat és a nyomógombbal ellátott D-pad-et. A kormány mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül javítson a gyorskörei szintidején és újabb rekordokat állítson fel a legjobb feltételek mellett.


 

A THRUSTMASTER TERMÉKCSALÁD A PLATFORMOK SZÉLES KÖRÉVEL HASZNÁLHATÓ A TM COMPETITION WHEEL Add-On Sparco P310 Mod-t azzal a céllal tervezték, hogy több platformmal is használható legyen (PC/PS4/Xbox One), és kompatibilis legyen az összes Thrustmaster T-Series versenykormány alappal: TX és T300 servo alapok, T-GT, TS-XW és még a TS-PC Racer-el is (külön kapható). 


 
 • A Thrustmaster® és Sparco® közös együttműködésének az első mérföldköve a TS-XW Racer versenykormány kifejezetten valósághű kialakítással, melyet a versenyzés inspirált: a Sparco P310 Competition kormány 1:1 arányú másolata.

 • Hivatalos Xbox One® és Windows® (PC) licenccel, és az összes hivatalos Xbox One® gomb megtalálható rajta amivel a játékok, rendszermenük, közösségi funkciók stb. között lehet váltogatni. A kormány kompatibilis Windows® 10/8/7/Vista-val PC-én.

 • A TS-XW Racer a lehető legjobb elemeket ötvözi, a Thrustmaster legújabb korszerű kormány technológiáiból és a világ híres Sparco® autóalkatrész és kiegészítőket gyártó cég együttműködéséből melynek köszönhetően a versenyzés soha nem volt ennyire valósághű.

 • A kormány Force Feedback hatását egy erős, 40-wattos kefe nélküli motor szolgáltatja, amelyben egy Motor Cooling Embedded hűtőrendszer (szabadalmaztatás alatt) található a folyamatos teljesítményért, akár durva használat mellet a leghosszabb versenyek alatt is.

 • A TS-XW Racer-t ergonomikus kialakítás és valódi velúrbőr borítás jellemzi. 2 hosszú szekvenciális kormányváltóval, 14 akciógombbal és 1 nyomó funkciós irányító pad-el rendelkezik. Minden versenyzős játékhoz illik. (GT, F1, NASCAR, Indy, országúti versenyzés stb.).

 • A kormány egy kettős szíjtárcsa rendszerrel és egy fém golyóscsapágyra szerelt tengellyel működik. Az elforgatás szöge 270° és 1080° között állítható.

 • A kormány pedálszettje nagy, masszív és állítható, 100%-ban fémből készült szerkezettel. A pedálok egymástól való távolsága, dőlésszöge és magassága állítható és egy Kúpos Gumifék is a csomag része.

 • A TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod kompatibilis a teljes Thrustmaster versenyzői termékcsaládjával (pedálszett, levehető kormány, sebességváltó), így a versenyzők rugalmasan választhatják ki a kiegészítőket, melyekkel megnyerhetik a versenyket.


 
61 724 Ft + Áfa = 78 390 Ft
Thrustmaster Rudder pedálsor
Thrustmaster T.Flight Rudder pedál

A THRUSTMASTER T.Flight Rudder pedáloknál alkalmazták először a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) sínes csúszkákat, mely által a piac legkeresettebb repülésszimulátor eszközévé léptek elő. Ergononikus kialakításának és nagyméretű alapjának köszönhetően maximális kényelmet és stabilitást tesz lehetővé. A teljesen eltávolítható saroktartó révén, lábát teljesen ráhelyezheti a pedálra, vagy a sarkát a padlón nyugtatva a talpával irányíthatja a vezér... 
32 197 Ft + Áfa = 40 890 Ft
 Thrustmaster 4060071 Alcantara 599XX Evo kormány kiegészítő

Ferrari 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara EditionA Thrustmaster termékcsalád a Ferrari replika versenykormánnyal bővítette a választékot: az első 30 cm-es Alcantara® anyagból készült 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara® Edition kiegészítő kormány. A kiegészítő lehetővé teszi, hogy a játékosok a versenyzők által dicsért anyaggal bevont és új átmérővel rendelkező egyedi kormány nyújtotta élményt átéljék.
 


Eredeti Alcantara borítás és nagy méretA kormány pont ugyanott készül, ahol az igazi Ferrari kormányok Alcantara anyagait is gyártják. A kézzel varrott borítás a kormány teljes 30 cm átmérőjén megtalálható. Ez az anyag egyedi és innovatív a formatervezés, esztétika, technika és érzékszervekre ható tulajdonságok szempontjából, semmilyen más anyag nem bír hasonló jellemzőkkel.

A kézzel varrott borítás befedi a kormány egész szerkezetét, mely megfelel az autóipari standardoknak poliuretán belső kialakítással és fémből készült belső vázzal. A kivételesen csúcsminőségű formatervezés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a vezetés minden mozzanatát maximálisan kiélvezhessék, beleértve a Force Feedback hatásokat, miközben a kormány egyedi tapintása rugalmas és utánozhatatlanul kényelmes.

    

Teljes körű versenyzési eszköztár Kettő 13 cm magas kormányon elhelyezett 2 mm vastag csiszolt fémből készült váltófül, metál festéssel.

A központi csiszolt fém kormánylap a következőkkel rendelkezik: 6 könnyen kezelhető és megkülönböztethető akciógomb, 3 állású, középen benyomható forgókapcsoló; egy többirányú D-pad.


 

Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával.

Gyorsan és könnyen cserélgethető kormány (TM Leather 28 GT Wheel / GT Kormány / PS Kormány / Ferrari F1 Kormány / Ferrari 458 Challenge Kormány / Ferrari 458 Italia Kormány *)


*Külön kapható


 

Az összes THRUSTMASTER T-SERIES versenykormánnyal kompatibilis T500 RS / Ferrari F1 Integral T500 / T300 RS / T300 Ferrari GTE / TX Series*


*Külön kapható 


 
59 992 Ft + Áfa = 76 190 Ft
 Thrustmaster 4060057 TM Leather 28 GT Pro kormány kiegészítő

TM Leather 28 GT Wheel Add-OnA Thrustmaster a TM Leather 28 GT Wheel Add-On kormánnyal bővíti a versenyzői termékcsalád palettáját: a leszerelhető, GT stílusú, kézzel varrott és valódi bőrrel borított kormány az összes Thrustmaster T-Series versenykormánnyal kompatibilis. Ez a kiegészítő kormány egy új dimenziót nyit meg a tökéletes vezetési élmény világában.
 


Kiváló anyag a tökéletes kényelemért: a bőrA Thrustmaster kiváló minőségű bőr és fém anyagokat választott a TM Leather 28 GT Wheel Add-On megalkotásakor.

Ugyanazt a módszert követjük, amit az autóiparban is használnak a csúcsminőségű modellekhez, a kormány bőr borítása egy poliuretán belső kialakítást és fém belső vázat takar. Az eredmény pedig egy rugalmasabb tapintás a megnövelt kényelem és még jobb vezetési élmény érdekében, beleértve a Force Feedback hatásokat is.

A bőrön kívül, egy másik nagyon fontos dizájn elem a csiszolt fém (a küllemét és használatát is a versenyzés inspirálta), melyet a központi kormánylap és szekvenciális váltófülek gyártásánál használtunk.

    

Teljes körű versenyzési eszköztár A kormány egy kevésbé értékelt, de sportos formatervezéssel rendelkezik, melynek egyértelmű célja a hatékony vezetési teljesítmény. A kormány két nagy, 13 cm magas váltófüle könnyen hozzáférhető, míg a központi kormánylap formája úgy lett kialakítva, hogy optimális irányítást tegyen lehetővé: 6 könnyen megkülönböztethető, hüvelykujjal könnyen elérhető akciógomb, 3 állású, középen benyomható forgókapcsoló és egy többirányú D-pad.


 

Kompatibilis az összes THRUSTMASTER T-SERIES versenykormánnyal T300 RS*, T300 Ferrari GTE*, T500 RS*, Ferrari F1 Wheel Integral T500* és TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition*


*Külön kapható


 

Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával Leszerelhető kormány Thrustmaster Quick Release technológiával.

Gyorsan és könnyen cserélgethető kormány (599XX EVO 30 Kormány/ GT Kormány / PS Kormány / Ferrari F1 Kormány / Ferrari 458 Challenge Kormány / Ferrari 458 Italia Kormány*)


*Külön kapható 


 
61 803 Ft + Áfa = 78 490 Ft
Thrustmaster TS PC Racer versenykormány
 
205 819 Ft + Áfa = 261 390 Ft
Thrustmaster TS-XW Racer PC/Xbox One versenykormány
 
207 315 Ft + Áfa = 263 290 Ft
 Thrustmaster 4160628 T150RS Force Feedback PC/PS3/PS4/PS5 versenykormányT150 : REALIZMUS ÉS BELEÉLÉS A VIRTUÁLIS VERSENYZÉSBEN, PS4-RE ÉS PC-REA virtuális versenyzés szerelmesei imádni fogják az érzékeny és csendes Force Feedback rendszert, amelynek köszönhetően szinte a valós versenypályán tapasztalható körülmények elevenednek meg, soha nem tapasztalt beleélést biztosítva.

A T150 kifejlesztésekor az összes különböző versenyző típust figyelembe vették: az ergonomikus kialakítás és a kormányba integrált technológiák az összes versenyzési stílus számára optimális élmény biztosítanak (rali, Forma-1, NASCAR, GT).

A versenykormányhoz jár egy két pedálból álló szett, ami minden körülmény között hatékonyan működik

    

REALISZTIKUS MÉRET A kormánykerék átmérője 28 cm, ami a tökéletes sokoldalúságot biztosítja, amely révén T150 ideális partner az összes versenyzési stílushoz. Éld át a külöböző versenypályák izgalmait, a Forma-1-től a raliversenyzésen át bármilyen négykerekű száguldásig!


 

1080° FOKOS MOZGÁSTARTOMÁNY A kormány három teljes rotációra képes, amely minden kanyarban eddig példa nélküli kontrollt biztosít.

A T150 által nyújtott széles mozgástartomány (270-től 1080° fokig) minden versenytípus minden virtuális versenyzője számára maximális precizitást garantál. 

100% FÉMBŐL KÉSZÜLT SZEKVENCIÁLIS VÁLTÓFÜL A T150 nagy, teljes mértékben fémből készült szekvenciális váltófülekkel van felszerelve.

A legnagyobb teljesítményű autók kialakításához hasonlóan ez a kormány is váltófülekkel rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás kiemelkedő teljesítményt tesz lehetővé, könnyed, de jól érezhető sebességváltással.    

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FORCE FEEDBACK A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) versenykormányok Force Feedback rendszere rendkívül rugalmas, állítható erőfokozatokkal. A rendkívül érzékeny Force Feedback rendszere segítségével a versenyzők a lehető legnagyobb precízióval manőverezhetnek, teljesítményük folyamatos javítása érdekében.


 

CSENDES SZÍJTÁRCSÁS RENDSZER A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) szíjtárcsás Force Feedback rendszere testesíti meg a Thrustmaster versenykormányok által nyújtott előnyök csúcsát.

A rendszer alkalmas a motorból érkező hangok közvetítésére, miközben könnyed kezelést biztosít, a Force Feedback erejének intuitív használata érdekében.


 

TH8A KOMPATIBILITÁS A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) kompatibilisek a TH8A, 100%-ban fém váltóval és a Thrustmaster népszerű T3PA 3 pedálos szettjével (külön kaphatók).

A TH8A kialakítása a valós autóipari szabványokat követi (leszerelhető váltogombbal), és két különböző sebességváltási stílust is ajánl: a H-mintázatot (7+1) és a szekvenciálist (+/-). 
73 142 Ft + Áfa = 92 890 Ft
 Spirit of Gamer RACE WHEEL PRO 2 PC/PS3/PS4/XBOX One fekete kormány
kormány+pedálok+váltó, PC / PS3/4 / XBOX One kompatibilis, fekete 
26 685 Ft + Áfa = 33 890 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés