Termékajánló
Termék részletek


Thrustmaster 4160672 Ferrari 488 T80 GTB Edition PC/PS4/PS5 versenykormány

Thrustmaster 4160672 Ferrari 488 T80 GTB Edition PC/PS4/PS5 versenykormány
41 567 Ft + Áfa = 52 790 Ft











T80 Ferrari 488 GTB Edition



Főbb tudnivalók:




  • Integrált „PS", "SHARE" and "OPTIONS” gombok, hogy könnyen eligazodhass a PS4 rendszerében és a játék menüjében is.

  • Ergonomikusan tervezett kormány, mely a PlayStation 4 verseny játékokra lett optimalizálva (GT, F1, Stock car, Rally, Arcade stb.).

  • A kormánymű valószerű lineáris ellenállás mellett működik és automatikusan visszatér a kormány középállásába a Thrustmaster exkluzív “Bungee Cord” rendszerének köszönhetően.

  • Kormányon található váltófül: kettő fel-és leváltható digitális kormányváltó, hogy gyors sebességváltás érdekében.

  • Nagy, állítható dőlésszögű pedálok, széles lábtartóval a szuper pontos és kényelmes gyorsításért és fékezésért.

  • Központi rögzítő rendszer széles rögzítő elemekkel az optimális stabilitásért.

  • PS5 játékokkal működik



Termékleírás



A Thrustmaster büszkén mutatja be az eredeti Ferrari 488 GTB kormány 8:10 arányú másolatát, mely hivatalos Ferrari és PlayStation 4 licenccel rendelkezik. PlayStation 4-en belül minden játékhoz kiváló választás, ami támogat kormány használatot. Kompatibilis még PC-vel (Windows 7/8/10) is. Az új Thrustmaster kormány része még két nagy pedál is.



PS5 játékokkal működik (A PS5 játék kompatibilitást a Thrustmaster tesztelte és jóváhagyta. A megjelenés idején, a teljes választék PS5 kompatibilitását a Sony Interactive Entertainment LLC. még nem tesztelte és nem hagyta jóvá.)






















   

HIVATALOSAN LICENCELT



 



A T80 Ferrari 488 GTB Edition a Ferrari 488 GTB kormány 8:10 arányú másolata (28 cm átmérőjű), hivatalos PlayStation 4 és Ferrari licenccel rendelkezik. A kormányon integrált PlayStation 4 gombok találhatók ("PS", "SHARE" and "OPTIONS") melyek segítségével könnyen tudsz a PlayStation 4 felületén és a játékok menüjében navigálni. Az összes PlayStation 4 rendszerrel kompatibilis, ahol a játék támogat kormány használatot, illetve PC-n is működik (Windows 7/8/10).


 

BUNGEE CORD TECHNOLÓGIA A LINEÁRIS ELLENÁLLÁSÉRT



 



Optimalizált “Bungee Cord” működés (automatikusan visszatér középállásba, Thrustmaster szabadalom): lineáris ellenállást garantál, az elfordítás szögétől függetlenül, ezzel segítve az ergonomikus és ösztönös vezetést. Automatikusan visszatér középállásba és 240 fokos szögben elfordítható.


 

MINDEN TUD AMI SZÜKSÉGED LEHET, HOGY ÉLETED LEGGYORSABBB KÖRÉT FUSD



 



A T80 Ferrari 488 GTB Edition versenykormány ötvözi a fantasztikus kényelmet és sokoldalú felszereltséget. A kormány 28 cm ármérőjű és minőségi gumi borítású, hogy a hosszabb játékok is tökéletesen élvhetezőek legyenek. A kormányon még 11 akciógomb, egy D-pad, és két nagyméretű, fémből készült váltófül található. A kormányhoz jár még egy nagyméretű pedál szett, melynek tudod a dőlésszögét állítani és egy széles lábtartó, a szuper pontos és kényelmes gyorsításért és fékezésért.



 


















NAGYMÉRETŰ, ÁLLÍTHATÓ PEDÁL SZETT



 



Nagyméretű, állítható két pedálból álló szett, széles lábtartóval. A fék fokozatosan keményedik fel. Egyenként tudod a pedálokat állítani. A kormány akadálymentes, simán használható minden körülmény között, köszönhetően a Thrustmaster lineáris ellenállást biztosító exkluzív Bungee Cord technológiájának és az automatikus „középre visszatérő” funkciónak.



    • PC:   Van
    • PlayStation 4:   Van
    • PlayStation 5:   Van
    • Alap szín:   Fekete
    • Gombok száma:   11
    • Vezetékes:   Van
    • Kompatibilitás:   PlayStation 4,PlayStation 5,PC
  • Cikkszám
    185240
    Tömeg
    41 g/db
Webáruház készítés