Termékajánló
Termék részletek


Thrustmaster 4460136 TMX Force Feedback kormány PC/Xbox One

Thrustmaster 4460136 TMX Force Feedback kormány PC/Xbox One
72 669 Ft + Áfa = 92 290 Ft























TMX : REALIZMUS ÉS BELEÉLÉS A VIRTUÁLIS VERSENYZÉSBEN, XBOX ONE-RA ÉS PC-RE



A virtuális versenyzés szerelmesei imádni fogják az érzékeny és csendes Force Feedback rendszert, amelynek köszönhetően szinte a valós versenypályán tapasztalható körülmények elevenednek meg, soha nem tapasztalt beleélést biztosítva.

A TMX kifejlesztésekor az összes különböző versenyző típust figyelembe vették: az ergonomikus kialakítás és a kormányba integrált technológiák az összes versenyzési stílus számára optimális élményt biztosítanak (rali, Forma-1, NASCAR, GT).

A versenykormányhoz jár egy két pedálból álló szett, ami minden körülmény között hatékonyan működik

 























   

REALISZTIKUS MÉRET



 



A kormánykerék átmérője 28 cm, ami a tökéletes sokoldalúságot biztosítja, amely révén TMX ideális partner az összes versenyzési stílushoz. Éld át a külöböző versenypályák izgalmait, a Forma-1-től a raliversenyzésen át bármilyen négykerekű száguldásig!


 

900° FOKOS MOZGÁSTARTOMÁNY



 



A kormány 2,5 rotációra képes, amely minden kanyarban eddig példa néllküli kontrollt biztosít.

A TMX által nyújtott széles mozgástartomány (270-től 900° fokig) minden versenytípus minden virtuális versenyzője számára maximális precizitást garantál.



 

100% FÉMBŐL KÉSZÜLT SZEKVENCIÁLIS VÁLTÓFÜL



 



A TMX nagy, teljes mértékben fémből készült szekvenciális váltófülekkel van felszerelve.

A legnagyobb teljesítményű autók kialakításához hasonlóan ez a kormány is váltófülekkel rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás kiemelkedő teljesítményt tesz lehetővé, könnyed, de jól érezhető sebességváltással.



 























   

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FORCE FEEDBACK



 



A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) versenykormányok Force Feedback rendszere rendkívül rugalmas, állítható erőfokozatokkal. A rendkívül érzékeny Force Feedback rendszere segítségével a versenyzők a lehető legnagyobb precízióval manőverezhetnek, teljesítményük folyamatos javítása érdekében.


 

CSENDES SZÍJTÁRCSÁS RENDSZER



 



A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) szíjtárcsás Force Feedback rendszere testesíti meg a Thrustmaster versenykormányok által nyújtott előnyök csúcsát.

A rendszer alkalmas a motorból érkező hangok közvetítésére, miközben könnyed kezelést biztosít, a Force Feedback erejének intuitív használata érdekében.


 

TH8A KOMPATIBILITÁS



 



A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) kompatibilisek a TH8A, 100%-ban fém váltóval és a Thrustmaster népszerű T3PA 3 pedálos szettjével (külön kaphatók).

A TH8A kialakítása a valós autóipari szabványokat követi (leszerelhető váltogombbal), és két különböző sebességváltási stílust is ajánl: a H-mintázatot (7+1) és a szekvenciálist (+/-).















    • Alap szín:   Fekete
    • Wireless:   Nincs
    • Force Feedback:   Van
    • Gombok száma:   12
    • Vezetékes:   Van
    • PC:   Van
    • Kompatibilitás:   Xbox Series,Xbox One,PC
    • Xbox One:   Van
  • Cikkszám
    131628
    Tömeg
    6,54 kg/db
Webáruház készítés