Egyéb


Sorrend:

prev
next

LENSPEN New Digiklear tisztítóceruza
bruttó tömeg (kg): 29g
gyártói URL: http://www.lenspen.com/?resultType=category¶ms=47&tpid=0&tpid=323
Garancia: 1 év 
3 063 Ft + Áfa = 3 890 Ft
Dörr LT-3838 LED ultra vékony átvilágító asztal
Átvilágító asztal diák, negatívok megtekintéséhez, de rajzmásolatok készítésénél és más feladatoknál is nagy segítséget nyújthat. Ultra vékony kialakítású, mindössze 8 mm! Kiváló minőségű, akril lapokból készült, hosszú élettartamú, nagy fényerejű és takarékos LED-ekkel szerelt, amik napfény (5600 K) színhőmérsékletűek. Teljesítményük fokozatmentesen szabályozható, a színvisszaadási index: Ra (CRI) 90.
Tartozékként jár hozzá hálózati tápegys... 
29 283 Ft + Áfa = 37 190 Ft
HAMA GoPro Tapadókorongos tartó
 
6 291 Ft + Áfa = 7 990 Ft
HAMA GoPro 1/4" állványadapter
 
2 197 Ft + Áfa = 2 790 Ft
HAMA GoPro kétoldalú tartó szett
 
3 850 Ft + Áfa = 4 890 Ft
HAMA GoPro Front sisakra szerelhető tartó
 
2 984 Ft + Áfa = 3 790 Ft
HAMA GoPro Floaty sárga lebegő markolat
 
4 244 Ft + Áfa = 5 390 Ft
HAMA 95467 SMART-SNAP objektívsapka M67
 
1 961 Ft + Áfa = 2 490 Ft
HAMA GoPro mellpánt
 
5 819 Ft + Áfa = 7 390 Ft
HAMA GoPro Small Csőre szerelhető tartó
 
4 087 Ft + Áfa = 5 190 Ft
HAMA GoPro Fejpánt
 
3 457 Ft + Áfa = 4 390 Ft
HAMA GoPro Large csőre szerelhető tartó
 
4 874 Ft + Áfa = 6 190 Ft
Hama 2317 MEMO TRISTAN 10X15 cm/200 db-os album
Gyors és egyszerű képtárolóCD-k és negatívok tárolása hátsó oldalonFehér oldalak zsebekkelAz oldalak közepén feliratozható felület200 db 10 x 15 fotóhozOldalak száma 100Album mérete 19 x 25 cmMax. 200 képhezAnyaga: laminált papír 
1 724 Ft + Áfa = 2 190 Ft
Hama 2328 KIRA 29X32 cm/60 db-os könyvalbum
Album fotók kreatív tárolásáraTetszés szerint ragasztható, elhelyezhető fotók és egyéb emléktárgyakFehér laminált papírElválasztó felület fehér pergamen60 oldalMéretek: album 29 x 32 cmMax. 300 db 10 x 15 cm képhez   
2 512 Ft + Áfa = 3 190 Ft
LENSPEN SensorKlear II Plus (J-474)(SK-1A + HB)

SensorKlear II Plus szenzortisztítóA Sensorklear-2-A szenzortisztító ceruzáról:A SensorKlear-2 a digitális tükörreflexes fényképezők CMOS és CCD érzékelőinek (a szenzorokat védő infraszűrő felületének) tisztításához kifejlesztett precíziós eszköz. Használatához feltétlenül ajánlott a SensorKlear Loupe együttes alkalmazása. A hajlítható fej segítségével a SensorKlear Loupe nyílásán keresztül elérhetjük a szenzort, és így végig szemmel kísérhetjük a tisztítás folyamatát. A SensorKlear biztonsággal és hatékonyan használható digitális fényképezőgépek szenzorainak tisztításához, amelyeket korábban csak szakszervizekben volt lehetséges tisztíttatni. A Sensorklear-2-A aktív szén technológián alapuló tisztító eszköz.Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat, olajokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel. Tisztítás során a termék így a zsírokat, olajokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően). A tisztítóceruza használata előtt a kupakot a tisztítóceruzára erősen rátolva 1-2 alkalommal meg kell tekerni (mintha menetes lenne, és rá akarnánk csavarni). Ilyenkor a kupak szivacsa a tisztítófejre újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.

A termék környezetbarát, a tisztítás során felhasznált aktív szén vegyület nem folyik, és soha nem szárad ki. domborúlencsék tisztítására nem alkalmas! Ilyen esetekben (kompakt gép vagy egyéb kis, domború frontlencsék) a tisztításra a LENSPEN Minipro terméket ajánljuk. a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) el kell távolítani. Erre javasoljuk a LENSPEN HB-1 levegőpumpát illeve a tisztítóceruzák beépített, kitolható ecsetét.A készlet tartalma:
  • 1 db SensorKlear tisztítóceruza

  • 1 db HB-1 kézi levegőpumpa

 
5 189 Ft + Áfa = 6 590 Ft
LENSPEN ORIGINAL New lencsetisztító

Lenspen Original New
A régi, megszokott technológia új köntösben!

 

A Lenspen Original New az eddigi tapasztalatok felhasználásával készült. A tisztítóceruza kupakja csavaros, mely jól rögzíthető, le- és felhelyezéskor automatikusan tisztítja és újratölti a tisztítófejet. Ezen kívül a tisztítóceruza is rövidebb lett, mely praktikusabb elhelyezést és jobb kezelhetőséget tesz lehetővé.

 


A technológia a régi. Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel. Tisztítás során a termék így a zsírokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően).  A Lenspen Original New kupakja menetes, mely többszöri használat után is biztonsággal zár, valamint visszatekeréskor a kupak szivacsa a tisztítófejre automatikusan újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.

 

Az aktív szenes tisztítási folyamat előtt a tisztítandó felületről a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) mindeképpen el kell távolítani. Erre alkalmas a LENSPEN HB-1 levegőpumpa illetőleg a tisztítóceruza végébe beépített kitolható ecset.
A fej hajlékony gumiból van, amelyen nagyon finom szarvasbőr bevonat található, felületén a speciális aktív szén vegyülettel.
A tisztítóceruza másik felén természetes szőrből készült, kitolható ecset található.

 

Néhány másodperc alatt tökéletesen eltávolít a lencsék felületéről bármilyen zsíros vagy szilárd szennyeződést.

 

A Lenspen Original 11,2 cm hosszú, az elején található tisztítófelület kör alakú és 13,5 mm átmérőjű.
Elsősorban az objektíveket, az első és hátsó lencséket, távcsöveket és vadásztávcsöveket tudjuk vele tökéletesen tisztítani.

 

Figyelem!
A LENSPEN Original a tisztítófeje homorú felülete miatt csak domború felületek tisztítására alkalmas! Sík felületek (szűrők, LCD kijelzők) tisztítására nem alkalmas, mert ilyen esetben a tisztítófejnek csak körben a legszéle érintkezik a tiszíttandó sík felülettel. Ezáltal a tisztító felület belső 95%-a nem dolgozik. A szűrők tisztítására a LENSPEN FilterKlear terméket ajánljuk. Az LCD kijelzők tisztítására a LENSPEN DigiKlear terméket ajánljuk.

 

 A LENSPEN Original a 13,5 mm-es átmérőjű tisztítófeje miatt kis méretű domborúlencsék tisztítására nem alkalmas! Ilyen esetekben (kompakt gép vagy egyéb kis, domború frontlencsék) a tisztításra a LENSPEN Minipro terméket ajánljuk.

 

 
2 984 Ft + Áfa = 3 790 Ft
  LENSPEN New szenzortisztító Loupe NASA Kit (nagyító + pumpa + tisztító + tok)

Használati útmutató:
A SensorKlear-Loupe Kit első használatát megelőzően a mellékelt gombelemekből 3 db-ot helyezzen be az elemtartó rekeszbe! Ügyeljen a polaritásra!

 

A SensorKlear-Loupe Kit használatának lépései a következők:
1. Vegye le az objektívet!
2. Helyezze a fényképezőgépet szenzortisztítás üzemmódba!
3. A SensorKlear Loupe-ról vegye le a védőtubust, és az okulárvédő fedőt!
4. Kapcsolja be a világítást!
5. Helyezze a SensorKlear Loupe-t a fényképezőgépe bajonettjére!
6. Nézzen az okulárba, figyelje meg a szenzor felületét!
7. Ha a szenzor felülete tiszta, helyezze vissza az objektívet, hogy megakadályozza más szennyeződés bekerülését!

 

Ha szennyezett a felület, akkor kövesse a következő lépéseket!
8. Tartsa a fényképezőgépét nyílással lefelé, a nyílás sarkába rakja be a LensPen Hurricane Blower levegőpumpát, majd fújja ki a levegőt!
A levegőpumpa egy remek eszköz: Könnyű a száraz port kifújni, biztonságos, hiszen semmi nem ér hozzá a szenzor felületéhez. Ha még mindig van rajta por vagy szennyeződés, akkor:
9. A zsíros szennyeződéshez használja a SensorKlear-II-t.
10. Állítsa be a tisztítóhegyet a kívánt szögbe.
11. A tisztítóhegyet a Loupe oldalsó nyílásán át közvetlenül a szennyeződés mellé helyezze a szenzorra.
Óvatosan próbálja a tisztítóheggyel a szennyeződést vagy port felszedni.
A SensorKlear-II lényege egyszerű: a zsíros szennyeződést eltávolítja.
12. Forgassa a fényképezőgép-vázat, hogy minden részhez be tudjon nyúlni – a háromszög alakú tisztítófej képes a nehezen hozzáférhető sarkokat is letisztítani.
13. Ha több helyre lenne szüksége a szenzor tisztításához, akkor a Loupe-n található csavarral az óra járásával egyező irányban feljebb tudja emelni a nagyítóoptikai részt.
Így több helye lesz dolgozni.
14. Nézzen bele a SensorKlear Loupe-ba, vizsgálja meg a felületét, és ha teljesen tiszta, lépjen ki a szenzortisztító üzemmódból és helyezze vissza az objektívet.
15. Kapcsolja ki a világítást, rakja vissza a védőket a SensorKlear Loupe-ra, majd helyezze be a velúr védőtokba.

 

 


 

 
17 079 Ft + Áfa = 21 690 Ft
HAMA 63120 CLIP-FIX ANTI-REFLEX KERET 21X29,7
 
937 Ft + Áfa = 1 190 Ft
Dörr New York 10x15 fekete képkeret
A New York képkeretek elegáns módon kiemelik az Ön fotóinak szépségét. Az igényes műanyag keretek különböző színben, gazdag méretválasztékkal kaphatóak.
bruttó tömeg: 1-999g
Garancia: 1 év 
701 Ft + Áfa = 890 Ft
Dörr New York 10x15 fehér képkeret

A New York képkeretek elegáns módon kiemelik az Ön fotóinak szépségét.

 


 
701 Ft + Áfa = 890 Ft
Dörr New York 13x18 fekete képkeret

A New York képkeretek elegáns módon kiemelik az Ön fotóinak szépségét.


 
701 Ft + Áfa = 890 Ft
Dörr New York 13x18 arany színű képkeret

A New York képkeretek elegáns módon kiemelik az Ön fotóinak szépségét.


 
937 Ft + Áfa = 1 190 Ft
Dörr New York 10x15 ezüst képkeret

A New York képkeretek elegáns módon kiemelik az Ön fotóinak szépségét.


 
780 Ft + Áfa = 990 Ft
Dörr New York 13x18 ezüst képkeret

A New York képkeretek elegáns módon kiemelik az Ön fotóinak szépségét.


 
937 Ft + Áfa = 1 190 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés