Dokkoló


Sorrend:

HP USB-C Mini Dock dokkoló



Nagyvállalati szintű hálózatfelügyeleti képességek




 



 



Eszköze és a dokkoló hálózatfelügyeleti képességeit3 a PXE rendszerindítás támogatás, a Wake-on LAN, a MAC-cím átadás és a LAN/WLAN-váltás segítségével támogathatja.4



 





 




Rendkívüli mobilitás




 



 



A dokkolót kézben is hordhatja a puha borítású USB-C™-vezetéknek köszönhetően, amely a dokkoló alján lévő csatornában elvezetve kényelmes csuklópántként szolgál, vagy elcsomagolhatja a táskájába mobileszköze mellé.



 







 




Terjessze ki munkaterületét




 



 



Külső kijelzőket HDMI-támogatással akár 4K, VGA-támogatással akár 1080p felbontásban is kiszolgálhat. Csatlakoztassa Gigabit Ethernet-kapcsolatát az RJ-45-portra, kiegészítőit pedig egy USB-C™-2 vagy USB-portra.



 





 




Töltse eszközét munka közben




 



 



Notesz- vagy táblagépe USB-C™–AC adapterét a dokkoló USB-C™-portjára csatlakoztatva a dokkolóról töltheti azt1.



 








Specifikációk





Tápellátás


5 V (normál): 12 V (átlagos); 15 V (maximális)






Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)


145 x 55 x 17,5 mm






Súly


132 g






A doboz tartalma


HP USB-C™ mini dokkoló; USB-C™-kábel; Dokumentáció






Jótállás


Egyéves korlátozott garancia.








Áttekintés




1


A továbbított töltéshez noteszgéphez vagy táblagéphez való USB-C™–AC adapter szükséges. A dokkoló nem tartalmaz AC-adaptert.






2


Támogatja a DisplayPort™ alternatív üzemmódot (videó, töltés és USB 3.1) az USB-C™ csatlakozón keresztül. Az USB Type-C™ Thunderbolt-kompatibilis portokkal is kompatibilis.






3


Internet-hozzáférésre van szükség és külön vásárolható meg.






4


A LAN/WLAN-váltás csak Windows 10 rendszeren és csak egyes platformokkal érhető el. A funkciók használata előtt ellenőrizze, hogy a számítógépen telepítve van-e a legfrissebb BIOS és hálózatvezérlő illesztőprogram.





 






© Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Az itt található információ külön értesítés nélkül változhat. A HP termékek és szolgáltatások egyedüli garanciáit az adott terméket vagy szolgáltatást kísérő kifejezett jótállási nyilatkozat tartalmazza. Semmit nem lehet úgy értelmezni, mint további jótállást. A HP nem felelős a szövegben található technikai és szerkesztési hibákért vagy kihagyásokért.




 
15 976 Ft + Áfa = 20 290 Ft
HP USB-C Dock G5 dokkoló



A kereskedelmi célú HP-eszközflotta egyszerű kezelése




 



 



A bármely energiaállapotban használható PXE Boot, LAN/WLAN-váltás, valamint WoL és MAC címátadás szolgáltatásokat tartalmazó fejlett hálózatkezelési szolgáltatások segítenek, hogy az informatikai részleg biztonságosan és távolról kezelhesse a telepített, kereskedelmi célú HP noteszgépeket1 és dokkolókat.



 





A vegyes számítógépes környezetekkel is kompatibilis




 



 



Az univerzális kompatibilitást szem előtt tartva tervezett dokkoló HP és nem HP USB-C™- és Thunderbolt™-kompatibilis noteszgépekkel is működik.1



 







Egykábeles megoldás




 



 



Csatlakoztassa a dokkhoz a kiegészítőket és legfeljebb három képernyőt3. Ezután egyszerűen csatlakoztassa a dokkot a noteszgéphez1 egy USB-C™-kábellel az eszközök eléréséhez és a gép töltéséhez.



 





Kis helyigény




 



 



A csupán 5 x 5 hüvelyknyi helyet foglaló kompakt dokkolónak köszönhetően visszakaphatja az asztalát.



 








Specifikációk





Kompatibilis operációs rendszerek


Windows 7; Windows 10; macOS






Portok


1 USB Type-C™ (elülső); 1 USB 3.0 (oldalsó, SS-töltő); 3 USB 3.0 (hátsó, töltő); 2 DisplayPort™; 1 HDMI 2.0; 1 RJ-45; 1 kombinált fejhallgató/mikrofon






Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)


122 x 122 x 45 mm






Súly


680 g






Jótállás


Egyéves korlátozott garancia.








Áttekintés




1


Az USB-C™ funkcióhoz a gazdagépnek támogatnia kell a DisplayPort™ alternatív üzemmódprotokollt az USB-C™-portján keresztül. A Thunderbolt™-kompatibilis noteszgépek USB-C™-sebességen működnek. A töltés és a portreplikáció az USB-C™-specifikációkkal rendelkező noteszgépek esetén támogatott. A rendszer elindítása vagy felébresztése a tápkapcsoló gomb használatával, a hálózati ébresztés kikapcsolt állapotban dokkolt és készenléti üzemmódban dokkolt állapotból, a hálózati ébresztés S4/S5 állapotból és a MAC-cím-átadás S0, S3, S4, S5, kikapcsolt állapotban dokkolt és készenléti üzemmódban dokkolt állapotban csak HP- vagy a HP által támogatott noteszgépeken működik. A HP nem biztosít Ethernet- és hangillesztőprogramokat a Mac gépeken.






2


Az USB-C™ iparági szabványokkal kompatibilis bizonyos nem HP noteszgépmodelleken végzett belső HP-teszt alapján. Az alternatív üzemmód bizonyos szolgáltatásai nem támogatottak, például a tápkapcsoló gomb, a MAC-cím-átadás, a Hálózati ébresztés és az OOB hálózati ébresztés. A HP támogatási oldalán ellenőrizheti HP noteszgépe teljesítmény- és portspecifikációit. A nem HP noteszgép támogatási oldalán ellenőrizheti a noteszgép teljesítmény- és portspecifikációit.






3


Három képernyőt támogat, a noteszgép képernyőjét is beleértve.





 






© Copyright 2019 HP Development Company, L.P. Az itt található információ külön értesítés nélkül változhat. A HP termékek és szolgáltatások egyedüli garanciáit az adott terméket vagy szolgáltatást kísérő kifejezett jótállási nyilatkozat tartalmazza. Semmit nem lehet úgy értelmezni, mint további jótállást. A HP nem felelős a szövegben található technikai és szerkesztési hibákért vagy kihagyásokért.










 
51 016 Ft + Áfa = 64 790 Ft
Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C dokkoló
 
69 283 Ft + Áfa = 87 990 Ft
HP USB-C Travel Hub G2 dokkoló



Kis elosztó. Sok csatlakozóval.




 



 



A laptop egyik USB-C™-portját három, sokoldalú csatlakozóvá alakíthatja – két USB-port a kiegészítő eszközök számára, és HDMI- vagy VGA-kapcsolat a külső kijelzőknek.2



 







 




Könnyítsen terhein egyetlen, többcélú elosztóval




 



 



Elegendő egyetlen elosztót magával vinnie minden eszközéhez, amellyel problémamentesen csatlakoztathat eszközöket, valamint méretezhető tápellátást biztosíthat HP laptopjának 45 W-os, 65 W-os vagy 90 W-os tápegységével. Adapter nélkül is dolgozhat, mivel az elosztó tápellátása az eszköz USB-C™-portján keresztül is megoldható.3








Specifikációk





Portok


HDMI: 3840x2160@30 Hz; 1 VGA: 1080p@60 Hz; 2 USB-A 3.0-töltőport






Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)


17,3 x 4,8 x 1,3 cm






Súly


24,7 g






A doboz tartalma


HP G2 USB-C hordozható elosztó; Dokumentáció






Jótállás


Egyéves korlátozott garancia.








Áttekintés




1


Támogatja a többfunkciós USB-C™ (videó, töltés és USB 3.1) és az USB Type-C™ Thunderbolt-kompatibilis portokat.






2


Egyetlen, legfeljebb a következő jellemzőkkel rendelkező kijelzőt támogat: 4960 x 2160 @30 Hz (2 sáv DP csak HDMI-kapcsolat esetén) vagy 1920 x 1200 @ 60 Hz VGA-kapcsolat esetén.






3


A tápegység nem tartozék.





 






© Copyright 2019 HP Development Company, L.P. Az itt található információ külön értesítés nélkül változhat. A HP termékek és szolgáltatások egyedüli garanciáit az adott terméket vagy szolgáltatást kísérő kifejezett jótállási nyilatkozat tartalmazza. Semmit nem lehet úgy értelmezni, mint további jótállást. A HP nem felelős a szövegben található technikai és szerkesztési hibákért vagy kihagyásokért.




 
15 110 Ft + Áfa = 19 190 Ft
  Delock 87743 USB Type-C 4K - HDMI / Hub / SD / PD 2.0 mobil eszközökhöz dokkoló állomás
Csatlakozó:
1 x USB Type-C™ dugó
1 x USB 3.0 A-típusú hüvely
2 x USB 2.0 A-típusú hüvely
1 x SD / SDHC / SDXC-nyílás
1 x Micro SD / SDHC / SDXC-nyílás
1 x HDMI-A hüvely
1 x USB Type-C™ hüvely (tápellátás)
Felbontás: max. 3840 x 2160 @ 30 Hz
Bemeneti teljesítmény: 1 x USB Type-C™ csatlakozóhüvely (max. 87 W)
Csak egy memóriakártyát használhat, nem mindkettot egyszerre
Fémburkolat, LED megvilágítás
Kábelhosszúság csatlakozó nélkül: kb. 15 cm, Szín: szürke, Méretek (HxSzxM): kb. 109 x 40 x 12 mm 
19 047 Ft + Áfa = 24 190 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés