Termék részletek


HP USB-C Mini Dock dokkoló

HP USB-C Mini Dock dokkoló
26 843 Ft + Áfa = 34 090 Ft



Nagyvállalati szintű hálózatfelügyeleti képességek




 



 



Eszköze és a dokkoló hálózatfelügyeleti képességeit3 a PXE rendszerindítás támogatás, a Wake-on LAN, a MAC-cím átadás és a LAN/WLAN-váltás segítségével támogathatja.4



 





 




Rendkívüli mobilitás




 



 



A dokkolót kézben is hordhatja a puha borítású USB-C™-vezetéknek köszönhetően, amely a dokkoló alján lévő csatornában elvezetve kényelmes csuklópántként szolgál, vagy elcsomagolhatja a táskájába mobileszköze mellé.



 







 




Terjessze ki munkaterületét




 



 



Külső kijelzőket HDMI-támogatással akár 4K, VGA-támogatással akár 1080p felbontásban is kiszolgálhat. Csatlakoztassa Gigabit Ethernet-kapcsolatát az RJ-45-portra, kiegészítőit pedig egy USB-C™-2 vagy USB-portra.



 





 




Töltse eszközét munka közben




 



 



Notesz- vagy táblagépe USB-C™–AC adapterét a dokkoló USB-C™-portjára csatlakoztatva a dokkolóról töltheti azt1.



 








Specifikációk





Tápellátás


5 V (normál): 12 V (átlagos); 15 V (maximális)






Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)


145 x 55 x 17,5 mm






Súly


132 g






A doboz tartalma


HP USB-C™ mini dokkoló; USB-C™-kábel; Dokumentáció






Jótállás


Egyéves korlátozott garancia.








Áttekintés




1


A továbbított töltéshez noteszgéphez vagy táblagéphez való USB-C™–AC adapter szükséges. A dokkoló nem tartalmaz AC-adaptert.






2


Támogatja a DisplayPort™ alternatív üzemmódot (videó, töltés és USB 3.1) az USB-C™ csatlakozón keresztül. Az USB Type-C™ Thunderbolt-kompatibilis portokkal is kompatibilis.






3


Internet-hozzáférésre van szükség és külön vásárolható meg.






4


A LAN/WLAN-váltás csak Windows 10 rendszeren és csak egyes platformokkal érhető el. A funkciók használata előtt ellenőrizze, hogy a számítógépen telepítve van-e a legfrissebb BIOS és hálózatvezérlő illesztőprogram.





 






© Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Az itt található információ külön értesítés nélkül változhat. A HP termékek és szolgáltatások egyedüli garanciáit az adott terméket vagy szolgáltatást kísérő kifejezett jótállási nyilatkozat tartalmazza. Semmit nem lehet úgy értelmezni, mint további jótállást. A HP nem felelős a szövegben található technikai és szerkesztési hibákért vagy kihagyásokért.




    • Csatoló felület:   USB Type-C
  • Cikkszám
    154785
    Tömeg
    132 g/db
Webáruház készítés