32.x"-os


Sorrend:

LG 32" 32LT340C HD Ready LED TV

Termékleírás





- Az LG Commercial Lite TV-ket kifejezetten a vendéglátás és az üzleti élet számára tervezték. A vendégek és az ügyfelek örömmel fogadják az LT340C felhasználóbarát felületeit, valamint kiváló kép- és videóminőségét.





- A SuperSign Control egy alapvető vezérlőszoftver, amely lehetővé teszi akár 100 képernyő felügyeletét egy fiókból és egyetlen kiszolgálóból. Az olyan alapvető tényezők, mint a teljesítmény, a hangerő és az ütemezés, távolról állíthatók a támogatott firmware frissítésekkel.





- Az USB adatklónozás lehetővé teszi a több kijelző hatékonyabb kezelését az optimális működés és megtekintés érdekében. A tartalomkezelés frissítéséhez a felhasználóknak egyszerűen csak át kell másolniuk az adatokat az USB-re a TV-ről, majd egyszerűen megoszthatják azokat más TV-vel az USB-csatlakozón keresztül.



- Kompatibilitás az AV vezérlő rendszerekkel

Ez az LG TV rendelkezik Crestron Connected tanúsítvánnyal, egy olyan funkcióval, amelyet a konferenciatermekben való használatra fejlesztettek ki, és amely megfelel a vállalati értekezlet helyszínek növekvő igényeinek.





- A DPM funkció bekapcsolásával beállítható a kijelző energiagazdálkodása. Ha nincs jel, a készülék DPM módba lép, hogy hatékonyan csökkentse az energiafelhasználást.





- Készítse el saját kereskedelmi időbeosztását. Miután beállította a nyitvatartási időket és az ünnepeket, a TV be- és kikapcsol az időbeosztás szerint.





- Fokozza a szórakoztató élményt egy további hangszóró hozzáadásával. A vendégek hallgathatják és vezérelhetik a TV-hangot bárhol az üzleti területeken, beleértve a mellékhelyiségeket is.

 


 
58 339 Ft + Áfa = 74 090 Ft
LG 32" 32LM631C0ZA Full HD Smart LED TV
Termék leírás: 
72 197 Ft + Áfa = 91 690 Ft
Philips 32" 32PFS6805/12 Full HD Smart LED TV
Egyszerűen intelligens. Kristálytisztán ragyogó.
Full HD LED | Saphi TV
• 80 cm-es (32"-es)
• Full HD LED TV
• HDR10
• Pixel Plus HD
Egyetlen gombnyomással elérhető, áttekinthető, ikon alapú menü.
A gyors és intuitív SAPHI operációs rendszerrel a Philips Smart TV használata igazi élmény. Élvezze a nagyszerű képminőséget és az egyetlen gombnyomással elérhető, áttekinthető, ikon alapú menüt. Könnyedén kezelheti TV-jét, és gyorsan navigálhat a népszerű Philips Smart TV alkalmazásokho... 
69 992 Ft + Áfa = 88 890 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés