Benzinmotoros


Sorrend:

Einhell GC-PC 2040 I benzines láncfűrész

Termékinformáció:
 • Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészlánc

 • Automata szivató és primer a gyors indításért

 • Digitális gyújtás - egyenletes működés

 • Csökkentett rezgésű fogantyú - csillapítja a lökések erejét, és így a felhasználó is lassabban fárad el

 • Nagyméretű, fémből készült karmos ütköző

 • Visszacsapódás-védelem láncfékkel

 • Automatikus láncolajozás

 • Láncfogó - alacsony kockázat, ha leugrik a lánc

 • Keverőedény

 • Kardvédő burkolat Az Einhell GC-PC 2040 I benzines láncfűrésze egyesíti a teljesítmény és az élesség, valamint a felhasználóbarát kialakítás nyújtotta előnyöket. A benzines láncfűrészt minőségi OREGON vágókarddal és lánccal kombinálva egy olyan kerti segítőtársat kap maga mellé, akit soha nem akar majd elengedni. Mindegy, hogy a kertben, az udvarban, vagy épp a műhelyben szeretné használni: a benzines láncfűrész kiváló segítség az egyszerű és bonyolultabb vágási munkák elvégzéséhez is. A léghűtéses, dupla csapágyazású főtengellyel felszerelt kétütemű motor egy igazi erőmű, amely még akkor is tökéletesen megállja a helyét, ha nehezen vágható fadarabokkal kell dolgoznia: Ágakat, gallyakat, élfa gerendákat, munkadarabokat, esetleg tűzifát kell aprítania? A benzines láncfűrésszel egyik sem lehet gond! Az Einhell benzines láncfűrészét egy sor technikai újítás teszi egyszerűen kezelhetővé. A készülék munka közben elnyeli a rezgéseket; így a felhasználónak több energiája marad a feladatra koncentrálni. A „primer” hidegindító és az automata szivató segítségével mindig könnyedén beindíthatja a készüléket. A digitális gyújtás gyors és dinamikus gázadást, illetve egyenletes működést biztosít. A felhasználó biztonságát a visszacsapódás-védelemmel ellátott láncfék garantálja. Visszacsapódáskor azonnal aktiválódik, aminek következében a lánc rögtön leáll. A benzines láncfűrészre ezenkívül szereltek még egy láncfogót is, ami minimálisra csökkenti a balesetek bekövetkezésének esélyét abban az esetben, ha a lánc leugrik a vágókardról. A nagyméretű és fémből készült, erős karmos ütköző biztonságos és kényelmes munkavégzést garantál. Az automatikus lánckenés gondoskodik arról, hogy a fűrészlánc mindig elegendő olajat kapjon. Ha a készüléket nem használja, helyezze fel rá a mellékelt kardvédő burkolatot. A csomagoláshoz mellékelünk egy keverőedényt a benzin/olaj keverék elkészítéséhez.Műszaki paraméterek


Motor two-stroke, air cooled
Hengerűrtartalom 50.4 cm³
Teljesítmény 2 kW
Max. fordulatszám 11500 min^-1
Üzemanyagtartály űrtartalma 0.54 L
Olajtartály űrtartalma 240 mL
Kardhosszúság 400 mm
Vágáshosszúság 39 cm
Vágási sebesség 21 m/s


  
 
55 346 Ft + Áfa = 70 290 Ft
Einhell 4501829 GC-PC 1435 I TC benzinmotoros láncfűrész

Termékinformáció:
 • Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészlánc

 • Szerszám nélküli láncfeszítés és láncsere

 • Rezgéscsillapított kivitel: alacsonyabb rezgés, kevésbé fárasztó munkavégzés

 • Nagyméretű, fémből készült karmos ütköző

 • Automatikus láncolajozás

 • Visszacsapódás-védelem és láncfék

 • Automata szívató és primer a gyors indítás érdekében

 • Digitális gyújtás

 • Dupla csapágyazású főtengely

 • Centrifugális tengelykapcsoló a vágószerszámhoz

 • Keverőedény

 • Kardvédő burkolat A GC-PC 1435 I TC benzines láncfűrész könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely tűzifa felvágásánál, fairtásnál, valamint favágásnál és gallyazásnál is megbízható segítőtársnak bizonyul. A kiváló minőségű OREGON vágókard és lánc szép vágásképet, illetve egyenletes teljesítményt biztosít. A szivató és az üzemanyag-szivattyú segítségével a motor könnyen beindítható. A lánc megfeszítéséhez és cseréjéhez nem lesz szüksége külön szerszámra. A GC-PC 1435 I TC tervezésekor különös gond fektettek a biztonságra. Ha megnyomja a kézvédelmet, akkor a láncfék a másodperc töredéke alatt leállítja a láncot. A láncfogó gondoskodik a biztonságról abban az esetben, ha a lánc leugrana. Fák döntésekor és feldarabolásakor a nagy és erős karmos ütköző gondoskodik a biztos láncvezetésről, és ez szolgál forgáspontként a fekvő törzsek felvágásához is. A láncot centrifugális tengelykapcsolóval választhatja le a motorról. A mindkét oldalon csapágyazott forgattyús tengelynek köszönhetően a motor rezgésszintje kimondottan alacsony. A rezgéscsillapító rendszer biztosítja a kényelmes munkavégzést még akkor is, ha huzamosabb ideig kell dolgozni a láncfűrésszel. A fűrészlap és a lánc kenése automatikusan történik. A gyári csomagolásban talál egy keverőedényt és egy kardvédő burkolatot.Műszaki paraméterek


Motor two-stroke, air cooled
Hengerűrtartalom 41 cm³
Teljesítmény 1.4 kW
Max. fordulatszám 11000 min^-1
Üzemanyagtartály űrtartalma 260 mL
Olajtartály űrtartalma 210 mL
Kardhosszúság 350 mm
Vágáshosszúság 33.5 cm
Vágási sebesség 21 m/s


   
52 276 Ft + Áfa = 66 390 Ft
Hecht 45 benzinmotoros láncfűrész
Termékinformációk:

- láncvezető hossza [cm]: 40
- tömeg láncvezető nélkül [kg]: 5,4
- primer az indításhoz
- motor térfogat [cm3]: 45
- teljesítmény SAE J1940 szerint [HP]: 2,7

A HECHT 45 egy alap 45 cm3 benzinmotoros láncfűrész.
2,7 HP (2,1kW) teljesítménnyel.
Azoknak a felhasználóknak ajánljuk elsősorban, akiknek évente több alkalommal van szükségük a használatára, például maguk készítik elő a téli tűzifát.
A fűrész konstrukciója minőségi műanyag és fém alkatr... 
40 701 Ft + Áfa = 51 690 Ft
Hecht 50 benzines láncfűrész
Termékinformációk:

A HECHT 50 láncfűrész kiváló választás mindazoknak, akiknek fát kell vágniuk a fűtéshez, és a ház körül normális munkát is végeznek.
A fűrész ergonómikus felépítéséhez modern anyagokat, kiváló minőségű acélt, könnyű alumíniumötvözeteket és tartós műanyagokat használtak.

- Névleges motor teljesítmény (kW): 2,1
- Motor: Hecht 2 ütemű
- Meghajtó típusa: belső égésű benzinmotor
- Motortérfogat (cm3): 50
- Teljesítmény (HP): 2,9
-... 
51 252 Ft + Áfa = 65 090 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés