Színes


Sorrend:

  Canon Pixma MG3650S tintasugaras multifunkciós nyomtató (fekete színű)

Megfizethető wifis multifunkciós nyomtató gyors és jó minőségű nyomtatáshoz

Ezzel a kis méretű és megfizethető multifunkciós nyomtatóval nagyszerű, szegély nélküli fotókat és éles, jól látható dokumentumokat nyomtathatsz. A nyomtatót könnyedén csatlakoztathatod a felhőhöz és az okoseszközökhöz, az opcionális XL méretű tintapatronokkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással pedig időt és pénzt takaríthatsz meg.



Eredeti szegély nélküli nyomatok

Nyomtasson könnyedén lenyűgözően részletgazdag szegély nélkül fényképeket 10×15 cm-től A4-es méretig, valamint éles szöveggel rendelkező dokumentumokat a kiváló minőségű eredményekért.



Azonnali hozzáférés

Élvezze az egyszerű nyomtatást, másolást és szkennelést okostelefonját vagy táblagépét használva, illetve közvetlen hozzáféréssel felhőalapú tárhelyéhez a PIXMA Cloud Link szolgáltatáson keresztül – mindezt a Canon PRINT alkalmazásnak köszönhetően.



A felhő szabadsága

Nyomtasson és szkenneljen* dokumentumokat olyan felhőalapú szolgáltatásokon keresztül, mint a GoogleDrive, a OneDrive és a Dropbox. A szkennelt dokumentumokat közvetlenül e-mailbe is mellékelheti és elküldheti – mindezt számítógép nélkül.



Maximalizálja pénzét!

Csökkentse a hulladékot és növelje megtakarításait a normál tintapatronokhoz képest akár 50%-kal az opcionális XL méretű tintapatronokkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással.



Kreatív lehetőségek

Engedd kibontakozni a benned rejlő művészt a Creative Park felületen és az Easy PhotoPrint Editor programmal. Az alkalmazást használva kártyákat, naptárakat és egyebeket tervezhetsz a táblagépeden, a számítógépeden vagy a felhőben tárolt fotókból.



A doboz tartalma

PIXMA MG3650S

2 FINE kazetta

Tápkábel

Telepítő CD-ROM

Kézikönyvek és egyéb dokumentumok







*A felhőbe és az e-mailbe való szkennelés csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.


 
16 685 Ft + Áfa = 21 190 Ft
Canon Pixma TS3350 tintasugaras multifunkciós nyomtató
Kellékanyag: PG-545 fekete (PG-545XL feketeXL), CL-546 háromszinű ( CL-546XL színesXL). Fekete színű termék. 
16 685 Ft + Áfa = 21 190 Ft
Canon Pixma TS5150 tintasugaras multifunkciós nyomtató

Canon PIXMA TS5150 sorozat

Megfizethető, számos csatlakoztatási lehetőséget kínáló multifunkciós készülék, amely leegyszerűsíti a mobileszközök segítségével végzett vezeték nélküli, színes nyomtatást, másolást és beolvasást.



Egyszerű, megfizethető családi nyomtatás intelligens csatlakoztatási lehetőségekkel

Ezzel az élvezetesen és egyszerűen használható, megfizethető, kis méretű, multifunkciós, stílusos családi nyomtató segítségével hihetetlenül egyszerű feladat gyönyörű képeket és pengeéles dokumentumokat nyomtatni, beolvasni és másolni – mindezt ráadásul a mobileszközökre és a felhőbe irányuló intelligens csatlakoztatási lehetőségek egészítik ki.



Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

Töltse le a Canon PRINT alkalmazást, és nyomtasson, illetve olvasson be könnyedén mobileszközével (iOS és Android). Élvezze a csatlakozási lehetőségek széles választékát (pl. Bluetooth®*).



A felhő szabadsága

Tapasztalja meg a felhő szabadságát, és nyomtasson a közösségi médiából vagy olvasson be a különböző felhőtárhelyekbe a Canon PRINT alkalmazáson keresztül elérhető PIXMA Cloud Link szolgáltatással.



Sokoldalú és költséghatékony

Nyomtasson több oldalt ugyanannyi pénzért az opcionálisan beszerezhető, költséghatékony, XL méretű patronokkal, és takarékoskodjon a papírral az automatikus kétoldalas nyomtatási funkciókkal. A kettős dokumentumadagolóval normál papírt és fotópapírt is kezelhet.



Műszaki adatok

Vezeték nélküli használat és megosztás

Canon PRINT alkalmazás

Bluetooth

Tintasugaras rendszer 2 FINE kazettával

6,2 cm-es LCD kijelző

XL-méretű tintapatronok

Duplapapír-adagoló

Automatikus kétoldalas nyomtatás


 
24 638 Ft + Áfa = 31 290 Ft
Canon Pixma TS3351 tintasugaras multifunkciós nyomtató
Kellékanyag: PG-545 fekete (PG-545XL feketeXL), CL-546 háromszinű ( CL-546XL színesXL). Fekete színű termék. 
16 685 Ft + Áfa = 21 190 Ft
Canon Pixma TS3352 tintasugaras multifunkciós nyomtató

 Kellékanyag: PG-545 fekete  (PG-545XL  feketeXL), CL-546 háromszinű ( CL-546XL színesXL). Fekete színű termék.


 
16 685 Ft + Áfa = 21 190 Ft
  Canon Maxify MB2750 tintasugaras multifunkciós irodai nyomtató
Kellékanyag: PGI-1500XL fekete , PGI-1500XL C/M/Y .
Gari:1+2év 
45 583 Ft + Áfa = 57 890 Ft
Canon Pixma TS5151 tintasugaras multifunkciós nyomtató

Ezzel az élvezetesen és egyszerűen használható, megfizethető, kis méretű, multifunkciós, stílusos családi nyomtató segítségével hihetetlenül egyszerű feladat gyönyörű képeket és pengeéles dokumentumokat nyomtatni, beolvasni és másolni – mindezt ráadásul a mobileszközökre és a felhőbe irányuló intelligens csatlakoztatási lehetőségek egészítik ki. * Legfontosabb tulajdonságok, funkciók: *Vezeték nélküli használat és megosztás *Automatikus kétoldalas nyomtatás *6,2 cm-es LCD kijelző *Bluetooth *Tintasugaras rendszer 2 FINE kazettával *Szegély nélküli nyomtatás



A/4 tintás MFP simatetős *Duplex *Mono:13kép/perc, színes:6,8kép/perc *4800*1200dpi *USB2, WLAN PictBridge,Wi-Fi, Google Cloud Print, Apple AirPrint, Mopria (Android) *Scanner: 1200x2400dpi *Tartozék szoftverek: MP illesztőprogram Scanning Utility segédprogrammal, My Image Garden Full HD videonyomtatás funkcióval, Gyorsmenü, Easy-WebPrint EX (letölthető) 


 
25 268 Ft + Áfa = 32 090 Ft
  Canon Maxify MB2150 tintasugaras multifunkciós irodai nyomtató
Kellékanyag: PGI-1500XL fekete , PGI-1500XL C/M/Y .
Gari:1+2év 
42 984 Ft + Áfa = 54 590 Ft
  Canon PIXMA MB5150 tintasugaras multifunkciós irodai nyomtató
Kellékanyag: PGI-2500XL fekete , PGI-2500XL C/M/Y .
Gari:1+2év 
59 992 Ft + Áfa = 76 190 Ft
  HP OfficeJet Pro 9022E All-in-One multifunkciós tintasugaras Instant Ink ready nyomtató

Vásárlás utáni regisztrációval a termékek garanciája 3 évre bővül!



Bővebb információ és regisztráció: https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/hu/hu/landing/portal/warranty/

 
69 913 Ft + Áfa = 88 790 Ft
  Brother DCPT425WYJ1 színes tintasugaras multifunkciós nyomtató

Brother DCP-T425W InkBenefit Plus 3az1-ben színes, tintatartályos készülék



Stílusos, 3 az1-ben tintatartályos nyomtató, wireless csatlakozással, költséghatékony tintatartály-rendszerrel.



A DCP-T425W felhasználóbarát 3 az 1-ben A4-es tintasugaras nyomtatóval nagy mennyiségben nyomtathat, miközben csökkenti az oldalankénti költségeket, míg a wireless kapcsolatnak köszönhetően valóban remek kiegészítője otthona vagy kisirodája számára.





Kiemelt tulajdonságok




  • Akár 7500 oldalra elegendő tintát tartalmaz*

  • Hi-Speed USB és wireless csatlakozás

  • Akár 9 kép/perc színes ; 16 kép/perc mono nyomtatási sebesség

  • 150 lapos papírkapacitás

  • Japán tervezés




Sokféle csatlakozási lehetőség



A DCP-T425W használatakor a feladatok elvégzéséhez nem kell nyomtató mellett állnia. A Hi-Speed USB csatlakozáson kívül ez a készülék vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik, így útközben vagy akár mobileszközről is nyomtathat.



Költségtakarékos tintatartályokat tartalmaz



A DCP-T425W dobozában 1x fekete tintatartály (7500 oldalas töltet), 1x cián tintatartály (5000), 1x magenta tintatartály (5000) és 1x sárga tintatartály (5000) található. A tintatartályoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén beüzemelheti a készüléket és alacsonyan tarthatja az oldalköltséget.



A Brother eredeti tintatartályokkal a legjobb minőségű nyomatokat készítheti, a nyomtatót üzemképes állapotban tartja és pénzt takarít meg, elkerülve az újranyomtatást vagy az egyéb problémákat, amelyeket más kellékanyagok okozhatnak.



A meghatározott körülbelüli értékek az ISO/IEC 24712 tesztminták használatán alapuló eredeti Brother módszertani értékeket tükrözik.



Gyors és kimagasló minőségű nyomatok



A DCP-T425W nyomtatási sebessége akár 9 kép / perc színes és 16 kép / perc fekete-fehér, így könnyedén és gyorsan kinyomtathat többoldalas dokumentumokat. Kiváló minőségű, akár 1200 x 6000 dpi felbontású nyomatok.







Egyszerűen használható tintatartály-rendszer



A szériába tartozó nyomtatók robusztus felépítésűek és számos hasznos funkcióval felszereltek. Ezenkívül az új utántöltő rendszer könnyedén kezelhető.



A nagy kapacitású tartály a festékpalackokkal egyszerűen feltölthető - helyezze be a tartályt a megfelelő színhez és miután a tinta átfolyt, vegye ki a palackot és zárja be a fedelet. Nincs többé kellemetlenség a kifolyt tinta miatt!









 
56 843 Ft + Áfa = 72 190 Ft
  Brother DCPT525WYJ1 színes multifunkciós tintasugaras nyomtató

Brother DCP-T525W InkBenefit Plus 3az1-ben színes, tintatartályos készülék



Stílusos, 3az1-ben tintatartályos nyomtató, wireless csatlakozással. Költséghatékony tintatartály-rendszerrel.



Kompakt és letisztult. A DCP-T525W egy 3 az 1-ben vezeték nélküli A4-es tintasugaras nyomtató, amely kitűnő választás otthoni vagy kis irodai környezetbe. A DCP-T525W nemcsak kiváló minőségű nyomtatási, másolási és szkennelési megoldást kínál, de a nyomtatási költségeket is nagy mértékben csökkenti.





Kiemelt tulajdonságok




  • Akár 15000 oldalra elegendő tintát tartalmaz*

  • Hi-Speed USB és wireless csatlakozás

  • Akár 9 kép/perc színes ; 16 kép/perc mono nyomtatási sebesség

  • 1 soros LCD kijelző

  • 150 lapos papírkapacitás

  • Japán tervezés




Sokféle csatlakozási lehetőség



A DCP-T525W használatakor a feladatok elvégzéséhez nem kell a nyomtató mellett állnia. A Hi-Speed USB csatlakozáson kívül ez a készülék vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik, így útközben vagy akár mobileszközről is nyomtathat.



Költségtakarékos tintatartályokat tartalmaz



A DCP-T525W dobozában 2x fekete tintatartály (7500 oldalas töltet), 1x cián tintatartály (5000), 1x magenta tintatartály (5000) és 1x sárga tintatartály (5000) található. A tintatartályoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén beüzemelheti a készüléket és alacsonyan tarthatja az oldalköltséget.



A Brother eredeti tintatartályokkal a legjobb minőségű nyomatokat készítheti, a nyomtatót üzemképes állapotban tartja és pénzt takarít meg, elkerülve az újranyomtatást vagy az egyéb problémákat, amelyeket más kellékanyagok okozhatnak.



A meghatározott körülbelüli értékek az ISO/IEC 24712 tesztminták használatán alapuló eredeti Brother módszertani értékeket tükrözik.



Gyors és kimagasló minőségű nyomatok



A DCP-T525W nyomtatási sebessége akár 9.5 kép / perc színes és 17 kép / perc fekete-fehér, így könnyedén és gyorsan kinyomtathat többoldalas dokumentumokat. Kiváló minőségű, akár 1200 x 6000 dpi felbontású nyomatok.




Egyszerűen használható tintatartály-rendszer



A szériába tartozó nyomtatók robusztus felépítésűek és számos hasznos funkcióval felszereltek. Ezenkívül az új utántöltő rendszer könnyedén kezelhető.



A nagy kapacitású tartály a festékpalackokkal egyszerűen feltölthető - helyezze be a tartályt a megfelelő színhez és miután a tinta átfolyt, vegye ki a palackot és zárja be a fedelet. Nincs többé kellemetlenség a kifolyt tinta miatt!







 
65 583 Ft + Áfa = 83 290 Ft
Canon Pixma TS3451 tintasugaras multifunkciós nyomtató

Canon PIXMA TS3450 sorozat



Nyomtass, másolj és szkennelj a belépő szintű multifunkciós készülékkel otthoni vagy irodai környezetben. Rendkívül egyszerű beállítás és használat jellemzi, ráadásul a sokoldalúság jegyében okostelefonról is lehetséges vele a nyomtatás.



Nyomtass, másolj és szkennelj: igazán egyszerű!



A Canon PIXMA TS3450 sorozat egyszerűsége biztosan tetszeni fog. Kompakt, megfizethető árú és könnyű használni; tökéletes mindenes. Erényei között található az okostelefonos kompatibilitás, a tiszta 1,5”-es fekete-fehér LCD-kijelző, továbbá az éles és tiszta szövegek és képek nyomtatása.





Okosan egyszerű



Kompakt, modern kialakításának és kiváló ár/érték arányának köszönhetően könnyedén nyomtathatsz, szkennelhetsz és másolhatsz. Nagyon egyszerű!





Kompatibilis az eszközeiddel



Táblagépedről vagy okostelefonodról vezeték nélkül egy letisztult, egyszerű felhasználói felületen keresztül nyomtathatsz, másolhatsz és szkennelhetsz.





Ultraegyszerű beállítás



Minden korábbinál hamarabb elvégezheted a kívánt műveletet a gyors, vezeték nélküli kapcsolódásnak és az egyszerűbb beállítási eljárásnak köszönhetően.





Hiszem, ha látom



Az állapotfrissítések könnyen nyomon követhetőek a kristálytiszta, 1,5”-es fekete-fehér LCD-kijelzőn.




Egyszerű tintacsere



FINE tintakazetták




Maradj kapcsolatban



Canon PRINT alkalmazás, AirPrint (iOS) és Mopria (Android)












Felhőalapú szolgáltatások



PIXMA Cloud Link a Canon PRINT alkalmazáson keresztül




Magabiztos betöltés



Hátsó papíradagolás




Tiszta kijelző



1,5"-es fekete-fehér LCD-kijelző




Energiatakarékos működés



Automatikus be-/kikapcsolás funkció




Éles és olvasható



Éles szöveges dokumentumok




Nyomtatás a lapszélekig



Akár 5×7”-es szegély nélküli fényképek










 
17 551 Ft + Áfa = 22 290 Ft
Canon Pixma TS3452 tintasugaras multifunkciós nyomtató

Canon PIXMA TS3450 sorozat



Nyomtass, másolj és szkennelj a belépő szintű multifunkciós készülékkel otthoni vagy irodai környezetben. Rendkívül egyszerű beállítás és használat jellemzi, ráadásul a sokoldalúság jegyében okostelefonról is lehetséges vele a nyomtatás.



Nyomtass, másolj és szkennelj: igazán egyszerű!



A Canon PIXMA TS3450 sorozat egyszerűsége biztosan tetszeni fog. Kompakt, megfizethető árú és könnyű használni; tökéletes mindenes. Erényei között található az okostelefonos kompatibilitás, a tiszta 1,5”-es fekete-fehér LCD-kijelző, továbbá az éles és tiszta szövegek és képek nyomtatása.





Okosan egyszerű



Kompakt, modern kialakításának és kiváló ár/érték arányának köszönhetően könnyedén nyomtathatsz, szkennelhetsz és másolhatsz. Nagyon egyszerű!





Kompatibilis az eszközeiddel



Táblagépedről vagy okostelefonodról vezeték nélkül egy letisztult, egyszerű felhasználói felületen keresztül nyomtathatsz, másolhatsz és szkennelhetsz.





Ultraegyszerű beállítás



Minden korábbinál hamarabb elvégezheted a kívánt műveletet a gyors, vezeték nélküli kapcsolódásnak és az egyszerűbb beállítási eljárásnak köszönhetően.





Hiszem, ha látom



Az állapotfrissítések könnyen nyomon követhetőek a kristálytiszta, 1,5”-es fekete-fehér LCD-kijelzőn.




Egyszerű tintacsere



FINE tintakazetták




Maradj kapcsolatban



Canon PRINT alkalmazás, AirPrint (iOS) és Mopria (Android)












Felhőalapú szolgáltatások



PIXMA Cloud Link a Canon PRINT alkalmazáson keresztül




Magabiztos betöltés



Hátsó papíradagolás




Tiszta kijelző



1,5"-es fekete-fehér LCD-kijelző




Energiatakarékos működés



Automatikus be-/kikapcsolás funkció




Éles és olvasható



Éles szöveges dokumentumok




Nyomtatás a lapszélekig



Akár 5×7”-es szegély nélküli fényképek










 
17 551 Ft + Áfa = 22 290 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés