PCI expressz


Sorrend:

 ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING nVidia 4GB GDDR6 128bit PCIe videokártya

ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-GAMINGFőbb jellemzői:
 • OC kiadás: Boost Clock 1680 MHz (OC mód) / 1650 MHz (játék mód)

 • Az ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 a díjnyertes NVIDIA Turing architektúra áttörő grafikus teljesítményével készült.

 • Ultragyors GDDR6 több mint 50%-kal nagyobb memória sávszélességgel a nagy sebességű játékhoz.

 • A GeForce Experience segítségével videókat, képernyőképeket és élő közvetítéseket rögzíthet és megoszthatja barátaival, naprakészen tarthatja a GeForce illesztőprogramokat, és egyszerűen optimalizálhatja a játékon belüli beállításait.

 • Az űrminőségű kenőanyag a kettős golyóscsapágyak tartósságát a csendesebb hüvelyes csapágy kialakításokhoz hozza.

 • Az IP5X porállóság védelmet nyújt a porszemek behatolása ellen a jobb tartósság érdekében.

 • Az Auto-Extreme Technology automatizálást alkalmaz a megbízhatóság növelése érdekében.

 • A védő hátlap rögzíti az alkatrészeket szállítás és szerelés során.

 • A kompakt kialakítás maximalizálja a kompatibilitást.

 • ATUF kompatibilitási tesztelés biztosítja, hogy a TUF Gaming és a TUF Alliance termékek hibátlanul működjenek együtt.

 • A 144 órás érvényesítési program szigorú tesztek sorozatán veti alá a kártyákat, hogy biztosítsa a kompatibilitást a legújabb játékokkal.


 

Grafikus kártyák tankjaA TUF Gaming GeForce GTX 1650 egy olyan fegyverarzenál, amely megbízható 3D lóerőt garantál a TUF Gaming ökoszisztémájába. Mindegyik kártya Auto-Extreme gyártással készül, merev hátlappal van védve, amely megakadályozza a nyomtatott áramköri lapok meghajlását, és IP5X szabványnak megfelelő tömítésű, űrméretű kenőanyaggal ellátott ventilátorokkal rendelkezik. Mindezek mögött szigorú validációs tesztek sorozata áll, melyek biztosítják a kompatibilitást a legújabb TUF alkatrésszel.
 IP5X porállóságA por az első számú ellenség a ventilátorok számára. A lapátokat tisztítása könnyű, de a ventilátor szétszedése a belsejébe jutott por eltávolítása nem egyszerű feladat. Az IP5X minősítés azt jelenti, hogy a videókártya biztonságban van a kellemetlen részecskékkel szemben, így soha nem kell szétszerelned. Űrminőségű kenőanyagAz űrrepülésben gyakran megtalálható tartós kenőanyaggal átitatott csapágyak csendesebb akusztikai profilt biztosítanak, mint a kettős golyóscsapágyas kialakítások, valamint tartósak. Auto-Extreme technológiaAz Auto-Extreme technológia egy automatizált gyártási folyamat, mely új mércét állít fel az iparágban, mert lehetővé teszi, hogy minden forrasztás egyetlen menetben készüljön el. Ez csökkenti az alkatrészek hőterhelését és elkerüli a durva tisztító vegyszerek használatát, ami kisebb környezeti terhelést, alacsonyabb gyártási energiafogyasztást és összességében megbízhatóbb terméket eredményez. Védő hátlapA PCB-t egy hátlap erősíti meg, mely növeli a szerkezet merevségét, segít megelőzni a hajlítást, valamint megvédi az alkatrészeket a sérüléstől. Kompakt kialakításA tökéletes arányok maximalizálják a kompatibilitást a legújabb vázzal. TUF kompatibilitási tesztelésAz ASUS TUF Gaming és TUF Gaming Alliance termékeit szigorú teszteknek vetik alá a zökkenőmentes plug-and-play élmény biztosításának érdekében. Minden terméknek azonos a tervezése és ez megkönnyíti az egységes esztétikai megjelenést. 144 órás érvényesítési programMinden kártyának szigorú teljesítmény- és megbízhatósági szabványoknak kell megfelelnie, mielőtt kiszállításra kerül. A teljesítmény- és stresszteszteket a legújabb élvonalbeli címekkel futtatják, mint például a Fortnite, League of Legends, Overwatch és a PlayerUnknown's Battlegrounds. Megbízhatósági teszteket is végeznek, melyek között megtalálható a 144 órás stabilitási teszt és egy sor 3DMark benchmark futtatás, hogy biztosítsák, hogy a kártya jól teljesít, mikor a határait feszegeti. NVIDIA G-SYNC technológiaEz a grafikus kártya támogatja az NVIDIA G-SYNC kijelzőtechnológiát a rendkívül sima, változó frissítési gyakoriság érdekében. Élvezd a AAA játékokat a képernyő szakadozása vagy akadozása nélkül.


 
79 441 Ft + Áfa = 100 890 Ft
HP NVIDIA Quadro RTX 5000 16GB (4)DP+USBc PCIe videokártya
 
719 598 Ft + Áfa = 913 890 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés