LED Wide


Sorrend:

Acer 23,6" V246HQLbi LED HDMI monitor

 

 
37 787 Ft + Áfa = 47 990 Ft
Asus 23,8" VY249HE FHD 75Hz IPS LED HDMI monitor
 
43 929 Ft + Áfa = 55 790 Ft
Asus 23,8" VA249HE VA LED HDMI fekete monitor

Asus 23,8" VA249HE











Főbb jellemzők




  • 23,8 hüvelykes Full HD, 178/178 fpkos, széles betekintési szöggel

  • Ultramagas, 3000:1 kontrasztarány és ASCR 100 000 000:1; 5 ezredmásodperces (GTG) válaszidő gondoskodik a jobb képminőségről

  • TÜV-minősítésű szemkímélő funkciók a Blue Light Filter és Flicker Free szolgáltatásokkal

  • HDMI csatlakozó a multimédiás eszközökhöz és a szórakozáshoz






 



Élénk, élethű megjelenítés - 178 fokos széles láthatóság



A VA249HE széles, 178° betekintési szögű panelja minimálisra csökkenti a színek elmozdulását vízszintes és függőleges síkban. Ennek köszönhetően minőségi képet nyújt, szinte minden oldalról.





Különösen magas, 3000:1-es kontrasztarány



A VA249HE a 3000:1-es arány és a 250 cd/m² fényerő együttes kombinációja javítja a kijelző kontrasztját és élességét. A háttérvilágítás erejének szabályozásával a legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér színek megjelenítésére alkalmas. Ennek köszönhetően rendkívül élethű képek megjelenítésére képes.



 



Asus SplendidPlus technológiák



Az Asus VA249HE egy sor egyedi technológiát épített bele a gyártó, annak érdekében, hogy élethű vizuális élményt tudjon adni. A VA249HE-ben is megtalálható a SplendidPlus Video Intelligence technológia, mely a videó és kép minőségét optimalizálja a szín, fényerő, kontraszt és élesség finom hangolásával. A SplendidPlus-ba bekerült az olvasás és sötétszoba mód, ezzel kiegészítve a már meglévőkkel: tájkép, normál, mozi, sRGB és éjszakai videomódokat. A Low-blue Light és Flicker-Free technológia enyhíti a szem kifáradását hosszabb használat esetén.



 



Ultra-low Blue Light monitor



A TÜV Rheinland minősítéssel rendelkező ASUS Blue Light Filter (kékfény-szűrő) megvédi a szemedet az ártalmas kék fénysugaraktól. A szűrő négyféle beállítása egyszerűen elérhető egy gyorsbillentyűvel. A VA249HE monitor szigorú teljesítményteszteken bizonyított, emellett a TÜV Rheinland laboratóriuma, a műszaki, biztonsági és tanúsítási szolgáltatások globális vezetője is igazolta, hogy villódzásmentes és alacsony kékfény-kibocsátású.




  1. szint ideális mindennapi böngészésre, kiválóan visszaadja a színeket az élethű színekért és a minimális színeltolódás érdekében

  2. szint ideális fotók és videók megtekintésére, a magas minőségű képek tökéletes kiegyensúlyozottságát biztosítja számodra.

  3. szint az igazi papír kinézetét adja vissza neked, ezáltal ideális órákig tartó olvasáshoz vagy íráshoz.

  4. szint ideális homályos környezetben.



 



Flicker-Free technológia



Ideje búcsút venni a fáradt, túlerőltetett szemektől. A VA249HE TÜV Rheinland tanúsítványú ASUS Flicker-free technológiája a képernyő villódzásának csökkentésével javítja a nézési komfortot. Ez a technológia segít a szem megerőltetésének elkerülésében és egyéb káros állapotok kiküszöbölésében, különösen azoknak, akik számolatlan órát töltenek a képernyő előtt ülve a kedvenc tartalmaik nézésévelés olvasásával.



















Flicker-free technológiával



Flicker-free technológia nélkül




 



Exkluzív GamePlus funkció



Gyorsbillentyű a képernyőmenü célkereszt és időmérő szolgáltatásának bekapcsolásához. Válaszd ki a négyféle célkeresztből a játékhoz legjobban illeszkedőt, és kísérd figyelemmel a képernyőn megjelenő órán a manifesztálódási és felépülési időt. Ezt a funkciót profi játékosok visszajelzései alapján fejlesztették, hogy segítsék a játékosoknak a gyakorlást és a képességeik csiszolását.


 
43 535 Ft + Áfa = 55 290 Ft
  Asus 23,8" VA24EHE FHD LED IPS 75Hz vékony kávás monitor

ASUS VA24EHE Eye Care Monitor 



Tökéletes többképernyős használatra



Mindegy, hogy játékról vagy filmnézésről van szó, vagy valamilyen munka miatt van rá szükség, a VA24EHE keret nélküli formája miatt akár két vagy három monitor is egymás mellé helyezhető azért, hogy gyakorlatilag folytonos panorámaképernyőt és még lenyűgözőbb látványt kapjunk.



Exclusive GamePlus funkció



A GamePlus gyorsbillentyűvel előhívható a célkereszt és időmérő funkciók képernyőmenüje. Válaszd ki a négy különféle célkereszt közül a játékkörnyezetedhez legjobban illőt, és kövesd nyomon az újjászületési és felépítési időket a képernyőn megjelenő időmérőn. Ezek az eszközök segítenek a gyakorlásban és a képességek csiszolásában.



Exkluzív ASUS SplendidPlus technológiák



Magasabbra tettük a lécet és jónéhány egyedi technológiánkat beépítettük az ASUS VA24EHE sorozatú képernyőkbe, hogy valóban élethű vizuális élményt nyújthassunk. A VA24EHE-be is bekerült az új SplendidPlus™ Video Intelligence technológia, amely a videók és képek minőségét optimalizálja a szín, fényerő, kontraszt és élesség finomszabályozásával. A SplendidPlus™ két új móddal – olvasás és sötétszoba – egészíti ki a korábbi verziók tájkép, normál, mozi, sRGB és éjszakai videomódjait (eredetiben ezek Reading, Darkroom, Scenery, Standard, Theater, sRGB, és Night View névre hallgatnak). A Low-blue Light és Flicker-Free technológia a enyhíti a szem kifáradását hosszabb idejű használat során.



Az ASUS Eye Care technológia véd a szem kifáradása ellen

Ultra-low Blue Light Monitor



A TÜV Rheinland minősítéssel rendelkező ASUS Blue Light Filter (kékfény-szűrő) megvédi a szemedet az ártalmas kék fénysugaraktól. A szűrő négyféle beállítása könnyen elérhető egy gyorsbillentyűvel. A VA24EHE monitor szigorú teljesítményteszteken bizonyított, emellett a TÜV Rheinland laboratóriuma, a műszaki, biztonsági és tanúsítási szolgáltatások globális vezetője is igazolta, hogy villódzásmentes és alacsony kékfény-kibocsátású.



Flicker-Free technológia



Ideje búcsút venni a fáradt, túlerőltetett szemektől. A VA24EHE TÜV Rheinland tanúsítványú ASUS Flicker-free technológiája a képernyő villódzásának csökkentésével javítja a nézési komfortot. Ez a technológia segít a szem megerőltetésének elkerülésében és egyéb káros állapotok kiküszöbölésében, különösen azoknak, akik számolatlan órát töltenek a képernyő előtt ülve a kedvenc videóik nézésével.


 
58 260 Ft + Áfa = 73 990 Ft
Samsung 24" LS24R650FDUXEN FHD HDMI/DP monitor

Samsung 23,8" S24R650FDU LED IPS HDMI Display port kék-szürke monitor


 
58 654 Ft + Áfa = 74 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés