Termékajánló

16 csatornás


Sorrend:

Motorola Talkabout T82 Extreme walkie talkie (2db)

A Motorola Talkabout T82 Extreme walkie talkie kiváló útitársad lesz a legvadabb utak során is! IPX4 védelemmel ellátott, így a Motorola T82 Extreme időjárásálló, stabilan működik a nehéz körülmények között is. Az új, rejtett kijelző azonnal életre kel amint szükséged van az adóvevőre, és megkönnyíti a kommunikációt. A párosítás gomb segítségével még egyszerűbben tudsz összekapcsolódni a többi adóvevővel. A beépített LED lámpa szükség esetén vészvilágítást biztosít, így könnyen eligazodsz a sötétebb helyeken is. A kiegészítő tartozékokkal és a 10 km*-es hatótávolsággal a Motorola Talkabout T82 Extreme walkie talkie biztonságos és stabil kommunikációs eszközöd lesz a legmagasabb csúcsokon, vagy a legkeményebb túrák során is!  A Motorola Talkabout T82 Extreme adóvevőket és tartozékait egy praktikus, fekete hordozótáskába csomagolva szállítjuk.

Motorola Talkabout T82 Extreme Funkciói:

PMR446 adóvevő - engedély nélkül használható

Könnyen párosíthatók az adóvevők, egy gombnyomással össze tudsz csatlakozni a többi T82 walkie talkie-val

LED lámpa

16 főcsatorna és 121 alcsatorna**

Időjárásálló IPX4 kivitelezés

Rejtett kijelző

VOX - kéz nélküli használat, folyamatos kommunikáció fülszettel

iVOX - kéz nélküli használat, folyamatos kommunikáció fülszett nélkül

Automatikus zajzár

Vészjelző gomb

Kettős csatornafigyelés

20 féle hívóhang

Vibrálás

Teljesítmény: 0.5W

Hatótávolság: 150 méter – 10 km* (földrajzi viszonyok és feltételek függvénye)


Motorola Talkabout T82 Extreme Doboz Tartalma:

2 db. T82 Extreme walkie talkie

2 db. újratölthető NiMH akkumulátor 800mAh - akár 18 órás élettartam***

2 db. övcsipesz

1 db. hálózati töltő 2 ágú mikro USB dugóval

2 db, nyakba akasztó

2 db. fülszett

Használati útmutató

1 db. fekete hordozótáska

Megkülönböztető matricák (16 db.)

*A kommunikációs hatótávolság akadálymentes, egymást „látó” készülékek közötti egyenes vonalban értendő, optimális körülmények között. A tényleges hatótávolság a terepviszonyoktól és körülményektől függ, és gyakran kisebb, mint a maximálisan lehetséges. A tényleges hatótávolság többek között az alábbi tényezőktől függ: terep, időjárási körülmények, elektromágneses zavarok, akadályok.

**A törvény szerint Oroszországban 8 csatornára korlátozódik. Lásd a használati útmutatót.
***Az 5/5/90 ciklus használata alapján.

 
34 559 Ft + Áfa = 43 890 Ft
Motorola Talkabout T82 Extreme Quad walkie talkie (4db)
A Motorola Talkabout T82 Extreme Quad a T82 Extreme nagyobb kiszerelése, a csomagban ugyanis 4 db. T82 Extreme walkie talkie található. Azoknak ajánljuk, akik egyszerre többen szeretnének kommunikálni, és minimum 4 db. engedély nélküli adóvevőre lenne szükségük. A T82 Extreme Quad walkie talkie IPX4 védelemmel ellátott ami azt jelenti, hogy kis mértékben víz és ütésálló, de nagyobb esőben nem javasoljuk a használatát. Az új design-nak köszönhetően a rejtett kijelző diszkrét megjelenést biztos... 
61 331 Ft + Áfa = 77 890 Ft
Motorola Talkabout T82 walkie talkie (2db)

A Motorola T82 engedély nélküli walkie talkie tökéletes partnered lesz az elkövetkezendő kalandok során! Masszív kivitelezésű, IPX2 minősítésű, így ellenáll az esőcseppeknek és a fröcskölő víznek is. Az új, rejtett kijelző azonnal életre kel amint szükséged van az adóvevőre, és megkönnyíti a kommunikációt. A párosítás gomb segítségével még egyszerűbben tudsz összekapcsolódni a többi adóvevővel. A beépített LED lámpa szükség esetén vészvilágítást biztosít, így könnyen eligazodsz a sötétebb helyeken is. A 10 km*-es hatótávolsággal a Motorola Talkabout T82 biztosítja, hogy kapcsolatban maradj a társaiddal!

Motorola Talkabout T82 walkie talkie legfőbb funkciói:

PMR446 adóvevő - engedély nélkül használható

Könnyen párosíthatók az adóvevők, egy gombnyomással össze tudsz csatlakozni a többi T82 walkie talkie-val

LED lámpa

16 főcsatorna és 121 alcsatorna**

Időjárásálló IPX4 kivitelezés

Rejtett kijelző

VOX - kéz nélküli használat, folyamatos kommunikáció fülszettel

iVOX - kéz nélküli használat, folyamatos kommunikáció fülszett nélkül

Automatikus zajzár

Vészjelző gomb

Kettős csatornafigyelés

20 féle hívóhang

Vibrálás

Teljesítmény: 0.5W

Hatótávolság: 150 méter – 10 km* (földrajzi viszonyok és feltételek függvénye)

Motorola Talkabout T82 walkie talkie doboz tartalma:

2 db. walkie talkie

2 db. övcsipesz

Hálózati töltő 2 mikro USB dugóval

2 db. NiMH újratölthető akku pakk 800 mAh, élettartama akár 18 óra***

Megkülönböztető matricák (16 db.)

Használati útmutató

*A kommunikációs hatótávolság akadálymentes, egymást „látó” készülékek közötti egyenes vonalban értendő, optimális körülmények között. A tényleges hatótávolság a terepviszonyoktól és körülményektől függ, és gyakran kisebb, mint a maximálisan lehetséges. A tényleges hatótávolság többek között az alábbi tényezőktől függ: terep, időjárási körülmények, elektromágneses zavarok, akadályok.

**A törvény szerint Oroszországban 8 csatornára korlátozódik. Lásd a használati útmutatót.
***Az 5/5/90 ciklus használata alapján.

 
28 732 Ft + Áfa = 36 490 Ft
Motorola Talkabout T42 piros walkie talkie (2db)

Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT T42 piros walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes megoldást nyújt a kapcsolattartásra akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A könnyű párosítási funkciónak köszönhetően egyszerűen összepárosíthatóak a készülékek, majd egy gombnyomás és máris beszélgethetsz a gyerekekkel, barátokkal és családtagokkal. A Motorola Talkabout T42 piros színű walkie talkie 16 csatornájával**, LCD kijelzőjével, és többféle színválasztékával minden pillanatban élvezheted a kapcsolatot.Motorola TALKABOUT T42 piros walkie talkie funkciói:
 • PMR446 rádió – engedély nélkül használható

 • 10 méter – 4 km*-es hatótávolság

 • Ingyenes kommunikáció

 • 16 csatorna + 121 kód

 • Könnyű párosítás

 • Szkennelés

 • Billentyű lezárás

 • 3 x AAA elemmel működik, mely nem alaptartozékMotorola TALKABOUT T42 piros walkie talkie doboz tartalma:
 • 2 db. Motorola TALKABOUT T42 piros walkie talkie

 • 2 db. övcsipesz

 • 16 db. matrica, amelyeket az adóvevő aljára tudsz ragasztani, így könnyen be tudjátok azonosítani kihez tartozik a készülék

 • Használati útmutatóEzen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.*A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.


 
11 409 Ft + Áfa = 14 490 Ft
Motorola Talkabout T62 piros walkie talkie (2db)

A Motorola TALKABOUT T62 walkie talkie tökéletesen használható kommunikációra, masszív és elegáns, a kültéri kalandok során ideális megoldás. Otthon, a kempingben, egy fesztiválon vagy egyszerűen túrázásnál a Motorola TALKABOUT T62-vel könnyen tudod tartani a kapcsolatot. Az egyszerű párosítás gomb megkönnyíti az összekapcsolást, és az USB töltéssel kényelmesebb a töltés is. Ezenkívül engedély nélkül használható, és olyan kulcsfontosságú funkciókkal rendelkezik, mint az LCD-kijelző, 16 csatorna és az ingyenes hívás.Motorola TALKABOUT T62 walkie talkie funkciói:

 
 • PMR446 rádió – engedély nélkül használható

 • 100 méter – 8 km*-es hatótávolság

 • Ingyenes kommunikáció

 • 16 csatorna + 121 kód

 • Könnyű párosítás gomb

 • Szkennelés

 • VOX üzemmód

 • Billentyű lezárás

 • Akkuszint kijelzés

 • 20 féle hívóhang + billentyű hangok

 • 800 mAh-s akkumulátor alaptartozék

 • Opcionálisan rendelhető hozzá 1300 mAh-s akkumulátor is

 • Kompatibilis AA elemmel isMotorola TALKABOUT T62 walkie talkie doboz tartalma:

 
 • 2 db Motorola TALKABOUT T62 walkie talkie

 • 2 db övcsipesz

 • 2 db 800 mAh-s akkumulátor

 • 1 db Y töltőkábel

 • 16 db matrica, amelyeket az adóvevő aljára tudsz ragasztani, így könnyen be tudjátok azonosítani kihez tartozik a készülék

 • Használati útmutató

 • Ezen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.

*A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.


 
17 551 Ft + Áfa = 22 290 Ft
Motorola XT420 ipari kivitelű engedély nélküli adóvevő

A Motorola XT420 telephelyi adóvevő segít az azonnali kommunikációban, hogy semmiről ne maradj le. Kristálytiszta hangjával és kivételes szilárdságával a Motorola XT420 adóvevő kiváló teljesítményt nyújt nagyon zajos, nehéz körülmények között is. Motorola XT420 készülék előfizetés vagy hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvencián, 16 főcsatornával és 121 programozható titkosítási kóddal biztosítja a tiszta jelet. Kiváló hangminősége, masszív kivitele, és sokoldalú HTML-alapú felhasználói programozó szoftvere kiemeli a készüléket a telephelyi adóvevők kínálatából. Korszerű funkciói, például az iVOX szabadon hagyja a kezeket, és így a saját feladatodra koncentrálhatsz. Akár az erőforrásokat koordinálod egy építkezésen, akár a gyártósor mellett szervezed a munkát, a Motorola XT420 adóvevő tartósan használható.
Motorola XT420 ipari adóvevő funkciók:
Engedély nélkül használható PMR446 frekvenciák

Előfizetés és hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvenciákon, 16 csatornával és felhasználó által választható alcsatornával biztosítja a tiszta jelet.Kiváló hangminőség

Nagy teljesítményű, 1500 mW-os hangszórója biztosítja a tiszta kommunikációt, így zajos körülmények között sem veszíted el a kapcsolatot.Szilárd kivitel

A por, szél, ütés, rezgés és egyéb nehéz körülmények elleni védelem terén megfelel a katonai tömítettségi szabványoknak. A készülékeket alávetik a Motorola különleges gyorsított élettartam tesztjének (Accelerated Life Testing, ALT) amely akár 5 éves használatot is szimulál.Programozható gombok

Két programozható gombbal gyorsan és egyszerűen érheted el a leggyakrabban használt funkciókat.Csatornák adatainak hangos bemondása

Nyugodtan az övön hagyhatod a készüléket, mégis tudni fogod, melyik csatornán forgalmazol. A 16 előre rögzített munkakör, például biztonsági őr, vevőszolgálat, pénztáros, stb. alapján egyedi csatornákat állíthatsz be. Az egyedi hangos bemondást programozni szükséges.*Továbbfejlesztett hangvezérelt adás-vétel kapcsolás (VOX) 

Szabad kézi használatot tesz lehetővé az opcionális fülszettek használatával és anélkül.Antibakteriális bevonat

Segít megelőzni a gombák és baktériumok elszaporodását a készülék felületén.Felhasználói programozó szoftver (CPS) 

A HTML-alapú CPS programozó szoftver könnyen használható, bármelyik internet-böngészővel működik. A profilok felcserélhetők az XTNi sorozattal, ami megkönnyíti az XT400 sorozat készülékeinek beillesztését a meglévő rádióflottába. (A CPS ingyenesen letölthető. Ehhez külön programozó kábel szükséges.)Tartozékok

A Motorola XT400 sorozat készülékeinek standard tartozéka egy hordozópántos elforgatható övklipsztáska, amellyel a készüléket a legkényelmesebben hordhatod. A sokoldalú és megbízható teljesítmény érdekében az XT sorozat audió tartozékai használhatók hozzá, melyet az adatlap alján a kapcsolódó termékeknél találsz.Egyszerűsített klónozás

Egyik készülékből a másikba gyorsan átmásolhatóak a beállítások (az XT400 sorozat készülékei, illetve az XT400 és XTNi készülékek között). A klónozás klónozó kábel készlettel történik a töltőtalp segítségével.Háromszínű LED interfész

Lehetővé teszi a készülék funkcióinak és állapotának figyelését.Csatorna letiltása

A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével letilthatod és átlépheted a nem használt csatornákat.* A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével használható korszerű funkciók.Motorola XT420 ipari adóvevő doboz tartalma:
 • 1 db. XT420 adóvevő

 • 1 db. 2100mAh PMNN4434A akkumulátor

 • 1 db. töltőtalp adapterrel

 • 1 db. forgatható övtartóHasználati útmutató, biztonsági előírások


 
45 031 Ft + Áfa = 57 190 Ft
Motorola Talkabout T62 kék walkie talkie (2db)

A Motorola TALKABOUT T62 walkie talkie tökéletesen használható kommunikációra, masszív és elegáns, a kültéri kalandok során ideális megoldás. Otthon, a kempingben, egy fesztiválon vagy egyszerűen túrázásnál a Motorola TALKABOUT T62-vel könnyen tudod tartani a kapcsolatot. Az egyszerű párosítás gomb megkönnyíti az összekapcsolást, és az USB töltéssel kényelmesebb a töltés is. Ezenkívül engedély nélkül használható, és olyan kulcsfontosságú funkciókkal rendelkezik, mint az LCD-kijelző, 16 csatorna és az ingyenes hívás.Motorola TALKABOUT T62 walkie talkie funkciói:

 
 • PMR446 rádió – engedély nélkül használható

 • 100 méter – 8 km*-es hatótávolság

 • Ingyenes kommunikáció

 • 16 csatorna + 121 kód

 • Könnyű párosítás gomb

 • Szkennelés

 • VOX üzemmód

 • Billentyű lezárás

 • Akkuszint kijelzés

 • 20 féle hívóhang + billentyű hangok

 • 800 mAh-s akkumulátor alaptartozék

 • Opcionálisan rendelhető hozzá 1300 mAh-s akkumulátor is

 • Kompatibilis AA elemmel isMotorola TALKABOUT T62 walkie talkie doboz tartalma:

 
 • 2 db Motorola TALKABOUT T62 walkie talkie

 • 2 db övcsipesz

 • 2 db 800 mAh-s akkumulátor

 • 1 db Y töltőkábel

 • 16 db matrica, amelyeket az adóvevő aljára tudsz ragasztani, így könnyen be tudjátok azonosítani kihez tartozik a készülék

 • Használati útmutató

 • Ezen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.

*A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.


 
18 260 Ft + Áfa = 23 190 Ft
Motorola Talkabout T42 Quad walkie talkie (4db)

Motorola Talkabout T42 Quad Walkie Talkie – egyszerű kommunikáció az egész családnak

Amikor gyermekeid az utcán bringáznak, az udvaron, a szomszédban, a parkban, vagy a közeli játszótéren játszanak… nyugodtabb lennél, ha folyamatos kapcsolatban lehetnétek? Örülnél, ha nem kellene aggódnod, hogy gyerekprogramokon, tömeges rendezvényeken, az erdőben kirándulva elkeveredhettek egymástól? Szeretnéd, ha bármikor elérhetnéd kisiskolásodat, amikor már szülők nélkül bandázik a közelben, vagy akár elmegy egyedül a sarki boltba? Akkor a Motorola Talkabout T42 Quad walkie talkie nektek találták ki!A Motorola Talkabout T42 Quad walkie talkie 4db-os kiszerelésű csomagjával az egész család kapcsolatban lehet akár 4 km-es távolságig*, mobil térerő és telefonköltségek nélkül.Motorola Talkabout T42 Quad walkie talkie jellemzők:

 
 • PMR446 szabad sávon, engedély nélkül használható

 • Akár 4km hatótávolság *

 • 16 csatorna **

 • Könnyű párosítás a csoporthíváshoz

 • Szkennelés

 • Billentyűzár

 • Az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés

 • Hívásjelző hang

 • Billentyűhangok

 • Hívás vége jelzőhangMotorola Talkabout T42 Quad walkie talkie csomag tartalma:

 
 • 4 db walkie-talkie

 • 4 db övcsipesz

 • 32 db matrica

 • Használati utasításA készülékek személyes használatra készültek; nagy igénybevételű ipari használatra nem alkalmasak.

*A hatótávolság tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között érhető el (pl. nyílt, sík terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.

** Az adóvevő eredetileg 8 csatornával rendelkezik, amely 16 csatornára bővíthető.


 
18 260 Ft + Áfa = 23 190 Ft
Motorola Talkabout T92 H2O sárga walkie talkie (2db)

Vízálló kivitelezés, masszív kialakítás, és akár 10 km*-es hatótávolság jellemzi a Motorola legújabb walkie talkie-ját a TALKABOUT T92-t. A beépített zseblámpa fehér és piros fényt ad, automatikusan bekapcsol és villog, ha a készülék vízzel érintkezik. A vészhívás gomb megnyomásával azonnali hívást indíthatsz kézhasználat nélkül, a készülék pedig hangos figyelmeztető hangot ad. Így jelzi a csoport többi tagjának, hogy segítségre van szükséged. A készülékhez akkumulátor, 2 ágú mikro USB töltő, beépített síppal rendelkező övklipsz és hordozótáska tartozik. A Motorola TALKABOUT T92 walkie talkiet szívesen ajánljuk mindenkinek aki vizes területen szeretne kommunikálni adóvevővel, főként vízi sportot űzőknek, vízparton dolgozóknak könnyű munka végzésére (ipari munkavégzésre nem ajánlott az adóvevő).Mi a különbség a TLKR T92 és a TALKABOUT T92 között? Az újabb generációs T92-es adóvevőket TALKABOUT márkajelzéssel látja el a Motorola. A TALKABOUT szériás T92-es adóvevők hangszóró kialakítása jobban alkalmazkodik a vizes körülményekhez, a nagyobb lyukak által könnyebben és gyorsabban kifolyik a víz az adóvevőből. A TALKABOUT széria 16 főcsatornával rendelkezik, a TLKR széria 8 főcsatornával. 2019 év elejétől a Motorola már csak a TALKABOUT szériát gyártja.Motorola TALKABOUT T92 walkie talkie funkciók:IP67 osztály szerinti vízállóság

A Motorola T92 vízálló adóvevővel a szárazföldön és a tengeren is elérhető maradsz. IP67 besorolása szerint a Motorola T92 kibírja, ha 30 percre 1 méter mélyre merítik, és lepereg róla a szakadó eső is.Vízre aktiválódó villogó, hogy könnyen megtaláljanak

A gondosan megtervezett készülék lebeg a vízen és látható a felszínen. A vízzel érintkezésre bekapcsoló villogójával még könnyebben megtalálható.Felkészülve a vészhelyzetekre is

A készülék vészhelyzeti riasztás funkcióval rendelkezik, így nyugodtan nekivághatsz bármilyen vízi kalandnak! Biztos lehetsz benne, hogy társaid értesültek arról, ha veszélybe kerülnél. Ha megnyomod a riasztás gombot a készülék sziréna hanggal riszt, majd adásra kapcsol, hogy azonnal beszélhess gombnyomás nélkül és a többiek hallják a zajokat és hangokat. Ezzel jelezhetsz a többi készüléknek is és figyelmeztetheted őket a fenyegető veszélyre. Az övklipszbe épített síppal is jelezheted, ha segítségre van szükséged. Emellett a készülék beépített LED-es zseblámpával is rendelkezik, hogy éjszakai kalandokon, váratlan veszélyhelyzetben és áramszünet esetén világíthass.Továbbfejlesztett beépített zseblámpa fehér és piros LED-del

A fehér fényű LED-del megvilágíthatod az utat esti kirándulás során, váratlan vészhelyzetek vagy áramkimaradások esetén. Ha a kirándulásra sötétben kerül sor, például ha csillaghullást nézel vagy vadászol éjszaka, és meg kell nézned a térképet, kapcsold be a piros fényű LED-et.Áramellátás a kalandokhoz

A rádiót kétféleképpen működtetheted: a mellékelt NiMH akkumulátorral akár 16 órán keresztül, vagy három darab AA méretű elemmel akár 23 órán keresztül.16 csatorna, mindegyikhez 121 titkosítási kód

A 16 csatorna és 121 titkosítási kód csaknem 1000 kombinációt biztosít, így könnyen találhatsz szabad csatornát.Szabad kézzel is

Az iVOX/VOX funkcióval a készülék hangszórója mikrofonként is működik, és anélkül válaszolhatsz a hívásra, hogy oda kellene nyúlnod.Egyedi hívóhangok

A rendelkezésére álló 20 hívóhang közül kiválaszthatod azt, hogy a barátaid hívásakor melyik csengőhang szólaljon meg.Rezgő hívásjelző

Használd a rezgő riasztás funkciót olyan helyeken, ahol a hangos hívásjelzés zavaró lenne.Gyorsan csatornaszkennelés

Használd a szkennelés funkciót annak megtekintéséhez, mely csatornákat használják éppen.Akkumulátor lemerülés riasztás

Az akkumulátor lemerülés riasztás figyelmeztet, amikor az akkumulátor merül.Kompatibilis bármely PMR446 készülékkel

A Motorola T92 PMR446 kompatibilis a többi Motorola PMR készülékkel, így kommunikálhatsz más adóvevőkkel is PMR446 sávon, sőt más gyártók készülékeivel is, amelyek ugyanazon a csatornán és titkosítási kóddal működnek.Billentyűzet lezárása

A billentyűzet lezárása meggátolja, hogy egyedi beállításaidat véletlenül módosítsd.Opcionális tartós akkumulátorok

A nagy kapacitású akkumulátorral korlátlanul élvezheted a szabadtéri tevékenységet. (A nagyobb kapacitású akkumulátorok külön vásárolhatók meg.)További funkciók:

 
 • Csatornapásztázás/figyelés

 • Elsőbbségi szkennelés

 • Kettős csatornafigyelés

 • Automatikus zajzár

 • Nem kívánatos csatornák törlése

 • Fülhallgató csatlakoztatási lehetőség (fülhallgató csatlakoztatásakor az adóvevő vízállósága megszűnik)Motorola TALKABOUT T92 specifikációk:

 
 • Hatótávolság: 150 méter – 10 km* (földrajzi viszonyok és feltételek függvénye)

 • Csatornák: 16

 • Titkosítási kódok: 121

 • Hívóhangok: 20 normál

 • Vészhelyzeti hívógomb: Van

 • Zseblámpa: Van

 • Méretek: 17,8 x 6,1 x 3,8 cm

 • Tömeg (akkumulátor nélkül): 176 gramm

 • Tömeg (akkumulátorral): 233 gramm

 • Akkumulátor tartóssága: a mellékelt akkumulátorral akár 16 óra

 • Adóteljesítmény: 500mW

 • Sávszélesség: 12.5 KHz

 • Élénk citromsárga/fekete szín

 • Akkumulátor: Ni-MH 800 mAh PMNN4477AMotorola TALKABOUT TLKR T92 walkie talkie doboz tartalma:

 
 • 2 db. pmr446 sávos T92 H2O típusú walkie talkie

 • 2 db. újratölthető akkumulátor (vagy használható 3 db. AA elemmel is, ami nem alaptartozék)

 • 2 db. övcsipesz beépített síppal

 • használati utasítás

 • 1 db. hordozótáskaEzen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.* Megjegyzések:A készülék megfelel az IP67 szabványnak. Kibírja, ha 1 méter mélyre merítik 30 percre. A készülék a NiMH akkumulátorral együtt lebeg. Egyes AA elemekkel esetleg elmerülhet. Fejhallgatós mikrofonnal csak száraz környezetben használható.

A kommunikációs hatótávolság akadálymentes, egymást „látó” készülékek közötti egyenes vonalban értendő, optimális körülmények között. A tényleges hatótávolság a terepviszonyoktól és körülményektől függ, és gyakran kisebb, mint a maximálisan lehetséges. A tényleges hatótávolság többek között az alábbi tényezőktől függ: terep, időjárási körülmények, elektromágneses zavarok, akadályok.

A vészhelyzeti riasztás funkciót csak tényleges vészhelyzet esetén szabad használni. A Motorola Solutions és az Ancio Kft. nem vállal felelősséget azért, ha nem kapsz választ a vészhívására a csoportján belül.

A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl. két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.


 
37 709 Ft + Áfa = 47 890 Ft
Motorola Talkabout T42 Triple Pack walkie talkie (3db)
Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT T42 triple pack walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes megoldást nyújt a kapcsolattartásra akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A könnyű párosítási funkciónak köszönhetően egyszerűen összepárosíthatóak a készülékek, majd egy gombnyomás és máris beszélgethetsz a gyerekekkel, barátokkal és családtagokkal. A Motorola Talkabout T42 triple pack walkie talkie 16 csatornájával, LCD kijelző... 
15 898 Ft + Áfa = 20 190 Ft
Motorola CLP446E miniatűr adóvevő
Termék információk:

Csapatodnak folyamatos kapcsolatban kell lennie, gyorsan kell reagálnia az ügyfelek kéréseire és prémium szolgáltatást kell nyújtania. A Motorola CLP446e rádió stílusos és nélkülözhetetlen csapatkommunikációs eszköz a back-office-tól a frontokig egész napos és mindennapos használatra tervezve.

- VOX kéz nélküli kommunikáció
- 6 csengőhang
- Némítás
- 15 hangerő szint
- Szkennelés / monitor
- Antimikrobiális ház
- Ügyfélprogramozási szoftver (... 
60 386 Ft + Áfa = 76 690 Ft
Motorola Talkabout T82 Extreme RSM walkie talkie (2db)
A Motorola Talkabout T82 Extreme RSM walkie talkie abban különbözik a T82 EXTREME típustól, hogy kézi mikrofon van a dobozában fülszett helyett. A Motorola T82 Extreme időjárásálló, stabilan működik a nehéz körülmények között is. Az új, rejtett kijelző azonnal életre kel amint szükséged van az adóvevőre, és megkönnyíti a kommunikációt. A párosítás gomb segítségével még egyszerűbben tudsz összekapcsolódni a többi adóvevővel. A beépített LED lámpa szükség esetén vészvilágítást biztosít, így kön... 
39 126 Ft + Áfa = 49 690 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés