Vezetékes


Sorrend:

Logitech MK120 HUN fekete USB billentyűzet + egér


Bill. / Csatlakozó Vezetékes: IgenBill. / Csatlakozó USB: IgenBill. / Szín: FeketeBill. / Csomagolás: DobozosBill. / Egyéb: CseppállóEgér / Csatlakozó Vezetékes: IgenEgér / Technológia: OptikaiEgér / Csatlakozó USB: IgenEgér / Felbontás (dpi): 1000Egér / Gomb + Scroll: 2 gomb;ScrollEgér / Szín: FeketeEgér / Kialakítás: Mindkét kézbe illeszkedő forma 
8 969 Ft + Áfa = 11 390 Ft
Cooler Master Devastator 3 HUN billentyűzet + egér

Cooler Master Devastator 3



A Cooler Master népszerű gamer periféria kombójának a következő generációja a Devastator 3. A 2400 DPI-ig állítható egérrel és minőségi kapcsolókkal rendelkező billentyűzettel nem álla a győzelmed útjába.



A Devastator 3 úgy lett kialakítva, hogy minden körülmény között kényelmes legyen a használata.



A kombóhoz tartozó MM110 egér olyan mintha rád szabták volna, komoly, profi és hosszantartó, kényelmes játékhoz készült. Az MM110 Omron kapcsolókkal rendelkezik, amelyek egészen akár 10 millió lenyomásra és alkalmasak. Az Avago optikai érzékelőkkel pedig a reflexidő és célzás is javul.



A Devastator 3 billentyűzet egyedi membránkapcsolókkal rendelkezik az elegancia és a funkcionalitás érdekében. A kapcsolók egyedi kialakításuknak köszönhetően lehetővé teszik, hogy  pontosabb, precízebb legyél.



A Devastator 3 kombó RGB képesek, egészen hét különböző háttér világítási profilból választhatsz, egyéni színbeállítások mellett, hogy teljesen magadra szabhasd.


 
13 063 Ft + Áfa = 16 590 Ft
ASUS U2000 vezetékes billentyűzet + egér fekete
 
5 819 Ft + Áfa = 7 390 Ft
Genius KM-160 HUN fekete USB billentyűzet + egér
 
3 614 Ft + Áfa = 4 590 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés