LED szalag


Sorrend:

  Ledvance Smart+ Bluetooth vezérlésű 24W/1300lm/RGBW kültéri LED szalag
LEDVANCE SMART+ Bluetooth vezérlésű kültéri LED szalag, 24W 1300lm RGBW, átlagos élettartam: 20 000 óra, fényszín: multicolor, sugárzási szög: 120 fok, energiaosztály: A, fényhasznosítás: 60 lm/W, kapcsolásszám: 100000, kiváltott hagyományos izzó: , termék hossza: 4880 mm, termék átmérője:
 
34 638 Ft + Áfa = 43 990 Ft
  NITEBIRD SL2 Smart Wi-Fi-s RGB LED szalag 5m, zene és APP vezérlés
SMART WI-FI-s LED szalag, 5m, 12V/1A, hangvezérlés, távoli vezérlés, ütemezés, zene és APP vezérlés, USB csatlakoztatás, csak 2,4GHz. 
3 535 Ft + Áfa = 4 490 Ft
  NITEBIRD SL1 Smart Wi-Fi-s RGB LED szalag 2,8m, zene és APP vezérlés
SMART WI-FI-s LED szalag, 2,8m, 5V/1A, hangvezérlés, távoli vezérlés, ütemezés, zene és APP vezérlés, USB csatlakoztatás, csak 2,4GHz. 
3 457 Ft + Áfa = 4 390 Ft
  NITEBIRD SL3 Smart Wi-Fi-s RGB LED szalag 2x5m, zene és APP vezérlés


Gosund SMART WiFi RGB LED szalag

A 2x5 m hosszú Gosund okos LED-szalag csodálatos és hangulatos világítást biztosít otthona számára. További előnye a távvezérlés lehetősége egy olyan alkalmazás által (Gosund app), amely elérhető android és iphone mobil eszközök számára, valamint olyan intelligens hangsegédek segítségével, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Szabadon szabályozhatja a világítást, akkor is, ha az otthonán kívül tartózkodik. A szalag támogatja a WiFi 2,4 GHz-es sávot.



Fény a zene ütemére

A szalagon található beépített mikrofonnak köszönhetően a készülék olyan üzemmódban működhet, amely a fényt a zene ütemére változtatja. Ez a megoldás tökéletes lehet például otthoni bulik során, ezzel is egyedi hangulatot teremtve.



Különféle üzemmódok

A LED-szalag lehetővé teszi akár 8 üzemmód vagy jelenet beállítását is, amelyeknek köszönhetően otthona egyedi karaktert nyer. Állítsa be a világítást a hangulatához, és élvezze az egyedi hangulatot. Remek megoldás lehet - a fürdőszobában, a konyhában, a nappaliban, a mennyezeten, a lépcsőn, az íróasztalnál vagy a TV körül.



Korlátozás nélkül

Az alkalmazás segítségével létrehozhat egy szalagcsoportot, és mindet egyszerre vezérelheti. Ennek köszönhetően időt takarít meg, amikor úgy dönt, hogy szabványosítja az otthoni világítást. Az alkalmazást megoszthatja másokkal is, így ők is kényelmesen vezérelhetik a ledszalagot.



Műszaki adatok



SMART WI-FI RGB LED szalag

2x5 m

12V/2A

Hangvezérlés - Google és Amazon

Távoli vezérlés

Ütemezés

Zene és APP vezérlés

USB csatlakoztatás

Vezeték nélküli hálózat: Wi-Fi 2.4GHz 802.11b/g/n 
6 055 Ft + Áfa = 7 690 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés