Állvány


Sorrend:

 Hama 178250 "ESSENTIAL" 4,5-9 cm szellőzőre rögzíthető fekete autós telefon tartó

Tulajdonságok:
 • Könnyen kezelhető, a szorítópofák egyénileg beállíthatók

 • A tartó biztonságosan rögzít egy készüléket a szellőző panelek révén

 • Minden okostelefonhoz használható tokkal vagy anélkül, 4,5-től - 9,0 cm-ig

 • Szín: Fekete


 
3 299 Ft + Áfa = 4 190 Ft
Hama 178251 univerzális kerékpáros mobiltartó
 
2 512 Ft + Áfa = 3 190 Ft
Manfrotto okostelefon tartó
Az Univerzális okostelefon tartó segítségével a telefonunkat rögzíthetjük az állványunkra fotózás vagy videózás céljából.  2 db 1/4”es csavar található az alján és a hátulján, így többféle pozícóban, számos támasztékra rátehető. Gumi párnák segítik a biztos markolatot. 8,4cm szélességig minden okostelefonhoz használható. 
3 929 Ft + Áfa = 4 990 Ft
Manfrotto Twistgrip univerzális okostelefon tartó
PIXI mini állvány kettős funkcióval rendelkezik: stabil alapként, állványként működik, vagy kényelmes, ergonomikus markolatként is használható professzionális videók készítéséhez.  
21 173 Ft + Áfa = 26 890 Ft
 Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod fekete Bluetooth szelfibot és állvány
2-az-1-ben dizájn: asztali állvány és szelfi bot egyben, rendkívül kompakt méret
Alumínium kar + csúszásgátló gumi bevonat
360°-ban forgatható készülék bölcső, dönthető/forgatható fej
Levehető Bluetooth 3.0 távirányító / elsütő gomb
 
7 000 Ft + Áfa = 8 890 Ft
 Cellect CEL-CAR-AIR-VENT2 univerzális szellőzőrácsba rögzíthető autós mobiltartó

Az autós tartóval biztonságban tudhatja a készülékét vezetés közben is. Rendkívül könnyen használható, stabilan tart, a legrázósabb utazások során sem kell attól tartani, hogy elengedné a mobiltelefont. 360°-ban könnyedén állítható, így a kellő szögben könnyedén beállítható a mobiltelefon képernyője. Ez akkor lehet fontos szempont számunkra, hogyha navigációra használjuk okostelefonunkat. Oldalsó befogói gumírozottak, így biztosan nem fogja karcolni készülékét. Ráadásul a kezelőszerveket is elérhetőnek hagyja a tartó. Egy kezes használatra is jó megoldás, azaz, elegendő csak a mobil oldalával kitolnunk a sínt és pár másodperc alatt megfogathatjuk vele telefonunkat. A tartó kereszt is gumírozott annak érdekében, hogy a szellőzőrács se sérüljön a használat soránTulajdonságok:
 • Cellect univerzális, állitható autós tartó szellőzőrácsba

 • 360 fokos szögben forgatható

 • Tartsa biztonságban készülékét vezetés közben!


 
1 803 Ft + Áfa = 2 290 Ft
 Cellect CEL-CAR-MAGNET-VENT univerzális szellőzőrácsba rögzíthető mágneses autós mobiltartó

Az autós tartóval biztonságban tudhatja a készülékét vezetés közben isHa használ tokot, akkor a tok mögé tehető lap segítségével, ha nem akkor pedig a hátlapra ragasztható speciálisan kialakított fémlap segítségével biztonságosan tartja telefonját. Mindezt a lehető legrugalmasabban, 360°-ban elforgathatóan, a fejnek a tartóhoz való gömbfejes csatlakozásának köszönhetően bármerre döntheti és fordíthatja.Könnyen feltehető az összes szellőzőrács típusra.Erős mágnesének köszönhetően biztonságos. Telefonja pedig pillanatok töredéke alatt tehető fel és vehető le a tartóról.Erős tartásának köszönhetően nem csak okos telefonokkal használható: akár navigációját, kisebb tablethez is használhatja.A csomagban két fém lapka található, egy nagyobb és egy kisebb.


 
2 512 Ft + Áfa = 3 190 Ft
 Kikkerland US160 szellőzőrácsra rögzíthető mágneses telefontartó
Erős mágneses telefontartó, mely az autó szellőzőrácsára rögzíthető. A 3M öntapadós ragasztó az elávolítást követően sem hagy nyomot a készüléken.
 
1 567 Ft + Áfa = 1 990 Ft
Kikkerland US161 öntapadós mágneses telefontartó
Erős mágneses telefontartó, mely bárhová rögzíthető az autóban. A 3M öntapadós ragasztó az elávolítást követően sem hagy nyomot a készüléken.
 
1 331 Ft + Áfa = 1 690 Ft
Kikkerland US182 elefánt fa telefontartó
Imádnivaló telefon tartóra vágysz? Mit szólnál egy elefánthoz? Jópofa és dizájnos telefontartó bükkfából, hogy telefonod és tableted mindig a látóteredben maradjon.
 
2 669 Ft + Áfa = 3 390 Ft
Kikkerland US184 madár fa telefontartó
Imádnivaló telefon tartóra vágysz? Mit szólnál egy madárkához? Jópofa és dizájnos telefontartó bükkfából, hogy telefonod és tableted mindig a látóteredben maradjon.
 
2 669 Ft + Áfa = 3 390 Ft
Kikkerland US84 gooseneck telefontartó
Ez a flexibilis telefontartó remek társ videónézéshez, fényképezéshez, receptek olvasásához, utazáshoz vagy a GPS megtartásához. A szuper erős csipesz bármilyen 3 cm-nél vékonyabb tárgyhoz rögzíthető, a tartó pedig 10 cm szélességig képes stabilan tartani egy eszközt. 80 cm-re nyújtható, 360 fokos szögben forgatható.
 
3 850 Ft + Áfa = 4 890 Ft
Kikkerland US85 gooseneck tablet tartó
Ez a flexibilis tablettartó remek társ videónézéshez, fényképezéshez, receptek olvasásához, utazáshoz vagy a GPS megtartásához. 80 cm-re nyújtható, 360 fokos szögben forgatható.
 
3 850 Ft + Áfa = 4 890 Ft
 Kikkerland US97-BK szellőzőrácsra szerelhető telefontartó
Szellőztetőre rögzíthető telefontartó. Csúszásgátló szélekkel, 360 fokos elforgatással, könnyen feltehető és levehető, a legtöbb szellőzőhöz és elektronikai eszközhöz (8,9-16 cm szélesség) illeszkedik.
 
1 331 Ft + Áfa = 1 690 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés