Vezetékes


Sorrend:

  Nacon Compact PS4 átlátszó-halványkék vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller halványkék színben. Átlátszó tokkal és LED lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a sötétben világítson. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
12 039 Ft + Áfa = 15 290 Ft
Logitech F310 gamepad

XInput mód:

 

    * A, B, X és Y gomb
    * LB és RB gomb
    * Bal és jobb analóg kapcsoló
    * Visszaléptető és indítógomb
    * Két, kattintásra alkalmas analóg minibotkormány
    * Nyolcállású irányítópult
    * Home gomb
    * Sportmód

 

DirectInput mód:

 

    * 10 programozható gomb*
    * Programozható bal és jobb oldali kapcsoló*
    * Két programozható analóg minibotkormány*
    * Nyolcállású programozható irányítópult*
    * Sportmód

 
11 488 Ft + Áfa = 14 590 Ft
  Nacon Compact PS4 átlátszó-halványzöld vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller halványzöld színben. Átlátszó tokkal és LED lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a sötétben világítson. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
12 039 Ft + Áfa = 15 290 Ft
Razer Tartarus V2 fekete Gaming numerikus billentyűzet
 
35 504 Ft + Áfa = 45 090 Ft
Logitech F710 wless gamepad

A vezeték nélküli Logitech Wireless Gamepad F710 lehetővé teszi, hogy teljes kényelemben élvezd otthon a PC-s játékokat, mindezt ráadásul lenyűgöző és egyedi dizájnnal! Az irányító kialakítása elrendezésben hasonló, mint a PS3 kontrollereké, azonban egy sokkal kényelmesebb kivitelben. A lekerekített markolat gondoskodik róla, hogy az irányító teljes kényelmet biztosítson játék közben.



A Logitech Wireless Gamepad F710 tökéletes választás a legnagyobb rajongók számára, akik a minőséget sem szeretnék háttérbe szorítani.



A kontroller csatlakoztatható a számítógéphez, így könnyedén használhatod bármelyik játékhoz. A kontroller rezgőfunkcióval is bír és mindenre reagál, ami a képernyőn történik. A digitális irányítópult négy különálló kapcsolón mozog az érzékenyebb irányítás és a tapinthatóbb érzékelés érdekében.


Jellemzők



  • Négy különálló kapcsolón a gyorsabb irányítás érdekében

  • Vezeték nélküli irányító

  • A működéséhez csak 2 darab AA elem kell (az elem nem tartozék)

  • Windows 7, 8 és Vista kompatibilis

  • Ergonomikus kialakítás és kényelmesen elhelyezett gombok

 
16 055 Ft + Áfa = 20 390 Ft
Nacon Compact PS4 fekete vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller fekete színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
11 882 Ft + Áfa = 15 090 Ft
Nacon Pro Compact Xbox Series fehér kontroller

BigBen Nacon Pro Compact Xbox Series fehér kontroller



A legprofibb játékosoknak a megfelelő irányító is fontos részét képezi a játéknak. Ha biztosra akarsz menni és profi irányítóra vágysz, akkor erre a legjobb a BigBen Nacon Pro Compact Xbox Series fehér vezetékes kontroller, amely nem csak vagány, fehér dizájnjával hódít, hanem eszméletlen képességeivel is! A jobb oldali analóg kar érzékenysége lehetővé teszi a lehető legnagyobb precizitást, amelyre szükséged lehet akár egy verseny során is. A bal analóg kar a kényelmet szolgálja, hogy a legnagyobb megpróbáltatások közepette se fáradjanak el az ujjaid. Mindezeken kívül testreszabhatod még a rezgést és a gombokat. Mindezeket a Microsoft Store-ban elérhető Pro Compact alkalmazással állíthatod. A vezérlő támogatja a Dolby Atmos támogatással rendelkező headseteket, így a tökéletes hangzásról sem kell lemondanod. Mindezeken felül pedig a kontroller tartalmazza a klasszikus Xbox Series minden összetevőjét is.



 



A BigBen Nacon Pro Compact Xbox Series fehér vezetékes kontroller rendelkezik a klasszikus irányítók minden funkciójával, kibővítve azokat az igazán profik számára!



 



Jellemzők:




  • Különleges fehér borítás

  • Szuperérzékeny analóg kar

  • Négy vagy nyolc irányú D-pad

  • 3,5 mm-es jet csatlakozó

  • Ergonomikus kialakítás

  • 3 méteres fonott USB kábel

  • Dolby Atmos támogatás

  • Testre szabható analóg kar, rezgés, ravaszok, gombkiosztás a Pro Compact alkalmazásban


 
14 087 Ft + Áfa = 17 890 Ft
Gembird JPD-UB-01 fekete gamepad
 
937 Ft + Áfa = 1 190 Ft
  Thrustmaster Eswap X Pro PC/Xbox One vezetékes fekete kontroller
























TÖBB SZEREPLŐS JÁTÉKOKHOZ TERVEZETT GAMEPAD, AZ ELKÉPESZTŐ TELJESÍTMÉNYÉRT



Építs. Programozz. Állítsd be. Szabd személyre.

A pontos, érzékeny és rugalmasan használható gamepad hivatalos Xbox Series X|S licenccel rendelkezik. Az új generációs (NXG) elemek minden típusú játékhoz és minden játékos számára optimális élményt nyújtanak.

Arra tervezték, hogy segítségével a játékodat egy magasabb szintre emelhesd, a teljesítményed soha nem látott módon fejlődjön és a lehető legjobb helyezéseket érhesd el.

 























   

ÚJ GENERÁCIÓS MINI IRÁNYÍTÓKAROK



 



Az ESWAP X PRO CONTROLLER új generációs (NXG) analóg mini irányítókarral rendelkezik a megnövelt precizitás és az eddigi Thrustmaster mini irányítókarokhoz képest hosszabb élettartam érdekében.

Élvezd a megnövelt fizikai ellenállást (+33%), a pontosabb vissza-középre funkciót (+66%) és a beépített mini irányítókar gombok dupla hosszú élettartamát (+100%).


 

A RAVASZOK FIZIKAI LEZÁRÁSA



 



Az ESWAP X PRO CONTROLLER lehetővé teszi a ravasz útjának fizikai beállítását, hogy az pontosan alkalmazkodjon a játékstílusodhoz.

Ha a ravasz útja rövidebbre van állítva, akkor a lövöldözős játékokban érzékenyebben reagál, míg ha hosszabbra, akkor a funkció pontosabbá válik és folyamatos érzetet biztosít más típusú játékokban.


 

AZONNALI GOMBKIOSZTÁS



 



Ossz ki bármely standard funkciót vagy gombot az ESWAP X PRO CONTROLLER hátulján található plusz 4 gombra közvetlenül a gampaden keresztül.

Ezáltal a számodra legjobb kombinációt tudod kialakítani bármely játéktípushoz a kezed méretének megfelelően.



 























   

SEBÉSZI PONTOSSÁG



 



Az azonnali reagálással javíthatod a győzelmi esélyeidet a különböző modulokba és gombokba épített érintő kapcsolónak köszönhetően.

Az gyorsan reagáló és jól érzékelhető kattintásokkal könnyebb az irányítás, így játék közben soha többet nem kell aggódnod a gombok érzékenysége miatt.

Élvezd a több, mint 5 millió aktiválásra képes gombok és több mint 2 millió aktiválásra képes előre beállított mini irányítókarok használatát.


 

TÖKÉLETES SOKOLDALÚSÁG



 



Az ESWAP X PRO CONTROLLER a tökéletes fegyver a játékosok kezében. Bármelyik játék során optimális játékélményt biztosít.

Változtass az elemek helyzetén, akár játék közben is, vagy amikor végeztél és állítsd be a gamepadedet a számodra, vagy a csapatod számára legkedvezőbb módon.

A gamepad alakja és kialakítása minden típusú játékhoz tökéletesen illik, legyen az harci, sport, FPS/TPS, battle royale vagy akár szerepjáték.


 

THRUSTMAPPERX SZOFTVER



 



A ThrustmapperX hatalmas segítségedre lesz a fejlődésben. A szoftver segít megteremteni az optimális kényelmet és kezelhetőséget, amire a játék alatt szükséged lehet a sokféle beállítási módnak és egyedi programozásnak köszönhetően.

Oszd ki újra az irányító gombok funkcióit, állítsd be az érzékenységet, a holtjátékot (kerek vagy négyszögletes) és a vibrálás mértékét, ahogy neked jó.














VÉGTELEN MODULÁRIS TERMÉKCSALÁD



A formatervezés és teljesítmény ötvözéséből született ESWAP X PRO CONTROLLER termékcsalád végtelen számú cserélhető elemmel rendelkezik.

A csomagok tartalma nem csak változatos, hanem a különféle egyedi színek mellett (külön kapható) új funkciókkal is rendelkezik, melyek jóvoltából a játékkiegészítők használata kényelmes és szemet gyönyörködtető, így minden játékhoz illenek.

Próbáld ki az elemek új textúráját, alakját és méretét: imádni fogod a különböző, de mégis összeillő variációkat.

Az ESWAP T-Case kemény fedelű tárolója (külön kapható) a termékcsalád része, mely lehetővé teszi a gamepad és a kiegészítők biztonságos szállítását A-ból, B-be (ha más helyszínen játszol, ha LAN party-n veszel részt, vagy ha költözöl).

 





 
57 394 Ft + Áfa = 72 890 Ft
  Nacon Compact PS4 átlátszó-halványpiros vezetékes kontroller

Szerezd be a Nacon legjobb vezetékes kontrollerét Playstation 4 konzolokhoz, mely nem csak kiváló élményt nyújt, de árban is az egyik legjobb a piacon. Megjelenés és tudás tekintetében a Nacon kontrollere teljes egészében a DualShock 4 sajátosságait másolja.



A kontrollert jó minőségű gombok, ravaszok és joystick jellemzi, emellett dupla vibrációs motor és a tapipad is található az eszközön. A kontroller 3 méter hosszú kábellel rendelkezik, így egészen messze is elér.



A kontroller Playstation 4 konzolokkel és PC-vel is kompatibilis, továbbá 3.5 mm-es fülhallgató bemenet is található rajta.



Jellemzők:

- 2x vibramotor

- LED player status visszajelzés (kamera vezérlésre nem alkalmas)

- Touch pad

- 3.5mm stereo fejhallgató csatlakozó

- Puha tapintású felület

- PC kompatibilis (XInput)


 
12 433 Ft + Áfa = 15 790 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés