Vezetékes


Sorrend:

  Thrustmaster Eswap Pro PS4/PC fekete vezetékes moduláris kontrollerA TÖBBJÁTÉKOS JÁTÉKOKBAN A LEHETŐ LEGJOBB TELJESÍTMÉNY ELÉRÉSÉRE TERVEZVEÉpítsd fel! Programozd! Állítsd be! Kezdd előröl!

A precíz, gyorsan reagáló és alkalmazkodó PlayStation 4 licenccel rendelkező kontroller, az adott játékon belül a lehető legjobb játékélményt biztosítja.

A kontrollert úgy tervezték, hogy a játékodat egy új szintre emelje, javuljon a teljesítményed és a legjobb helyezéseket érd el.

      

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ Vesd be a ESWAP PRO CONTROLLER-t, ha a lehető legjobb játékélményt keresed, bármely játékban.

Az elemek pozíciójának beállítási lehetőségei – akár a játékon belül, akár kívül – lehetővé teszik, hogy a legjobban passzoló beállításokat használd a saját vagy a csapatod érdekében.

A kontroller alakja és ergonómiai formatervezése az összes játékhoz tökéletesen illik: harci, sport, FPS/TPS, battle royale és még RPG is.


 

SEBÉSZI PONTOSSÁG Az azonnali reagálási képesség – köszönhetően a minden egyes modulba és gombba épített érintőkapcsolónak - elengedhetetlenül fontos, ha a nyerési esélyeidet szeretnéd javítani.

A hatékonyan reagáló mechanikai pontosságú kattintások tökéletes irányítás érzetet nyújtanak, melynek köszönhetően soha nem kell aggódnod a gombok, kapcsolók reakcióideje miatt.

Élvezd, hogy a gombok több mint 5.000.000 kattintásra adnak lehetőséget, míg az előre beállított mini irányítókarokat, több mint 2.000.000 alkalommal használhatod. 

VÉGTELEN MÓDON CSERÉLGETHETŐ TERMÉKCSALÁD Az ESWAP PRO CONTROLLER végtelen módon cserélgethető termékcsaládja a formatervezés és teljesítmény keresztezéséből született. A kiegészítő elemek újabb funkciókkal rendelkeznek – és még újabb változatos színekkel – melyek optimális kényelmet és szemet gyönyörködtető kinézetet kölcsönöznek a kontrollerednek, hogy minden játékhoz passzoljanak.

Próbáld ki az elemek új textúráját, formáját és méretét: imádni fogod az elérhető különböző kiegészítő elemek kavalkádját. 


 

A NYERTESEKNEK TERVEZVE A T-MOD elemes technológia és azonnal cserélhető elemek funkció a játékosoknak pont azt a pluszt nyújtja, amitől azonnal tudnak egy-egy játékhelyzetre reagálni és ezáltal a helyezésüket javítani.

A kontroller masszív fonott kábele stabil és sziklaszilárd vezetékes kapcsolatot tesz lehetővé, elkerülvén a beállítási problémákat, késési időket és az esetleges szétkapcsolódást.

A termék részeként csomagolt Thrustmapper szoftverrel a kontrollered különböző beállításait és érzékenységi szintjeit tudod szabályozni, hogy mindig a legjobban passzoljon az adott játékhoz.A THRUSTMAPPER SZOFTVER A CSOMAG RÉSZEA Thrustmapper segítségével minden lényeges beállítást megtehetsz: ments el 2 különböző alapbeállítást az igényeid szerint, a kényelmesebb játékélmény érdekében.

Állítsd be a kedved szerint az érzékenységet, holtjátékot, a rezgés szintjét: add meg magadnak az esélyt, hogy szárnyalhass a játékban.

      

FUNKCIÓK ÚJRAOSZTÁSA GOMBOK A szoftver segítségével a gombok vagy elemek funkcióját, a kontroller bármely funkciójával párosíthatod.

Próbáld ki a számtalan beállítási lehetőséget, hogy megtaláld a számodra legjobbat.


 

MINI IRÁNYÍTÓKAR BEÁLLÍTÁSA Állítsd be a mini irányítókar holtjátékának központi és minimális valamint maximális értékeit a saját játék stílusod szerint.

Állítsd be a mini irányítókarok összérzékenységét a preferenciáid alapján.


 

RAVASZOK BEÁLLÍTÁSA A még pontosabb játékért, állítsd be a ravaszok holtjátékának minimális és maximális küszöbértékeit.


 

A REZGÉSFOKOZAT BEÁLLÍTÁSA A rezgés intenzitásának szintjét közvetlen a Thrustmapper szoftver erre dedikált menüjében tudod beállítani.

Állítsd be a rezgés erősségét 0 és 100% között bármire, ahogy neked megfelel.
 
44 559 Ft + Áfa = 56 590 Ft
  Nacon Compact PS4 átlátszó-halványkék vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller halványkék színben. Átlátszó tokkal és LED lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a sötétben világítson. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
11 882 Ft + Áfa = 15 090 Ft
Logitech F310 gamepad

XInput mód:

 

    * A, B, X és Y gomb
    * LB és RB gomb
    * Bal és jobb analóg kapcsoló
    * Visszaléptető és indítógomb
    * Két, kattintásra alkalmas analóg minibotkormány
    * Nyolcállású irányítópult
    * Home gomb
    * Sportmód

 

DirectInput mód:

 

    * 10 programozható gomb*
    * Programozható bal és jobb oldali kapcsoló*
    * Két programozható analóg minibotkormány*
    * Nyolcállású programozható irányítópult*
    * Sportmód

 
11 488 Ft + Áfa = 14 590 Ft
  Nacon Compact PS4 átlátszó-halványzöld vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller halványzöld színben. Átlátszó tokkal és LED lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a sötétben világítson. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
9 520 Ft + Áfa = 12 090 Ft
Nacon Compact PS4 narancssárga vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller narancssárga színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
12 827 Ft + Áfa = 16 290 Ft
Nacon Revolution Pro 3 PS4 fekete kontroller
A Bigben által fejlesztett, hivatalos Sony liszensz birtokosaként immár önálló "Nacon™" márkanév alatt futó Revolution Pro kontroller 3 az eddigi legprofesszionálisabb megoldás a vezetékes kontrollerek körében, amit eSportolók számára (is) alkottak PS4-hez. Teljeskörű programozhatósága az eddigi legmagasabb szintre emeli a játékélményt: Állítható az érzékenység az analógoknak és ravaszoknak, módosítható a rezgés intenzitás, valamint testreszabható az összes irányítási lehetőség! Ezen egyedi b... 
24 008 Ft + Áfa = 30 490 Ft
Razer Tartarus V2 fekete Gaming numerikus billentyűzet
 
35 740 Ft + Áfa = 45 390 Ft
Logitech F710 wless gamepad

A vezeték nélküli Logitech Wireless Gamepad F710 lehetővé teszi, hogy teljes kényelemben élvezd otthon a PC-s játékokat, mindezt ráadásul lenyűgöző és egyedi dizájnnal! Az irányító kialakítása elrendezésben hasonló, mint a PS3 kontrollereké, azonban egy sokkal kényelmesebb kivitelben. A lekerekített markolat gondoskodik róla, hogy az irányító teljes kényelmet biztosítson játék közben.A Logitech Wireless Gamepad F710 tökéletes választás a legnagyobb rajongók számára, akik a minőséget sem szeretnék háttérbe szorítani.A kontroller csatlakoztatható a számítógéphez, így könnyedén használhatod bármelyik játékhoz. A kontroller rezgőfunkcióval is bír és mindenre reagál, ami a képernyőn történik. A digitális irányítópult négy különálló kapcsolón mozog az érzékenyebb irányítás és a tapinthatóbb érzékelés érdekében.


Jellemzők  • Négy különálló kapcsolón a gyorsabb irányítás érdekében

  • Vezeték nélküli irányító

  • A működéséhez csak 2 darab AA elem kell (az elem nem tartozék)

  • Windows 7, 8 és Vista kompatibilis

  • Ergonomikus kialakítás és kényelmesen elhelyezett gombok

 
16 055 Ft + Áfa = 20 390 Ft
  Spirit of Gamer XGP WIRED fekete-kék PC/PS3 vezetékes kontroller
USB, 1,8m kábel, vibráció, PC és PS3 kompatibilis, fekete-kék 
6 685 Ft + Áfa = 8 490 Ft
  Spirit of Gamer XGP WIRED PS4/PC fekete-kék vezetékes kontroller
USB, 1,9m kábel, vibráció, PC és PS4 kompatibilis, fekete-kék 
10 071 Ft + Áfa = 12 790 Ft
Nacon Compact PS4 piros vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller piros színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
12 827 Ft + Áfa = 16 290 Ft
Nacon Compact PS4 szürke vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller szürke színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
12 827 Ft + Áfa = 16 290 Ft
Nacon Compact PS4 fekete vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller fekete színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
11 882 Ft + Áfa = 15 090 Ft
Nacon Compact PS4 kék vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller kék színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
12 827 Ft + Áfa = 16 290 Ft
Nacon Compact PS4 camouflage vezetékes kontroller
PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller terepmintás színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, LED jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.
 
13 535 Ft + Áfa = 17 190 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés