Szórókocsi, kézi szóró


Sorrend:

Einhell 3415238 GC-SR 12 szórókocsi
Einhell szórókocsi GC-SR 12
Gyártói cikkszám: 3415238

• Dupla nyél a kényelmes irányítás érdekében
• A kétoldali csappantyús rögzítés helytakarékos tárolást tesz lehetővé
• Kiváló minőségű, törésálló műanyagból készült burkolat
• Állítókar a szórási sebesség beállításához
• Rozsdamentes henger

Műszaki adatok:
Szórásszélesség 45 cm
Szóróanyagtartó űrtartalma 12 L
Kerekek átmérője 200 mm

Logisztikai adatok:
Hosszúság 535 mm
Szélesség 210 mm
Magasság 240 mm
Termék súlya 2.49 kg

Termékleírás::
A BG-SR 12 szórókocsi egy praktikus és masszív eszköz, amellyel a trágya, mag és téli szóróanyag egyenletes terítése könnyedén és gyorsan megoldható. A kocsi biztonságosan és kényelmesen irányítóható a dupla tolónyél segítségével. A kétoldali csappantyús zárnak köszönhetően helytakarékosan tárolhatja a készüléket. A GC-SR 12 burkolata kiváló minőségű, törésálló műanyagból készült, a tengelye pedig korrózió- és időjárásálló. A szórási sebességet a kar segítségével tudja szabályozni.






 
8 260 Ft + Áfa = 10 490 Ft
  Einhell 3415410 PXC GE-US 18 Li-Solo akku és töltő nélkül univerzális szóró
Einhell univerzális szóró GE-US 18 Li-Solo
Gyártói cikkszám 3415410

• A Power X-Change család tagja, 1 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
• 6 fokozatú fordulatszám szabályozó elektronika
• 8 fokozatú, ergonomikus szórási mennyiség szabályozás
• Űrtartalom: 3,3 liter
• Kényelmes és ergonomikus munkavégzés a Softgrip borítású markolatnak köszönhetően
• Egyénileg beállítható szórásszélesség (max. 5 méter)
• Műtrágya, fűmag és útszóró só szétterítéséhez
• Egész évben nélkülözhetetlen segítség (műtrágya, fűmag, útszóró só)
• Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg, márkakereskedőjénél érdeklődjön a termékhez ajánlott akkumulátorokról)

Műszaki adatok:
Max. területteljesítmény 800 m2
Szóróanyagtartó űrtartalma 3.3 L

Logisztikai adatok:
Hosszúság 280 mm
Szélesség 225 mm
Magasság 305 mm
Termék súlya 1.24 kg


Termékleírás:
Mindegy, hogy műtrágyát vagy fűmagot, esetleg útszóró sót kell célirányosan egy adott területen szétterítenie, az Einhell GE-US 18 Li univerzális szórógépe jelentősen megkönnyíti a kerti és udvari munkákat. A szórógépet egy 18 V Power X-Change akkumulátor segítségével üzemeltetheti, amelyet a sorozat összes további készülékéhez használhat. A hatfokozatú fordulatszám-szabályozás és a nyolcfokozatú, ergonomikus szórási mennyiség beállítás optimálisan szabályozható szórási teljesítményt biztosít. A tartály űrtatalma 3,3 liter. A szórásszélesség max. 5 méterre állítható, így egyszerre kb. 15 m2 nagyságú területet tud lefedni. A Softgrip borítású markolat kényelmes és ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé. Az Einhell GE-US 18 Li univerzális szórógépével gyorsan és hatékonyan szétterítheti a műtrágyát, a fűmagot vagy az útszóró sót. Így tehát nem is kérdés, hogy a készülék egész éven át nélkülözhetetlen segítőtársa lesz majd. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk. Ezeket külön, pl. egy praktikus Einhell PXC kezdőcsomag formájában vásárolhatja meg.






 
14 874 Ft + Áfa = 18 890 Ft
Gardena 0432-20 L szórókocsi
Termékinformációk:

Az anyagok egyenletes kiszórásához közepes nagyságú felületeken.

A GARDENA szórókocsi L kiválóan alkalmas műtrágya és útszóró só kényelmes kiszórására közepes nagyságú területeken. Könnyedén működtethető a markolaton található nyit/zár funkció, és ugyanitt állítható be a kiszórandó mennyiség is. A szórókocsi fedelén található zárószalag olyan szorosan zár, hogy sem álló helyzetben, sem töltés közben sem használat után nem szóródik ki belőle semmi. A GARDENA Szórókoc... 
17 394 Ft + Áfa = 22 090 Ft
Gardena 0431-20 "M" kézi kiszóró
Termékinformációk:

A Gardena kézi kiszóró M terméke jó választás műtrágya és útszóró só kiszórásához kisebb területeken. A kiszórandó anyag mennyiségét közvetlenül az ergonomikusan kialakított fogantyún lehet beállítani. A kézi kiszóró forgattyús mechanizmussal működtethető. A szabadon forgó szórólemez gondoskodik az optimális működésről és az anyag egyenletes kiszórásáról. A tartály minőségi műanyagból készült, emiatt hihetetlenül ellenálló. Nincs kiszóródás, nincs eltömődés A szabadon for... 
8 024 Ft + Áfa = 10 190 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés