1TB


Sorrend:

Samsung 1024GB USB 3.1 (MU-PA1T0B/EU) fekete T5 külső SSD

Samsung 1024GB USB 3.1 (MU-PA1T0B/EU) fekete T5 külső SSD



Fedezd fel a T család új tagját!

A Samsung új, hordozható SSD-je, a T5 új mércét állít fel a sebesség, a kapacitás, a tartósság és a csatlakoztathatóság terén. A kompakt és tartós kialakítás, valamint a jelszavas védelemnek köszönhetően a T5 SSD megkönnyíti a mindennapjaid!



Gyorsan munkára kész

A Samsung V-NAND flash memóriával és a 3.1 USB Gen 2 interfésszel a T5 SSD akár 540 MB/s* sebességgel másolja át adataidat - még a nagy méretű, 4K videókat is - , amely akár 4,9-szer gyorsabb, mint a külső HDD-k**.



* A teljesítmény az adott készülék konfigurációjától függően változhat. Az 540 MB/s maximum adatátviteli sebesség eléréséhez az USB 3.1 csatlakozást és az UASP-módot egyaránt engedélyezni kell.

** 500 GB-os külső HDD-t használó belső tesztelés alapján. A tesztrendszer beállításai a következők: Asus® Strix Z270E Gaming motherboard, Intel® Core™ i5-7600 @3.5 GHz, DDR4 1066 MHz 4 GB, OS-Windows® 10 x64, A teljesítmény mérése a CrystalDiskMark 5.2.1 alapján történt.



Fémes, letisztult kialakítás

Tetejétől a talpáig elegáns, fémes kialakítással érkezett hozzád a T5 család új tagja. Két különálló alumínium felület közül választhatsz vásárlásod során: igéző kék színben választhatod a 250 és 500 GB-os, éjfekete színben pedig az 1, illetve 2 TB-os modelleket.



Kompakt és könnyű

Ha az ember mindig mozgásban van, egyik munka a másikat követi, akkor az adathordozónak és maguknak az adatoknak is fel kell venniük az élet ritmusát. A T5 olyan könnyű, akár egy madártoll, súlya mindössze 51 gramm, mérete pedig a tökéletes hordozhatóság érdekében nagyjából egy névjegykártyának felel meg (10.5mm).



Többszörös védelem kívül-belül

Az ütésálló T5 védelme háromszoros: az erős külső fémház, a belső tartókeret és az opcionális, 256 bites, hardveres AES-titkosítás biztosítja a maximális védelmet. Ennek köszönhetően, akár 2 méter magasságból is földet érhet anélkül, hogy megsérülne a készülék.



Management software

A T5 innovatív megoldásként egy beágyazott intuitív szoftverrel jelent meg, mely használatánál PC-n és Mac-en* is könnyedén beállíthatsz jelszavas védelmet, és elérheted a legújabb frissítéseket. Töltsd le az Androidos alkalmazást is okostelefonodra vagy táblagépedre!**

* Szoftver követelmények: Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), vagy frissebb verzió. Előfordulhat, hogy a Windows, Mac és Android régebbi operációs rendszerei nem támogatottak.

** A firmware frissítések PC vagy Mac csatlakozást igényelnek. Az Android alkalmazás elérhető a Google Play áruházban.



Könnyed csatlakozás

A T5 több operációs rendszerrel kompatibilis, így kényelmesen csatlakoztatható PC-hez, Android- és egyéb eszközökhöz. A C típusú USB 3.1 csatlakozóval és a C–A típusú USB-kábellel a felhasználók kényelmesen kezelhetik és érhetik el a kívánt tartalmakat.



Bárhol, bármikor a rendelkezésedre áll

Vidd magaddal bárhová munkahelyi és privát tartalmaidat! A hordozható T5 SSD gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az összes dokumentumodhoz, nagy méretű fotókhoz és videókhoz - így bárhol, bármikor ott folytathatod a munkát, ahol abbahagytad.



- Teljesítmény: 1TB

- Interfész: Kompatibilis az USB 3.1 Gen2-vel (10Gbps), oda-vissza csatlakozás

- Méret (SzéxMaxMé): 74 x 57.3 x 10.5 mm

- Súly: 51g (* A tényleges súly kapacitásonként változhat)

- Transfer Speed: Akár 540 MB/mp. (* A teljesítmény eltérhet a fogadóeszköz beállításaitől és a teszt szoftvertől függően)

- UASP Mode: Támogatott

- Encryption: AES 256-bit hardver titkosítás

- Biztonság: Samsumg Hordozató SSD szoftverkövetelmények: Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), vagy újabb verzió. Előfordulhat, hogy a Windows, Mac és Android régebbi operációs rendszerei nem támogatottak.

- Minősítés: CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC


- RoHS Compliance: RoHS2



Gyártói link


 
50 937 Ft + Áfa = 64 690 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés