LED Wide


Sorrend:

Asus 27" MG279Q WQHD FREESYNC 144Hz LED gamer monitor
 
166 764 Ft + Áfa = 211 790 Ft
LG 27" 27MK430H-B LED IPS HDMI monitor
 
59 362 Ft + Áfa = 75 390 Ft
HP 27" 2NJ08A4 Z27x G2 QHD IPS LED HDMI DP monitor
 
172 039 Ft + Áfa = 218 490 Ft
  Asus 27" VP279HE FHD LED IPS 75Hz vékony kávás monitor

ASUS VP279HE Eye Care Monitor Tökéletes többképernyős használatraMindegy, hogy játékról vagy filmnézésről van szó, vagy valamilyen munka miatt van rá szükség, a VP279HE keret nélküli formája miatt akár két vagy három monitor is egymás mellé helyezhető azért, hogy gyakorlatilag folytonos panorámaképernyőt és még lenyűgözőbb látványt kapjunk.Exclusive GamePlus funkcióA GamePlus gyorsbillentyűvel előhívható a célkereszt és időmérő funkciók képernyőmenüje. Válaszd ki a négy különféle célkereszt közül a játékkörnyezetedhez legjobban illőt, és kövesd nyomon az újjászületési és felépítési időket a képernyőn megjelenő időmérőn. Ezek az eszközök segítenek a gyakorlásban és a képességek csiszolásában.Az ASUS Eye Care technológia véd a szem kifáradása ellen

Ultra-low Blue Light MonitorA TÜV Rheinland minősítéssel rendelkező ASUS Blue Light Filter (kékfény-szűrő) megvédi a szemedet az ártalmas kék fénysugaraktól. A szűrő négyféle beállítása könnyen elérhető egy gyorsbillentyűvel. A VP279HE monitor szigorú teljesítményteszteken bizonyított, emellett a TÜV Rheinland laboratóriuma, a műszaki, biztonsági és tanúsítási szolgáltatások globális vezetője is igazolta, hogy villódzásmentes és alacsony kékfény-kibocsátású.Flicker-Free technológiaIdeje búcsút venni a fáradt, túlerőltetett szemektől. A VP279HE TÜV Rheinland tanúsítványú ASUS Flicker-free technológiája a képernyő villódzásának csökkentésével javítja a nézési komfortot. Ez a technológia segít a szem megerőltetésének elkerülésében és egyéb káros állapotok kiküszöbölésében, különösen azoknak, akik számolatlan órát töltenek a képernyő előtt ülve a kedvenc videóik nézésével.


 
67 551 Ft + Áfa = 85 790 Ft
Samsung 27" F27T450FQR LED IPS HDMI fekete monitor

Samsung 27" LF27T450FQR LED IPS HDMI fekete monitorEgy még szélesebb képernyő Amit az egész csapat tökéletesen lát.

Az IPS panel megőrzi a színek élénkségét és tisztaságát a képernyő minden hüvelykjében.

Kényelmesen dolgozhatsz a hatékonyságnövelő széles kijelzőn, láthatod a pontos tónusokat és árnyalatokat 178°-tól kezdve, a színek összemosódása nélkül.

Kényelemre tervezve Forgasd el, döntsd meg!

Az állíthatósági funkciók még sokoldalúbbá teszik a munkaterületet.

Hozz létre több stílust irodádban a karcsú, tiszta kialakítás révén!

A VESA kompatibilitása megkönnyíti a telepítést.

Folyamatos, kiegyensúlyozott videók.

Az AMD FreeSync videókat játszik le a kép szétesése nélkül, így semmi nem zavar meg.

Segít, hogy maximálisan és könnyedén tudd elvégezni a mindennapi feladatokat a T45F-en.

Láss tisztábban, érj el többet!

Az óvott szemek munkaidő egésze alatt összpontosítani tudnak.

A fejlett szemkímélő technológia csökkenti a szem igénybevételét a fokozott koncentráció és a nagyobb produktivitás érdekében.

A Villogásmentes technológia folyamatosan távolítja el a fárasztó és irritáló képernyő villogást, míg a Szemkímélő mód minimalizálja a kék fény kibocsátását.


 
74 244 Ft + Áfa = 94 290 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés