1 csatornás erősítő


Sorrend:

Pioneer GM-D8701 1 csatornás autóhifi erősítő

NAGY TELJESÍTMÉNY, KIS MÉRET



A Pioneer új extrahatékony D-osztályú digitális erősítői rendkívüli javulást jelentenek a kimenő teljesítményben, mégis 50%-kal kisebbek, mint a jelenlegi GM-szériájú AB-osztályú erősítők. Ez sokoldalúbbá teszi azokat a telepítés és a teljesítmény tekintetében.



JOBB ÁRAMKÖRI KIVITELEZÉS



Az áramköri leállás elkerülése érdekében a Pioneer új digitális erősítő áramköre, a "Védelemellenőrző rendszer", érzékeli a belső hőmérsékletet, és ennek megfelelően automatikusan módosítja a bemeneti szintet. A stabil, tartós áramkör csökkenti a magas bemeneti teljesítmény kockázatát az egységben, hogy elérje az 1 Ω kapcsolatot. Ez a kivitelezés növeli számos mélynyomó rendszerhez való csatlakozási rugalmasságát.




VÁLTOZTATHATÓ ALULÁTERESZTŐ SZŰRŐ



Az extra flexibilitás érdekében a változtatható aluláteresztő szűrő az audiófrekvenciát kiigazíthatóbbá teszi a mélynyomó tulajdonságok és a személyes zenehallgatási igények alapján. A GM-D8701 LPF 40 Hz-től 240 Hz-ig állítható.




A BASSZUS FELNYOMÁSA



Minden új Pioneer D-osztályú erősítő vezetékes basszusvezérlővel rendelkezik az optimális basszusszint beállításához, a zenehallgatási preferenciák és a zenei tulajdonságok alapján.



HANGSZÓRÓSZINT BEMENETEK



Micsoda, Önnek NINCS Pioneer fejegysége? Nos, nem vesszük rossz néven. Sőt, segítünk is Önnek beépíteni a rendszerébe. A GM-D8701 hangszórószint bemenetek lehetővé teszik, hogy az OEM egységéhez csatlakozzon (vagy bármely egységhez, amely nem rendelkezik a tipikus RCA-típusú bemenettel), anélkül, hogy külön adaptereket kellene vennie. Vagyis a telepítés gyorsabb, pénzt spórol, és még egy Pioneer erősítő is lesz a járművében.

 
75 425 Ft + Áfa = 95 790 Ft
Pioneer GM-D9701 1 csatornás autóhifi erősítő


JOBB ÁRAMKÖRI KIVITELEZÉS



Az áramköri leállás elkerülése érdekében a Pioneer új digitális erősítő áramköre, a "Védelemellenőrző rendszer", érzékeli a belső hőmérsékletet, és ennek megfelelően automatikusan módosítja a bemeneti szintet. A stabil, tartós áramkör csökkenti a magas bemeneti teljesítmény kockázatát az egységben, hogy elérje az 1 Ω kapcsolatot. Ez a kivitelezés növeli számos mélynyomó csatlakozási rugalmasságát a rendszerhez.



VÁLTOZTATHATÓ ALULÁTERESZTŐ SZŰRŐ



Az extra flexibilitásért a változtatható aluláteresztő szűrő az audiófrekvenciát kiigazíthatóbbá teszi a mélynyomó tulajdonságok és a személyes zenehallgatási igények alapján. A GM-D9701 LPF 40 Hz-től 240 Hz-ig állítható.



A BASSZUS FELNYOMÁSA



Minden új Pioneer D-osztályú erősítő vezetékes basszusvezérlővel rendelkezik az optimális basszusszint beállításához, a zenehallgatási preferenciák és a zenei tulajdonságok alapján.



HANGSZÓRÓSZINT BEMENETEK



Micsoda, Önnek NINCS Pioneer fejegysége? Nos, nem vesszük rossz néven. Sőt, segítünk is Önnek beépíteni a rendszerébe. A GM-D9701 hangszórószint bemenetek lehetővé teszik, hogy az OEM egységéhez csatlakozzon (vagy bármely egységhez, amely nem rendelkezik a tipikus RCA-típusú bemenettel), anélkül, hogy külön adaptereket kellene vennie. Vagyis a telepítés gyorsabb, pénzt spórol, és még egy Pioneer erősítő is lesz a járművében.

 
104 087 Ft + Áfa = 132 190 Ft
Pioneer GM-ME500X1 1 csatornás autóhifi erősítő

Class-FD Marine mono erősítő vezetékes Bass Boost vezérlővel. (1600W)

 
121 488 Ft + Áfa = 154 290 Ft
JBL STAGE A3001 1 csatornás autóhifi erősítő
A JBL Stage A3001 erősítő egy kompakt, egycsatornás, magas és alacsony szintű bemenetekkel.
Könnyedén kombinálhatja az erősítőt szinte bármilyen fejhallgatóval és hangszóróval.
A vékony és robusztus ház erős belsővel rendelkezik, amelynek maximális teljesítménye akár 600 watt is lehet.
Ez az erősítő tökéletes alapja az autó hangrendszerének.
 
52 669 Ft + Áfa = 66 890 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés