Lakberendezési tároló doboz

Főkategória >Otthon, háztartás >Lakberendezés >Tárolás >Lakberendezési tároló doboz

Sorrend:

Kikkerland OR90 S/2 kerek gyapjú tároló
Gyapjú tároló, 2 darabos kiszerelésben, 5x22 cm és 5x18 cm-es méretben.
 
3 614 Ft + Áfa = 4 590 Ft
Kikkerland OR109 éjjeliszekrény gyapjúkocka
A Gyapjúkocka éjjeliszekrény egy szürke filccel borított lap, amelyből kocka hajtogatható, és a matrac és az ágykeret közé csúsztatva asztalként, éjjeliszekrényként funkcionál. Kiváló a telefonod, töltőd, könyved, egyéb szükséges apróságaid tárolására, mely igény szerint könnyedén szétszedhető, és lapra hajtogatva tárolható.
 
9 598 Ft + Áfa = 12 190 Ft
Kikkerland OR74 kicsi gyapjú tároló
Ez a puha és biztonságos zseb tökéletes az éjjeliszekrény helyettesítésére és személyes tárgyaid tárolására, így mindig kéznél vannak. Minden kanapéra és ágyra illeszkedik.
 
4 795 Ft + Áfa = 6 090 Ft
Kikkerland OR74-L nagy gyapjú tároló
Ez a puha és biztonságos zseb tökéletes az éjjeliszekrény helyettesítésére és személyes tárgyaid tárolására, így mindig kéznél vannak. Minden kanapéra és ágyra illeszkedik. A zseb alján lévő nyíláson át töltőre is rakhatod telefonodat. A Kikkerland 2014-es Rendszerezés Design Versenyének győztese.
 
6 055 Ft + Áfa = 7 690 Ft
Kikkerland OR96 ajtókilincsre gyapjú tárolózseb
Ez a kényelmes filcből készült kilincsakasztó zseb, kulcsok, pénztárca és minden más apró tárgy tárolására szolgál, amelyekre szükséged van, amikor elmész otthonról. Használhatod levelek tárolására, a fürdőszoba ajóra akasztva illatosított szárított növényeket tarthatsz benne vagy a telefonodat is beletehedet töltés közben. A lehetőségek végtelenek!
 
2 669 Ft + Áfa = 3 390 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés