Asztali


Sorrend:

prev
next

  TP-Link TL-SG1016D 16port 10/100/1000Mbps LAN nem menedzselhető asztali Switch


16 portos gigabites asztali/rackbe szerelhető switch

16 db 10/100/1000 Mbps RJ45-ös port

Az innovatív energiafelhasználással kevesebb áramfelvétel szükséges

Támogatott a MAC-cím felismerés az Auto MDI / MDIX

Plug & play kialakítás



Hogyan működik?

A TL-SG1016D gigabites Ethernet switch nagy teljesítményű, alacsony költségű, könnyen használható, akadálymentes és szabványos gigabites hálózattá fejleszti régi hálózatát. Mind a 16 portja támogatja az auto MDI/MDIX-t, nem kell a kábeltípussal kínlódni, egyszerű Plug & Play. Ezen túlmenően, az innovatív energiafelhasználási technológia révén a TL-SG1016D árammegtakarítást is elérhet, és a csomagolóanyagok 80%-a újrahasznosítható, így igazán környezetbarát megoldás irodai hálózatának.



TP-LINK Zöld Technológia

Ez az új generációs TL-SG1016D a legújabb fejlesztésű energiahatékony technológiát használja, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton. Megfelel az EU RoHS előírásának, amely megtiltja bizonyos veszélyes anyagok használatát. Emellett 80%-a a csomagolóanyagoknak újrahasznosítható.



Nagy teljesítmény

Valamennyi portja gigabites RJ-45-ös, ami módot ad a nagy méretű fájlok azonnali továbbítására, de a 10/100 Mbps eszközökkel is kompatibilis. Non-blocking switch architektúra jellemzi, így a TL-SG1016D teljes vezetékes sebességgel továbbítja és szűri a csomagokat a maximális throughput érdekében. 10K Jumbo frame jelentősen javítja a nagy méretű fájlok továbbítására vonatkozó teljesítményt. A IEEE 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban enyhíti az adatforgalmi torlódást, így a TL-SG1016D működése megbízható. Tökéletes választás hálózatának fejlesztéséhez, miközben korábbi befektetéseit is megvédi teljesen.



Könnyű használni

Az önbeállító jellemzői ennek a switch-nek egyszerűvé és problémamentessé teszik a beüzemelést. Nem kell konfigurálni, meglévő Auto-MDI/MDIX kábelészlelés funkció révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps), és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt



Jellemzők

Innovatív energiafelhasználási technológia csökkentheti az áramfelvétel mennyiségét

Támogatott a IEEE 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban

Non-blocking switch architektúra, hogy továbbítsa és szűrje a csomagokat teljes vezetékes sebességgel a maximális throughput érdekében

32Gbps switching kapacitás

10K Jumbo frame javítja a nagy adatforgalmi teljesítményt

Auto-MDI/MDIX megszünteti a fordított bekötésű kábelek használatát

Támogatott MAC-cím táblázat auto-learning és auto-aging

Tárol és továbbít séma

Auto-negotiation csatlakozók elősegítik a 10Mbps, a 100Mbps és a 1000Mbps hardware-ek közötti integrációt

Plug & Play kialakítás révén egyszerűsödik a beüzemelés



 
25 583 Ft + Áfa = 32 490 Ft
  TP-Link TL-SG1005D 5port 10/100/1000Mbps LAN nem menedzselhető asztali Switch



5 portos, gigabites asztali switch

5 db Gigabites, Auto-Negotiation RJ45 port, támogatott az Auto MDI / MDIX

Zöld Ethernet technológiával akár 85%-os energiafelhasználás is elérhető

IEEE 802.3x folyamfelügyelet megbízható adattovábbítást biztosít

Műanyag borítás, asztalra vagy falra helyezhető

Plug & Play, nem kell konfigurálni



Hogyan működik?

A TP-LINK 5 portos, Gigabites asztali switch eszköze, a TL-SG1005D könnyedén átalakíthatja hálózatát gigabites Ethernet csatlakozássá. Ezzel megnövelheti a sebességet a hálózati szerver és a hozzá kapcsolódó kiszolgálok között. vagy régi hálózatát 1000 Mbps-ra gyorsíthatja fel. Ezen túlmenően, a TL-SG1005D switch az ún. Green Ethernet technológiát használja. Innovatív energiafelhasználási technológia révén a TL-SG1005D akár 85%-os árammegtakarítás is elérhet, így igazán környezetbarát megoldás otthonának vagy irodai hálózatának.



Gigabites Switch

Az 5 db 10/100/1000Mbps portokkal rendelkező TL-SG1005D nagyban megnöveli hálózatának kapacitását, módot adva a nagy méretű fájlok azonnali továbbítására. Így a legerősebb felhasználók az otthoni, irodai, munkacsoportbeli vagy kreatív feladatok végző csoportban gyorsabban továbbíthatják nagy méretű, sávszélesség-igényes fájljaikat. Ez a sebesség biztosítja, hogy a grafikus, CGI, CAD vagy multimédia fájlok szinte azonnal eljussanak a hálózaton keresztül bárhová.



Váltson Zöldre Ethernettel

Önnél a lehetőség, hogy Zöldre és Gigabitre váltson egyszerre! Ezt az új generációs TL-SG1005D 5 Portos Gigabites Asztali Switch-et a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton.

Tétlen portok lekapcsolása

Amikor egy számítógép vagy hálózati berendezés ki van kapcsolva, a kapcsolódó port továbbra is jelentős mennyiségű energiát fogyaszt egy hagyományos switch esetében. A TL-SG1005D automatikusan felismeri a kapcsolatot, egyes portok állapotát és csökkenti az energiafogyasztást tétlen portok irányába, így az energiafelhasználás akár 85%-kal is csökkenthet.

Energiamegtakarítás a kábel hosszától függően

Ideális esetben a rövidebb kábel kevesebb energiát használ, mert kevesebb energia vész el hosszuk következtében; nem ez a helyzet a legtöbb eszköz esetében, ugyanis ugyanazt a mennyiségű energiát használja a kábel a hosszától függetlenül.



Könnyű használni

Az önbeállító jellemzői ennek gigabites switchnek igazán egyszerűvé és problémamentessé teszi a beüzemelést. Nem kell konfigurálni,  meglévő Auto-MDI/MDIX kábelészlelés funkció révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt.

* Maximális teljesítmény megtakarítást összehasonlítva hagyományos TP-LINK switch-csel, a valós megtakarítási arány nagyban eltérhet a felhasználási körülményektől.





 
6 055 Ft + Áfa = 7 690 Ft
  TP-Link TL-SG108PE 8port GbE LAN 4x PoE menedzselhető asztali Switch

8 portos gigabites Easy Smart Switch

4 PoE csatlakozóval


8 db 10/100/1000 Mb/s-os RJ45 csatlakozó

Négy PoE támogatott csatlakozóval, a tápellátás és az adattovábbítás egy kábelen

Hálózat megfigyelést, forgalom priorizálást és VLAN funkciókat biztosít

Egyszerű hálózatbeállítás Plug & Play kapcsolódással

Webes alapú beállítási felület és az Easy Smart konfigurációs segédprogram könnyíti meg a beállítást



Hogyan működik?

A TL-SG108PE egy 8 portos gigabites Easy Smart Switch 4 PoE csatlakozóval, ami ideális fejlesztési eszköz a nem menedzselhető Switch technológiáról. Kifejezetten a kisvállalkozásoknak szánták, ahol egyszerűbb hálózatvezérlés és PoE funkcionalitás szükséges. A TL-SG108PE-hez legfeljebb 4 db PoE-s eszköz csatlakoztatható, mint AP, IP-kamera és IP-telefon. A webes beállítási felületen és a vezérlő segédprogramon keresztül a TL-SG108PE megannyi hasznos funkciót kínál, többek közt hálózatmegfigyelés, forgalompriorizálás, QoS. Ezen túlmenően port/tag-alapú és MTU VLAN-nal a TL-SG108PE nagyban hozzájárul a hálózat biztonságához, és több hálózati szegmentációs követelmények felel meg.



Power Over Ethernet

4 csatlakozó a 8 Auto-Negotiation RJ45 csatlakozóból (1-től a 4. csatlakozóig) támogatja a Power over Ethernet (PoE) technológiát. Ezek a PoE csatlakozók automatikusan felismerik és beállítják a szükséges tápot a IEEE 802.3af-képes eszközöknek (PDs).



Hatékony vezérlés

A TL-SG108PE hálózati felügyeletet nyújt a felhasználók számára, hogy megfigyelhető legyen az adatforgalom. A webes beállítási felületen és a vezérlő segédprogramon keresztül a TL-SG108PE több hasznos funkciót is kínál, többek közt hálózatmegfigyelést, forgalompriorizálást, QoS-t. A port tükrözéssel, hurok elleni védelemmel és a kábeldiagnosztikával a TL-SG108PE be tudja azonosítani, és akár lokalizálhatja is a csatlakozási problémákat a hálózaton. Sőt, a rendszergazdák kijelölhetik a forgalmi prioritást, a port prioritás és a Port/802.1p/DSCP prioritás alapján, hogy hang és videó mindig tiszta, sima és akadásmentes legyen. Továbbá a biztonság és a hálózati teljesítmény javításához a TL-SG108PE támogatja MTU VLAN, port alapú VLAN és 802.1Q alapú VLAN funkciókat. A TL-SG108PE egy plug & play, nem menedzselhető switch hálózat fejlesztése, nagy értéket hordozva, miközben erőteljesebbé teszi hálózatát és hasonlóan nagy értéket ad a végfelhasználónak is.



Könnyű használni

A TL-SG108PE-t egyszerű használni és vezérelni. Auto-MDI/MDI-X kábelészlelés révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre és uplink portra. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mb/s) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt. Kompakt méretének köszönhetően ideális asztali elhelyezéshez kevés hellyel rendelkező irodákban. Aktív LED lámpái valós idejű működési állapotról és alapvető hibakeresési eredményről nyújtanak információt.



Jellemzők

8 db 10/100/1000 Mb/s csatlakozók azonnali nagy méretű fájlátvitelt biztosítanak

4 db 802.3af PoE csatlakozóval felszerelve, portonként 15,4 W

PoE összesített teljesítmény 55 W-ig

IEEE 802.3x flow control megbízható adatátvitelt nyújt

15 KB Jumbo frame javítja a teljesítményt a nagy mennyiségű adatátvitelnél

Hatékony hálózati megfigyelés port tükrözésen, Hurok védelmen és kábeldiagnosztikán keresztül

Port / 802.1pt / DSCP QoS lehetővé teszi sima, sebességre érzékeny forgalmat

Bőséges VLAN funkciók fokozzák a hálózat biztonságát forgalomszegmentálás révén

IGMP Snooping optimalizálja a multicast alkalmazásokat

Web-alapú felhasználói felület és felügyeleti segédprogram egyszerűsíti a beállítást



 
28 654 Ft + Áfa = 36 390 Ft
LinkEasy ipari switch 1xGbE SFP+4x10/100/1000BaseTX

A kép illusztráció. A termék ettől a valóságban eltérhet.


 
39 362 Ft + Áfa = 49 990 Ft
  TP-Link TL-SG1008D 8port 10/100/1000Mbps LAN nem menedzselhető asztali Switch

8 portos Gigabites asztali Switch

 




  • 8 db Gigabites, Auto-Negotiation RJ45 port, támogatott az Auto MDI / MDIX

  • Zöld Ethernet technológiával akár 80%-os energiafelhasználás is elérhető

  • IEEE 802.3x folyamfelügyelet megbízható adattovábbítást biztosít

  • Műanyag borítás, asztalra vagy falra helyezhető

  • Plug & Play, nem kell konfigurálni



Hogyan működik?

A TP-LINK 8 portos, Gigabites asztali switch eszköze, a TL-SG1008D könnyedén átalakíthatja hálózatát gigabites Ethernet csatlakozássá. Ezzel megnövelheti a sebességet a hálózati szerver és a hozzá kapcsolódó kiszolgálok között. vagy régi hálózatát 1000 Mbps-ra gyorsíthatja fel. Ezen túlmenően, a TL-SG1008D switch-et kevesebb áramfelvétellel tervezték.. Innovatív energiafelhasználási technológia révén a TL-SG1008D akár 80%-os árammegtakarítás is elérhet, így igazán környezetbarát megoldás otthonának vagy irodai hálózatának.



Gigabites Switch

Az 8 db 10/100/1000Mbps portokkal rendelkező TL-SG1008D nagyban megnöveli hálózatának kapacitását, módot adva a nagy méretű fájlok azonnali továbbítására. Így a legerősebb felhasználók az otthoni, irodai, munkacsoportbeli vagy kreatív feladatok végző csoportban gyorsabban továbbíthatják nagy méretű, sávszélesség-igényes fájljaikat. Ez a sebesség biztosítja, hogy a grafikus, CGI, CAD vagy multimédia fájlok szinte azonnal eljussanak a hálózaton keresztül bárhová.



Váltson Zöldre Ethernettel

Önnél a lehetőség, hogy Zöldre és Gigabitre váltson egyszerre! Ezt az új generációs TL-SG1008D 8 Portos Gigabites Asztali Switch-et a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton.

Tétlen portok lekapcsolása

Amikor egy számítógép vagy hálózati berendezés ki van kapcsolva, a kapcsolódó port továbbra is jelentős mennyiségű energiát fogyaszt egy hagyományos switch esetében. A TL-SG1008D automatikusan felismeri a kapcsolatot, egyes portok állapotát és csökkenti az energiafogyasztást tétlen portok irányába, így az energiafelhasználás akár 80%-kal is csökkenthet.

Energiamegtakarítás a kábel hosszától függően

Ideális esetben a rövidebb kábel kevesebb energiát használ, mert kevesebb energia vész el hosszuk következtében; nem ez a helyzet a legtöbb eszköz esetében, ugyanis ugyanazt a mennyiségű energiát használja a kábel a hosszától függetlenül.



Könnyű használni

Az önbeállító jellemzői ennek gigabites switchnek igazán egyszerűvé és problémamentessé teszi a beüzemelést. Nem kell konfigurálni,  meglévő Auto-MDI/MDIX kábelészlelés funkció révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt.

* Maximális teljesítmény megtakarítást összehasonlítva hagyományos TP-LINK switch-csel, a valós megtakarítási arány nagyban eltérhet a felhasználási körülményektől.


 
8 260 Ft + Áfa = 10 490 Ft
  TP-Link TL-SG1016PE 16port GbE LAN PoE+ SMART menedzselhető asztali Switch

16 portos gigabites Easy Smart PoE switch 8 PoE+ csatlakozással




  • 16 db 10/100/1000 Mb/s RJ45-ös port

  • 8 PoE+ támogatott csatlakozóval felszerelt, hogy a tápellátás és az adattovábbítás egy kábelen történjen

  • Együttműködik az IEEE 802.3af/at-kompatibilis PoE+ eszközökkel, kibővítve az otthoni vagy irodai hálózatot

  • Plug & Play kialakítással egyszerű hálózatbeállítás

  • Webes felhasználói felület és vezérlő program az egyszerűbb kezeléshez



Működése

A TL-SG1016PE egy 16 portos gigabites asztali/Rackbe szerelhető switch, 8 csatlakozó támogatja a PoE+ szabványt. Lehetőséget nyújt, hogy megnövelje vezetékes hálózatát egyetlen Ethernet kábellel, amin az adat és a táp is továbbításra kerül. A 110W összteljesítménnyel, 30 W teljesítményű csatlakozóval a TL-SG1016PE képes tápot biztosítani olyan eszközöknek mint vezeték nélküli Access Point, IP-kamera vagy IP-telefon. Sőt, az innovatív energiahatékony technológiával a TL-SG1016PE 75% -os energiamegtakarítást is elérhet, ami egy környezetbarát megoldás a vállalati hálózathoz.



Hogyan működik?

A TL-SG1016PE 8 csatlakozója támogatja a Power over Ethernet Plus (PoE+) szabványt, aminek révén automatikusan felderíthető és árammal látható el bármilyen IEEE 802.3af/at kompatibilis készülék. Ilyen esetekben az áram és az adat együtt kerül továbbításra egyetlen kábelen, lehetővé téve, hogy megnövelje hálózatát, és beüzemeljen olyan eszközöket is mint AP-k, IP-kamerák vagy IP-telefonok.



Túlterhelési priorizálás

A TL-SG1016PE egyik magasabb prioritású feladata, hogy védje a rendszert, ha a tápellátás túlterheltté válna. Ha az összes PoE+ eszköz fogyasztása nagyobb vagy egyenlő, mint 110W, a 8 PoE+ csatlakozóknál a fontosabb portok kiemelt helyre kerülnek, az alacsonyabb prioritásúaknál pedig megszűnik a tápellátás.



Port priorítási funkció

*Prioritás (1. port > 2. port > 3. port > 4. port > 5. port > 6. port > 7. port > 8. port): Ez a funkció megvédi a rendszert, ha a tápellátás túlterhelt lesz. Például, ha 1., 2., 3. csatlakozó 30W-ot, az 5. csatlakozó 15W-ot használ (maximális teljesítmény portonként 30W), a rendszer teljesítménye 110W összesen (a PoE max LED zöldre vált, ha valamennyi PoE eszköz tápigénye nagyobb vagy egyenlő 110W-nál). Ha egy további eszközt a 4. porthoz illesztenek 20W teljesítménnyel, akkor a rendszer az 5. port tápellátását megszünteti, mivel a teljesítmény elérte a 110W-os határt. Így az 1., 2. és 3. port 30W-t fog használni, és a 4. port 20W-t fog használni, az 5. port tápellátása pedig megszűnik, mivel a besorolás alapján alacsonyabb prioritása van.



Könnyű használni

TL-SG1016PE-t egyszerű beüzemelni és használni. Nem kell konfigurálni vagy beszerelni. Az asztali/rackbe szerelhető kivitelezésével, kiemelkedő teljesítményével és minőségével a TP-Link TL-SG1016PE 16 portos gigabites switch 8 PoE porttal nagyszerű választás otthoni vagy irodai hálózatának bővítéséhez.


 
74 402 Ft + Áfa = 94 490 Ft
  TP-Link TL-SG1024DE 24port 10/100/1000Mbps LAN SMART menedzselhető rack Switch

24 portos gigabites Easy Smart Switch

24 db 10/100/01000 Mbps RJ45 csatlakozó

Biztosítja a hálózati monitoringot, a forgalom rangsorolását és a VLAN funkciókat

Innovatív energiafelhasználási technológiával akár 18%-os áramfelvétel is elérhető

Egyszerű hálózat beállítás a Plug & Play alapján

Webes alapú felhasználói és vezérlési felület egyszerűsíti a konfigurálást



Működése

A TL-SG1024DE 24 csatlakozós gigabites Easy Smart Switch ideális fejlesztés egy kis- és közepes vállalkozásoknak szánt vezérlés nélküli switch-ről, ha a hálózat már megkövetel némi egyszerű hálózati vezérlést. A hálózati rendszergazdák hatékonyan tudják ellenőrizni a forgalmat port tükrözési, hurok megelőzési és kábeldiagnosztikai funkción keresztül. A vállalkozás forgalmának optimalizálásához a TL-SG1024DE port-alapú/802.1p/DSCP QoS-t biztosít, hogy a sebességet igénylő forgalmat zökkenőmentesen és akadozásmentesen tartsa. Továbbá, a port alapú, tag alapú és az MTU VLAN növeli a biztonságot és megfelelnek több hálózati szegmentációs követelménynek. Sőt, az innovatív energiahatékony technológiával a TL- SG1024DE 18%-os energiamegtakarítást is elérhet, ami egy környezetbarát megoldás a vállalati hálózathoz.



Hatékony vezérlés

TP-LINK gigabites Easy Smart Switch, a TL-SG1024DE hálózati felügyeletet nyújt a felhasználók számára, hogy megfigyelhető legyen az adatforgalom. A port tükrözéssel, hurok elleni védelemmel és a kábeldiagnosztikával a TL-SG1024DE be tudja azonosítani, és akár lokalizálhatja is a csatlakozási problémákat a hálózaton. Sőt, a rendszergazdák kijelölhetik a forgalmi prioritást a port prioritás és Port/802.1p/DSCP prioritás alapján, hogy a hang és videó mindig tiszta, sima és akadásmentes legyen. Továbbá, a biztonság és a hálózati teljesítmény javításához a TL-SG1024DE támogatja MTU VLAN, port alapú VLAN és 802.1Q alapú VLAN funkciókat. A TL-SG1024DE egy plug & play, nem menedzselhető switch fejlesztése, nagy értéket hordozva, miközben erőteljesebbé teszi hálózatát és hasonlóan nagy értéket ad a végfelhasználónak is.



Váltson Zöldre Ethernettel

Önnél a lehetőség, hogy Zöldre és Gigabitre váltson egyszerre! Ezt az új generációs TL-SG1024DE 24 portos gigabites easy smart switch-et a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton.

Tétlen portok lekapcsolása

Amikor egy számítógép vagy hálózati berendezés ki van kapcsolva, a kapcsolódó port továbbra is jelentős mennyiségű energiát fogyaszt egy hagyományos switch esetében. A TL-SG1024DE automatikusan felismeri minden egyes kapcsolódó port állapotát és csökkenti az energiafogyasztást tétlen portok irányába.

Energiamegtakarítás a kábel hosszától függően

Ideális esetben a rövidebb kábel kevesebb energiát használ, mert kevesebb energia vész el hosszuk következtében; nem ez a helyzet a legtöbb eszköz esetében, ugyanis ugyanazt a mennyiségű energiát használja a kábel a hosszától függetlenül. A TL-SG1024DE elemzi a csatlakoztatott Ethernet-kábel hosszát, és ennek megfelelően beállítja a energiafelhasználást ahelyett, hogy a energiafogyasztást a hagyományos módon kezelje.



 Könnyű használni

A TL-SG1024DE-t egyszerű használni és vezérelni. Nem kell konfigurálni, meglévő Auto-MDI/MDI-X kábelészlelés révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre és uplink portra. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt. Kompakt méretének köszönhetően ideális asztali elhelyezéshez is, ugyanakkor rackbe is szerelhető, így téve kényelmessé és biztonságossá. Dinamikus LED lámpái valós idejű működési állapotról és alapvető hibakeresési eredményről nyújtanak információt.



Jellemzők

24 db 10/100/1000 Mbps port biztosít azonnali nagy fájlátvitelt

Innovatív energiatakarékos technológia csökkenti az áramfogyasztást akár 18%-kal

IEEE 802.3x flow control megbízható adatátvitelt nyújt

9K Jumbo frame javítja a teljesítményt a nagy mennyiségű adat átvitelnél

Hatékony hálózati megfigyelés port tükrözésen, Hurok védelmen és kábeldiagnosztikán keresztül

Port-alapú / 802.1pt / DSCP QoS lehetővé teszi sima, sebességre érzékeny forgalmat

Bőséges VLAN funkciók fokozzák a hálózat biztonságát forgalomszegmentálás révén

IGMP Snoopipng optimalizálja a multicast alkalmazásokat

Web-alapú felhasználói felület és felügyeleti segédprogram egyszerűsíti a beállítást



 
40 228 Ft + Áfa = 51 090 Ft
  TP-Link TL-SG1016DE 16port 10/100/1000Mbps LAN SMART menedzselhető asztali Switch

16 portos gigabites Easy Smart Switch

16 db 10/100/01000 Mbps RJ45 csatlakozó

Biztosítja a hálózati monitoringot, a forgalom rangsorolását és a VLAN funkciókat

Innovatív energiafelhasználási technológiával akár 18%-os áramfelhasználási megtakarítás is elérhető

Egyszerű hálózat beállítás a Plug & Play alapján

Webes alapú felhasználói és vezérlési felület egyszerűsíti a konfigurálást



Működése

A TL-SG1016DE 16 csatlakozós gigabites Easy Smart Switch ideális fejlesztés egy kis- és közepes vállalkozásoknak szánt vezérlés nélküli switch-ről, ha a hálózat már megkövetel némi egyszerű hálózati vezérlést. A hálózati rendszergazdák hatékonyan tudják ellenőrizni a forgalmat port tükrözési, hurok megelőzési és kábeldiagnosztikai funkción keresztül. A vállalkozás forgalmának optimalizálásához a TL-SG1016DE port prioritást/802.1p/DSCP QoS-t biztosít, hogy a sebességet igénylő forgalmat zökkenőmentesen és akadozásmentesen tartsa. Továbbá, a port alapú, tag alapú és az MTU VLAN növeli a biztonságot és megfelelnek több hálózati szegmentációs követelménynek. Sőt, az innovatív energiahatékony technológiával a TL- SG1016DE18% -os energiamegtakarítást is elérhet, ami egy környezetbarát megoldás a vállalati hálózathoz.



Hatékony vezérlés

TP-LINK gigabites Easy Smart Switch, a TL-SG1016DE hálózati felügyeletet nyújt a felhasználók számára, hogy megfigyelhető legyen az adatforgalom. A port tükrözéssel, hurok elleni védelemmel és a kábeldiagnosztikával a TL-SG1016DE be tudja azonosítani, és akár lokalizálhatja is a csatlakozási problémákat a hálózaton. Sőt, a rendszergazdák kijelölhetik a forgalmi prioritást a port prioritás és Port/802.1p/DSCP prioritás alapján, hogy a hang és videó mindig tiszta, sima és akadozásmentes legyen. Továbbá, a biztonság és a hálózati teljesítmény javításához a TL-SG1016DE támogatja MTU VLAN, port alapú VLAN és 802.1Q alapú VLAN funkciókat. A TL-SG1016DE egy plug & play, nem menedzselhető switch fejlesztése, nagy értéket hordozva, miközben erőteljesebbé teszi hálózatát, és hasonlóan nagy értéket ad a végfelhasználóknak is.



Váltson Zöldre Ethernettel

Önnél a lehetőség, hogy Zöldre és Gigabitre váltson egyszerre! Ezt az új generációs TL-SG1016DE 16 portos gigabites easy smart switch-et a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton.

Tétlen portok lekapcsolása

Amikor egy számítógép vagy hálózati berendezés ki van kapcsolva, a kapcsolódó port továbbra is jelentős mennyiségű energiát fogyaszt egy hagyományos switch esetében. A TL-SG1016DE automatikusan felismeri minden egyes kapcsolódó port állapotát és csökkenti az energiafogyasztást tétlen portok irányába.

Energiamegtakarítás a kábel hosszától függően

Ideális esetben a rövidebb kábel kevesebb energiát használ, mert kevesebb energia vész el hosszuk következtében; nem ez a helyzet a legtöbb eszköz esetében, ugyanis ugyanazt a mennyiségű energiát használja a kábel a hosszától függetlenül. A TL-SG1016DE elemzi a csatlakoztatott Ethernet-kábel hosszát, és ennek megfelelően beállítja a energiafelhasználást ahelyett, hogy a energiafogyasztást a hagyományos módon kezelje.



Könnyed használat

A TL-SG1016DE-t egyszerű használni és vezérelni. Nem kell konfigurálni, meglévő Auto-MDI/MDIX kábelészlelés révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre vagy uplink portra. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps), és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt. Kompakt méretének köszönhetően ideális asztali elhelyezéshez is, ugyanakkor rackbe is szerelhető, így téve kényelmessé és biztonságossá. Dinamikus LED lámpái valós idejű működési állapotról és alapvető hibakeresési eredményről nyújtanak információt.



Jellemzők

16 db 10/100/1000 Mbps port biztosít azonnali nagy fájlátvitelt

Innovatív energiatakarékos technológia csökkenti az áramfogyasztást akár 18%-kal

IEEE 802.3x flow control megbízható adatátvitelt nyújt

9K Jumbo frame javítja a teljesítményt a nagy mennyiségű adat átvitelnél

Hatékony hálózati megfigyelés port tükrözésen, Hurok védelmen és kábeldiagnosztikán keresztül

Port-alapú / 802.1pt / DSCP QoS lehetővé teszi sima, sebességre érzékeny forgalmat

Bőséges VLAN funkciók fokozzák a hálózat biztonságát forgalomszegmentálás révén

IGMP Snoopipng optimalizálja a multicast alkalmazásokat

Web-alapú felhasználói felület és felügyeleti segédprogram egyszerűsíti a beállítást



 
29 598 Ft + Áfa = 37 590 Ft
LinkEasy ipari switch 1xGbE SFP+8x10/100/1000BaseTX

A kép illusztráció. A termék ettől a valóságban eltérhet.


 
65 583 Ft + Áfa = 83 290 Ft
Ubiquiti UniFi USW-Flex 5xGbE LAN PoE Switch
 
41 331 Ft + Áfa = 52 490 Ft
  ZyXEL GS1200-5 5port GbE LAN web menedzselhető asztali switch

A márka új GS1200 modelljei elsősorban a kisebb irodák részére jelentenek költséghatékony megoldást, az 5/8 portos Gigabit switch eszközök kevesebb kábellel és egyszerűbb grafikus interfész felülettel biztosítják a zökkenőmentes üzleti működést.



A GS1200 switch eszközök grafikus interfész felületén keresztül pár kattintással kezelhetőek a switch-hez csatlakoztatott eszközök. Az „okos” funkcióknak, mint a VLAN vagy QoS köszönhetően pedig tovább priorizálható a sávszélesség, amely nagyobb biztonságot és zökkenőmentes teljesítményt biztosít. A GS1200 megfelel az Energiahatékony Ethernet sztenderdeknek (IEE 802.3az) is, és automatikusan kevesebb energiát használ fel a működéshez kisebb hálózati forgalom esetén. A ZyXEL átfogó switch portfoliójáról, az okos-vezérelt, web-vezérelt eszközökről itt tudhat meg többet.



Adatlap


 
7 630 Ft + Áfa = 9 690 Ft
TP-Link TL-SG1008P 8port 10/100/1000Mbps LAN, PoE switch

8 portos gigabites asztali switch 4 PoE porttal

8 db 10/100/1000 Mb/s RJ45-ös port

Négy PoE támogatott csatlakozóval, a tápellátás és az adattovábbítás egy kábelen

Együttműködik az IEEE 802.3af-kompatibilis eszközökkel, kibővítve az otthoni vagy irodai hálózatot

Nincs szükség konfigurálásra

802.1pt / DSCP QoS lehetővé teszi a sima, sebességre érzékeny forgalmat



Jellemzők:

Támogatott a PoE maximálisan 15,4W portonként

Támogatott a PoE maximálisan 55W összteljesítménnyel

Támogatottak a PoE IEEE 802.3af kompatibilitás eszközök

Támogatott a IEEE 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban

4K MAC-cím tábla auto-learninggel és auto-aginggel

802.1pt / DSCP QoS lehetővé teszi a sima, sebességre érzékeny forgalmat

LED jelzőfény a tápellátás, a kapcsolat, a tevékenység és a sebesség jelzéséhez

Külső tápellátás



Működése

8 portos gigabites asztali switch 4 PoE csatlakozóval egyenletes hálózati kapcsolatot biztosít. 1000 Mb/s gigabites Ethernet és 10/100 Mb/s Fast Ethernet hálózati kapacitással rendelkezik.



Hogyan működik?

A switch 8 csatlakozójából 4 (1-4 port) támogatja a Power over Ethernet (PoE) szabványt. Ennek révén automatikusan felderíthető és árammal ellátható bármilyen IEEE 802.3af kompatibilis készülék. Ilyen esetekben az áram és az adat együtt kerül továbbításra egyetlen kábelen, lehetővé téve, hogy megnövelje hálózatát, és beüzemeljen olyan eszközöket is mint AP-k, IP-kamerák vagy IP-telefonok.



Túlterhelési priorizálás

A TL-SG1008P egyik magasabb prioritású* feladata, hogy védje a rendszert, amikor a tápellátás túlterhelt lenne. Ha az összes PoE eszköz fogyasztása nagyobb vagy egyenlő, mint 53W, a fontosabb portok kiemelt helyre kerülnek, az alacsonyabb prioritásúaknál pedig megszűnik a tápellátás.



Port priorítási funkció

*Prioritás (1. port > 2. port > 3. port > 4. port): Ez a funkció megvédi a rendszert, ha a tápellátás túlterhelt lesz. Például, ha 1., 2. és 4. csatlakozó 15,4W-ot használ (maximális teljesítmény portonként 15,4W), a rendszer összteljesítménye 55W (a PoE max LED vörös színű). Ha van egy további eszköz, amit a 3. porthoz illesztenek 15,4W teljesítménnyel, akkor a rendszer a 4. port ellátását megszüntetheti, ami azt jelenti, hogy az 1., 2. és 3. port 15,4W-ot és a 4. port már csak 8,8W-ot tud használni.



Könnyű használni

TL-SG1008P-t egyszerű beüzemelni és használni. Nem kell konfigurálni vagy beszerelni. Az asztali kivitelezésével, kiemelkedő teljesítményével és minőségével a TP-Link TL-SG1008P 8 portos gigabites switch 4 PoE porttal nagyszerű választás otthoni vagy irodai hálózatának bővítéséhez.


 
23 535 Ft + Áfa = 29 890 Ft
  LinkEasy ipari PoE switch 2xGbE SFP+4x10/100/1000BaseTX 802.3at

A kép illusztráció. A termék ettől a valóságban eltérhet.


 
68 654 Ft + Áfa = 87 190 Ft
  TP-Link TL-SG108E 8port 10/100/1000Mbps LAN menedzselhető asztali Switch



8 portos gigabites Easy Smart Switch

8 db 10/100/01000 Mbps RJ45 csatlakozó

Biztosítja a hálózati monitoringot, a forgalom rangsorolását és a VLAN funkciókat

Innovatív energiafelhasználási technológiával akár 58%-os áramfelhasználási megtakarítás is elérhető

Egyszerű hálózat beállítás a Plug & Play alapján

Webes alapú felhasználói és vezérlési felület egyszerűsíti a konfigurálást



Működése

A TL-SG108E 8 csatlakozós gigabites Easy Smart Switch ideális fejlesztés egy kis- és közepes vállalkozásoknak szánt vezérlés nélküli switch-ről, ha a hálózat már megkövetel némi egyszerű hálózati vezérlést. A hálózati rendszergazdák hatékonyan tudják ellenőrizni a forgalmat port tükrözési, hurok megelőzési és kábeldiagnosztikai funkción keresztül. A vállalkozás forgalmának optimalizálásához a TL-SG108E port prioritást/802.1p/DSCP QoS-t biztosít, hogy a sebességet igénylő forgalmat zökkenőmentesen és akadozásmentesen tartsa. Továbbá, a port alapú, tag alapú és az MTU VLAN növeli a biztonságot és megfelelnek több hálózati szegmentációs követelménynek. Sőt, az innovatív energiahatékony technológiával a TL- SG108E 58%-os energiamegtakarítást is elérhet, ami egy környezetbarát megoldás a vállalati hálózathoz.



Hatékony vezérlés

TP-LINK gigabites Easy Smart Switch, a TL-SG108E hálózati felügyeletet nyújt a felhasználók számára, hogy megfigyelhető legyen az adatforgalom. A port tükrözéssel, hurok elleni védelemmel és a kábeldiagnosztikával a TL-SG108E be tudja azonosítani, és akár lokalizálhatja is a csatlakozási problémákat a hálózaton. Sőt, a rendszergazdák kijelölhetik a forgalmi prioritást a port prioritás és Port/802.1p/DSCP prioritás alapján, hogy hang és videó mindig tiszta, sima és akadásmentes legyen. Továbbá, a biztonság és a hálózati teljesítmény javításához a TL-SG108E támogatja MTU VLAN, port alapú VLAN és 802.1Q alapú VLAN funkciók. A TL-SG108E egy plug & play, nem menedzselhető switch fejlesztése, nagy értéket hordozva, miközben erőteljesebbé teszi hálózatát és hasonlóan nagy értéket ad a végfelhasználónak is.



Váltson Zöldre Ethernettel

Önnél a lehetőség, hogy Zöldre és Gigabitre váltson egyszerre! Ezt az új generációs TL-SG108E 16 portos gigabites easy smart switch-et a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton.

Tétlen portok lekapcsolása

Amikor egy számítógép vagy hálózati berendezés ki van kapcsolva, a kapcsolódó port továbbra is jelentős mennyiségű energiát fogyaszt egy hagyományos switch esetében. A TL-SG108E automatikusan felismeri minden egyes kapcsolódó port állapotát és csökkenti az energiafogyasztást tétlen portok irányába.

Energiamegtakarítás a kábel hosszától függően

Ideális esetben a rövidebb kábel kevesebb energiát használ, mert kevesebb energia vész el hosszuk következtében; nem ez a helyzet a legtöbb eszköz esetében, ugyanis ugyanazt a mennyiségű energiát használja a kábel a hosszától függetlenül. A TL-SG108E elemzi a csatlakoztatott Ethernet-kábel hosszát, és ennek megfelelően beállítja a energiafelhasználást ahelyett, hogy a energiafogyasztást a hagyományos módon kezelje.



Könnyű használni

A TL-SG108E-t egyszerű használni és vezérelni. Nem kell konfigurálni, meglévő Auto-MDI/MDI-X kábelészlelés révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre és uplink portra. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt. Kompakt méretének köszönhetően ideális asztali elhelyezéshez is, ugyanakkor rackbe is szerelhető, így téve kényelmessé és biztonságossá. Dinamikus LED lámpái valós idejű működési állapotról és alapvető hibakeresési eredményről nyújtanak információt.



1. For V2 and later version.

2. DSCP QoS is for V2 and later version.



Jellemzők:




  • 8 db 10/100/1000 Mbps port biztosít azonnali nagy fájlátvitelt

  • Innovatív energiatakarékos technológia csökkenti az áramfogyasztást akár 58%-kal

  • IEEE 802.3x flow control megbízható adatátvitelt nyújt

  • 15K Jumbo frame javítja a teljesítményt a nagy mennyiségű adat átvitelnél

  • Hatékony hálózati megfigyelés port tükrözésen, Hurok védelmen és kábeldiagnosztikán keresztül

  • Port-alapú / 802.1pt / DSCP QoS lehetővé teszi sima, sebességre érzékeny forgalmat

  • Bőséges VLAN funkciók fokozzák a hálózat biztonságát forgalomszegmentálás révén

  • IGMP Snoopipng optimalizálja a multicast alkalmazásokat

  • Web-alapú felhasználói felület és felügyeleti segédprogram egyszerűsíti a beállítást



 
13 220 Ft + Áfa = 16 790 Ft
TP-Link TL-SG1008 8port LAN 10/100/1000Mbps asztali switch

8 portos gigabites asztali/rackbe szerelhető switch




  • 8 db 10/100/1000 Mbps RJ45-ös port

  • Az innovatív energiafelhasználással akár 75%-os megtakarítás is elérhető

  • Támogatott a MAC-cím felismerés az Auto MDI / MDIX

  • Szabványos 13 inches rackbe szerelhető acél borítás

  • Hogyan működik?



A TL-SG1008 8 portos gigabites asztali/rackelhető switch könnyedén átalakítja hálózatát gigabites Ethernet csatlakozássá. Mind a 8 portja támogatja az auto MDI/MDIX-t, nem kell a kábeltípussal kínlódni, egyszerű Plug & Play. Ezen túlmenően, az innovatív energiafelhasználási technológia révén a TL-SG1008 akár 75%-os* árammegtakarítást is elérhet, így igazán környezetbarát megoldás irodai hálózatának.



TP-LINK Zöld Technológia

Ezt az új generációs, 8 portos, gigabites asztali switch-et, a TL-SG1008-at a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton. Megfelel az EU RoHS előírásának, amely megtiltja bizonyos veszélyes anyagok használatát. Emellett 80%-a a csomagolóanyagoknak újrahasznosítható.



Nagy teljesítmény

A TL-SG1008 non-blocking switch architektúra jellemzi 16 Gbps switching kapacitással a maximális throughput érdekében. Egy 800-as MAC-cím tábla akár a legnagyobb hálózat skálázhatóságát is megoldja. Szintén támogatott 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban, ami enyhíti az adatforgalmi torlódást és megbízható működést biztosít.



Könnyű használat

Az önbeállító jellemzői ennek a switch-nek egyszerűvé és problémamentessé teszik a beüzemelést. Nem kell konfigurálni, meglévő Auto-MDI/MDIX kábelészlelés funkció révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt. Kompakt méretű borítása ideálissá teszi asztali elhelyezéshez, ugyanakkor rackbe is szerelhető, kényelmes és biztonságos. Dinamikus LED valós idejű működési állapot jelzést és alapvető hibakeresési erdeményt mutat.

(1. For 8.0 Version)



Jellemzők:

Innovatív energiafelhasználási technológia, akár 75%-os árammegtakarítás is elérhető

100%-os adatszűrés megszünteti a hibás csomagok továbbítását

Támogatott a IEEE 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban

Non-blocking switch architektúra, hogy továbbítsa és szűrje a csomagokat teljes vezetékes sebességgel a maximális throughput érdekében

16Gbps switching kapacitás

Auto-MDI/MDIX használata szükségtelenné teszi a fordított bekötésű kábel alkalmazását

Támogatott a MAC-cím táblázat auto-learning és auto-aging

Támogatott az N-Way Auto-Negotiation, tárolás és továbbítás

Tömör kivitelezés, asztali vagy rack elhelyezhetőség

Plug & Play kialakítás révén egyszerűsödik a beüzemelés

Ventilátor nélküli tervezés csendes működést eredményez



 
15 819 Ft + Áfa = 20 090 Ft
  TP-Link TL-SG108 8port 10/100/1000Mbps LAN nem menedzselhető asztali Switch

8 portos, 10/100/1000Mbps asztali switch

 




  • 8 db 10/100/1000Mbps, Auto-Negotiation RJ45 port, támogatott az Auto MDI / MDIX

  • IEEE 802.3x folyamfelügyelet megbízható adattovábbítást biztosít

  • Acél borítás, asztalra vagy falra helyezhető

  • Támogatott a QoS (IEEE 802.1p) funkció

  • Plug & Play, nem kell konfigurálni



Hogyan működik?

A TP-LINK 8 portos, egyenként 10/100/1000 Mbps asztali switch eszköze, a TL-SG108, könnyedén átalakíthatja hálózatát gigabites Ethernet csatlakozássá. Ezzel megnövelheti a sebességet a hálózati szerver és a hozzá kapcsolódó kiszolgálok között, vagy régi hálózatát 1000 Mbps-ra gyorsíthatja fel. Ezen túlmenően, a TL-SG108 kevesebb energiafelvételt igényel. Innovatív energiafelhasználási technológia révén a TL-SG108 akár 82%-os árammegtakarítás is elérhet, így igazán környezetbarát megoldás otthonának vagy irodai hálózatának.



Gigabites switch

Az 8 db 10/100/1000Mbps portokkal rendelkező TL-SG108 nagyban megnöveli hálózatának kapacitását, módot adva a nagy méretű fájlok azonnali továbbítására. Így a legerősebb felhasználók az otthoni, irodai, munkacsoportbeli vagy kreatív feladatok végző csoportban gyorsabban továbbíthatják nagy méretű, sávszélesség-igényes fájljaikat. Ez a sebesség biztosítja, hogy a grafikus, CGI, CAD vagy multimédia fájlok szinte azonnal eljussanak a hálózaton keresztül bárhová.



Váltson Zöldre Ethernettel

Önnél a lehetőség, hogy Zöldre és Gigabitre váltson egyszerre! Ezt az új generációs TL-SG108 a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotoknak, illetve a kábelhosszának megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton.



Tétlen portok lekapcsolása

Amikor egy számítógép vagy hálózati berendezés ki van kapcsolva, a kapcsolódó port továbbra is jelentős mennyiségű energiát fogyaszt egy hagyományos switch esetében. A TL-SG108 automatikusan felismeri a kapcsolatot, egyes portok állapotát és csökkenti az energiafogyasztást tétlen portok irányába, így az energiafelhasználás akár 82%-kal is csökkenthet.

Energiamegtakarítás a kábel hosszától függően

Ideális esetben a rövidebb kábel kevesebb energiát használ, mert kevesebb energia vész el hosszuk következtében; nem ez a helyzet a legtöbb eszköz esetében, ugyanis ugyanazt a mennyiségű energiát használja a kábel a hosszától függetlenül.



Forgalom optimalizálása

A 802.1p és a DSCP QoS lehetővé teszi a folymatos, akadozásmentes adatforgalmat, mint videó és hang, az IGMP Snooping pedig optimalizálja a multicast adatfolyamot.



Könnyű használni

Az önbeállító jellemzői ennek gigabites switchnek egyszerűvé és problémamentessé teszi a beüzemelését. Nem kell konfigurálni, meglévő Auto-MDI/MDIX kábelészlelés funkció révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt.

1. For V2 and later version.


 
11 961 Ft + Áfa = 15 190 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés