Egyéb


Sorrend:

NZXT HUE PLUS Extension Kit
 
5 346 Ft + Áfa = 6 790 Ft
NZXT HUE 2  RGB Underglow (2x200mm)
 
5 346 Ft + Áfa = 6 790 Ft
ASUS ROG címezhető LED-szalag 30cm
 
8 890 Ft + Áfa = 11 290 Ft
NZXT HUE 2  RGB Underglow (2x300mm)
 
5 346 Ft + Áfa = 6 790 Ft
Apple Mac Pro tartó
A Mac Pro Feet Kit segítségével helyezze a rozsdamentes acél lábakat a Mac Pro aljára. A szokásos Mac Pro négy lábával már telepítve van, de, ha megvásárolt egy kerekekkel ellátott Mac Pro készüléket, a jobb stabilitás érdekében az egyes lábakkal cserélheti őket.

Telepítés szükséges. 1/4 hüvelyk - 4 mm-es hexa-bit tartozik hozzá, de további szerszámokra van szükség. A Mac Pro kerekek lábakkal történő cseréje körülbelül egy hüvelykre csökken a keret magasságához.... 
132 118 Ft + Áfa = 167 790 Ft
ASUS ROG SPOTLIGHT
 
10 071 Ft + Áfa = 12 790 Ft
Apple Mac Pro kerék
Az egyedi tervezésű rozsdamentes acél és gumi kerekek megkönnyítik a Mac Pro mozgatását.
1/4 hüvelyk - 4 mm-es hexa-bit tartozik hozzá, de további szerszámokra van szükség. A Mac Pro lábak kerékkel történő cseréje hozzávetőlegesen egy hüvelykkel növeli a keret magasságát.
 
308 654 Ft + Áfa = 391 990 Ft
ADATA XPG Prime ARGB Led szalag
 
9 126 Ft + Áfa = 11 590 Ft
ASUS RS200 ROG STRIX Riser kábel

ROG Strix Riser CableROG Strix 240 mm PCI-E 3.0 x 16 hosszabbító (riser) kábel 90 fokos adapterrel, szabadalmaztatott SafeSlot™ megoldás, elektromágneses interferencia elleni védelem
  • Szabadalmaztatott ASUS SafeSlot™ PCI-E: Az új eljárással készített alkatrészt a megerősítő fémrésszel együtt öntik és kiegészítő forrasztási pontokkal rögzítik. A SafeSlot™ megoldás garantálja a grafikus kártya biztos és stabil kapcsolódását.

  • Hajlítható, rugalmas és hatékony: A vékony, lapos és visszahajtható kábel hatékony és stabil adatátvitelt nyújt és egyszerűen kezelhető.

  • EMI-árnyékolás: Az elektromágneses interferencia és a teljesítménycsökkenés megakadályozásához.ROG STRIX HOSSZABBÍTÓ (RISER) KÁBEL


Szabadalomvédett Safeslot™ PCIe megoldásJogi nyilatkozat: A ROG STRIX Premium hosszabbítókábel csak GPU-k függőleges elhelyezésére szolgál. Ellenőrizd a hosszabbítókábel specifikációját és győződj meg róla, hogy elég helyed van a GPU függőleges elhelyezéséhez.A ROG STRIX Premium riser (hosszabbító) kábel vékony, lapos és visszahajtható, ezzel lehetőséget ad a grafikus kártya függőleges elhelyezésére és megmutatására, és megkönnyíti a kábelkezelést. A szabadalmaztatott SafeSlot™ PCIe megoldás garantálja, hogy a grafikus kártya csatlakoztatása stabilabb és biztonságosabb legyen. A 240 mm-es hosszúságú és a PCI-E x 16 3.0 szabványnak megfelelő hosszabbítókábel magas frekvenciájú és alacsony ellenállású áramköri megoldással segíti az interferencia kizárását. Árnyékolt külső rétege teljesen blokkolja a zavaró jeleket és nem engedi csökkenni a teljesítményt. Ideális a ROG Strix Helioshoz és a kompatibilis házakhoz.
Szabadalmaztatott SafeSlot™ PCIeAz ASUS szabadalmaztatott SafeSlot™ megoldása garantálja, hogy a grafikus kártyák csatlakoztatása stabilabb és biztonságosabb legyen. Az új egy lépésben, inzertes fröccsöntési eljárással készített alkatrészt a megerősítő fémrésszel együtt öntik és kiegészítő forrasztási pontokkal rögzítik. A SafeSlot™ erősebben tartja a PCIe eszközt és jobban ellenáll a nyíróerőknek.


 
12 433 Ft + Áfa = 15 790 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés