Termékajánló

Vezetékes


Sorrend:

Logitech Extreme 3D joystick
Logitech® Extreme 3D Pro.
Vegye át teljesen az irányítást.
• Forgatható markolat
• 12 programozható gomb
• Nyolcállású kalapkapcsoló
• Egyszerű üzembe helyezés 
18 811 Ft + Áfa = 23 890 Ft
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystick



A termék kiegészítő, önállóan nem használható!









?





























?   ?   ?   ?

VALÓSÁGHŰ



 



A termék a F/A-18C Hornet™ repülőgép irányítókar 1:1 arányú pontos mása, a Boeing hivatalosan engedélyezte és ha ez nem lenne elég, ipari célra használt alapanyagokból készül, garantálva a maximum élettartamot.

A fém szerkezetet az eredeti vadász repülő irányítókar ihlette, aminek köszönhetően a játékélmény soha nem volt ennyire magával ragadó. Most már semmi nem akadályoz meg abban, hogy valóra váltsad az álmod és te magad is pilóta legyél.


 

SOKOLDALÚ



 



A 19 akciógomb mindegyike, mint például a teljesen élethű 2 állású ravasz és az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip többi változatos funkciója, mind azt a cél szolgálják, hogy meghódítsd a levegőt és könyörtelen földi támadásokat indíts az összes szimulációs játékon belül.

A termék azok a játékosok számára is tökéletes választás, akik űrhajós vagy régi stílusú repülős játékot szeretnének kipróbálni.


 

100%-BAN MŰKÖDIK A DCS WORLD*-BEN



 



Tökéletes módon használható a Digital Combat Simulator*-ban az F/A-18C modul segítségével. Garantáltan élvezni fogod a mindent felülmúló repülés élményt, köszönhetően a kényelmes kialakításnak.

“Ha az F/A-18C Hornet géppel repülsz a DCS-ben és a legjobb szimulációs élményre vágysz, akkor ne habozz, hanem vedd a kezedbe a joystick irányítását.”

— Matt Wagner



 


 

TELJESEN KOMPATIBILIS



 



Az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip a Thrustmaster joystick alapokkal használható.

Ha a régi stílusú repülés szerelmese vagy, használd az irányítókart a HOTAS Cougar* alappal. Ha a modernebb verziót kedveled, akkor az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip használatát a HOTAS Warthog* alappal javasoljuk (* külön kapható).



 





 
55 819 Ft + Áfa = 70 890 Ft
Thrustmaster T.Flight Stick X USB joystick























MINDEN AZ EGYBEN JOYSTICK PC-RE



A T.Flight Stick X precíz, stabil és teljes joystick olyan kezdő pilóták számára, akik fokozni szeretnék virtuális repülésszimulációs képességeiket.

A Plug & Play joystick teljes mértékben kompatibilis az összes PC-s repülésszimulációs játékkal, és egyedi ergonómiai kialakítású, amely lehetővé teszi a játékhoz való alkalmazkodást: légi csaták, polgári vagy kereskedelmi repülések, űrkalandok, stb.

 



























     

PROGRAMOZHATÓ AKCIÓGOMBOK ÉS TENGELYEK



 



Használja ki teljesen a joystick képességeit a nagymértékben programozható 12 akciógomb és 4 tengely , valamint a beépített gázkar segítségével.


 

FORGÓ KORMÁNYLAP-KAR



 



Elengedhetetlen a gyors, intuitív és hatékony kezeléshez minden körülmények között, bármilyen játékban.

A kar forgása helyben rögzíthető a valósághűbb repülésekhez.


 

SOKOLDALÚ RAVASZ



 



A fék-ravasz tökéletesen alkalmazkodik a polgári repülésekhez, míg a gyorstüzelés opció lehetővé teszi a jobb felhasználást hadi és űrrepüléseknél.



 


 

INTEGRÁLT GÁZKAR



 



Az integrált gázkar a súlyozott joystick-alap része, hogy biztosítsa az optimális és ergonomikus elhelyezkedést, valamint valósághű gázkar-választ nyújtson.



 

















 
15 425 Ft + Áfa = 19 590 Ft
Thrustmaster T16000M FCS Hotas USB joystick

A Thrustmaster ergonomikusan kialakított joystickja széles kartámasszal van felszerelve, amely nagyobb kényelmet biztosít repülőgép vezetés közben. Fel van szerelve négy független tengellyel, egy többirányú fejkapcsolóval, panoráma nézethez, valamint ravaszokkal, amik fékek irányítására vagy gyorstüzelésre is használhatók. A joystick súlyozott talppal rendelkezik a stabilitás érdekében, valamint tartalmaz 3 cserélhető alkatrészt, így nem csak a jobb, hanem a balkezesek is használhatják.


 



 
48 732 Ft + Áfa = 61 890 Ft
Thrustmaster 2960623 PC USB Joystick
A Thrustmaster egy igazi ikon a játék kiegészítők terén. Ezen neves amerikai cég termékénél nehezen kívánhatnál jobbat. A Flight Joystick-kel te leszel a virtuális egek utolérhetetlen királya! Az ergonomikus formának köszönhetően tökéletesen passzol a kézbe, és a hosszan tartó játékok és harcok során is folyamatos kényelmet biztosít. A négy fő gomb mellett egy gázkar is rendelkezésedre áll, semmi és senki sem állhat az utadba! A joystick még a nehéz manővereknél sem hagy cserben így sokkal jo... 
8 339 Ft + Áfa = 10 590 Ft
Thrustmaster 2960720 HOTAS WARTHOG PC joystick
Kettős Replika GÁZKAROK

• Innovatív új H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology (*):
- 3D mágneses szenzorok (Hall Effektus) a 2 gázkaron: élvezd a sebészi pontosságot mely az idő múlásával is borotvaéles marad
- 14 bites felbontás (16,384 értékek) gázkaronként

• USB csatlakozás frissíthető firmware-rel

• A kettős gázkar a következőkkel rendelkezik:
- fém kartámasz
- rögzítőrendszer
- állítható feszesség: merev, lineáris és lágy feszesség holtjáték nélkül... 
188 181 Ft + Áfa = 238 990 Ft
Thrustmaster T. Flight Hotas PC/PS4 replika joystick




















A PS4 HIVATALOS JOYSTICKJE, PC-VEL IS KOMPATIBILIS



T.Flight Hotas 4 az első „plug-and-play” joystick PlayStation 4-re tervezve.

Lepd meg magadat az ergonomikusan tervezett, élethű élményt nyújtó joystickkel, aminek segítségével az összes repülési módot élvezheted. (harci, űr-és civil repülés stb.)

 























   

Valósághű, ergonomikus joystick



 



A joystick ergonomikusan tervezett, hogy az összes repülési módot élvezhesd. (harci, űr-és civil repülés etc.). A nagy kéztámasz segít a játékos kezét stabil és kényelmes pozícióban tartani, hogy a legapróbb mozgásra is tudjon reagálni.

Állítsd be az irányítókar ellenállását, úgy ahogy neked a legjobb.


 

Leválasztható gázkar



 



A joystick rendelkezik egy életnagyságú gázkarral, amivel egyszerűen tudod kontrolálni a repülőd sebességét.

A gázkar leválasztható és két különböző módon használható:

- Leválasztva és külön a joysticktől (autentikus pilóta körülményeket szimulálva); vagy

- Hozzárögzítve a joystickhez (a jobb stabilitásért és helykihasználásért)


 

Duális kormányrendszer



 



A joystick rendelkezik egy olyan kormányzási funkcióval, amit egy repülőben a pilóták a pedállal a repülőgép elfordítására használnak és lehetővé teszi, hogy a gép a hosszanti tengelye körül forduljon el (vagyis lehetővé teszi a gép jobbra vagy balra fordulását). Ezt a funkciót joystick segítségével lehet életre kelteni, a beépített rögzítővel ellátott forgókar vagy a progresszív billenőkar funkciókkal.



 




 
29 283 Ft + Áfa = 37 190 Ft
  Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3 fekete botkormány joystick






















JOYSTICK LEVEHETŐ GÁZKARRAL



A T.Flight HOTAS X egy teljes kiegészítő, amely precíziós joystickot és levehető gázkart tartalmaz, amelyet a joystickra szerelve vagy a joystickról levéve lehet használni, a játékos előnyben részesített pozíciójától függően (asztal, kanapé, pilótafülke, stb.). Ezt a joystick-készletet kezdő pilóták számára tervezték, akik kétkezes készletet szeretnének a repülésszimulációhoz.

A Plug & Play HOTAS teljes mértékben kompatibilis az összes PC-s repülésszimulációs játékkal, és egyedi ergonómiai kialakítású, amely lehetővé teszi a játékhoz való alkalmazkodást: légi csaták, polgári vagy kereskedelmi repülések, űrkalandok, stb.

 























   

TELJES, PRECÍZIÓS, REALISZTIKUS



 



 A T.Flight HOTAS X teljes méretű plug & play joystickot és gázkart tartalmaz sokféle lehetőséggel és reális vezérléssel az élvezetes és intuitív repüléshez.


 

FORGÓ KORMÁNYLAP-KAR



 



 Elengedhetetlen a gyors, intuitív és hatékony kezeléshez minden körülmények között, bármilyen játékban.



A kar forgása helyben rögzíthető a valósághűbb repülésekhez.


 

SOKOLDALÚ RAVASZ



 



 A fék-ravasz tökéletesen alkalmazkodik a polgári repülésekhez, míg a gyorstüzelés opció lehetővé teszi a jobb felhasználást hadi és űrrepüléseknél.



 























   

LEVEHETŐ GÁZKAR



 



A kedvenc repülési helyzetéhez (asztal, kanapé, pilótafülke stb.) Igazítva a T.Flight HOTAS X teljesen levehető, ergonomikus, teljes méretű gázkart kínál.


 

ALTERNATÍV KORMÁNYLAP



 



Egy második kormánylap-rendszer az igényes játékosok rendelkezésére áll. Használja a billenőkart a kormánylap aktiválásához, így összpontosíthat a joystickos vezérlésre.


 

PROGRAMOZHATÓ AKCIÓGOMBOK ÉS TENGELYEK



 



Használja ki teljesen a HOTAS képességeit a 12 programozható akciógomb, az 5 programozható tengely, valamint a levehető gázkar segítségével.















 
25 898 Ft + Áfa = 32 890 Ft
  Thrustmaster T.Flight Hotas One PC/Xbox One botkormány joystick
Tulajdonságok:
•Ergonomikus kialakítás tökéletesen illeszkedik minden típusú repülésszimulációhoz (űr kaland, modern harc, harci repülőgépek, polgári repülés)
•Levehető, teljes méretű fojtószelep a könnyű manőverezhetőség érdekében, még a virtuális valóságban is
•Kettős oldalkormányrendszer
•Állítható fogantyú, széles kézifékkel
•Átfogó légi irányítás: 5 tengely + 14 akciógomb + 1 gyors tűzelő + 1 többirányú kapcsoló (navigáció / panoráma)... 
32 984 Ft + Áfa = 41 890 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés