Termékajánló

Vezetékes


Sorrend:

Logitech Extreme 3D joystick
Logitech® Extreme 3D Pro.
Vegye át teljesen az irányítást.
• Forgatható markolat
• 12 programozható gomb
• Nyolcállású kalapkapcsoló
• Egyszerű üzembe helyezés 
18 811 Ft + Áfa = 23 890 Ft
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystickA termék kiegészítő, önállóan nem használható!

?

?   ?   ?   ?

VALÓSÁGHŰ A termék a F/A-18C Hornet™ repülőgép irányítókar 1:1 arányú pontos mása, a Boeing hivatalosan engedélyezte és ha ez nem lenne elég, ipari célra használt alapanyagokból készül, garantálva a maximum élettartamot.

A fém szerkezetet az eredeti vadász repülő irányítókar ihlette, aminek köszönhetően a játékélmény soha nem volt ennyire magával ragadó. Most már semmi nem akadályoz meg abban, hogy valóra váltsad az álmod és te magad is pilóta legyél.


 

SOKOLDALÚ A 19 akciógomb mindegyike, mint például a teljesen élethű 2 állású ravasz és az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip többi változatos funkciója, mind azt a cél szolgálják, hogy meghódítsd a levegőt és könyörtelen földi támadásokat indíts az összes szimulációs játékon belül.

A termék azok a játékosok számára is tökéletes választás, akik űrhajós vagy régi stílusú repülős játékot szeretnének kipróbálni.


 

100%-BAN MŰKÖDIK A DCS WORLD*-BEN Tökéletes módon használható a Digital Combat Simulator*-ban az F/A-18C modul segítségével. Garantáltan élvezni fogod a mindent felülmúló repülés élményt, köszönhetően a kényelmes kialakításnak.

“Ha az F/A-18C Hornet géppel repülsz a DCS-ben és a legjobb szimulációs élményre vágysz, akkor ne habozz, hanem vedd a kezedbe a joystick irányítását.”

— Matt Wagner 


 

TELJESEN KOMPATIBILIS Az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip a Thrustmaster joystick alapokkal használható.

Ha a régi stílusú repülés szerelmese vagy, használd az irányítókart a HOTAS Cougar* alappal. Ha a modernebb verziót kedveled, akkor az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip használatát a HOTAS Warthog* alappal javasoljuk (* külön kapható). 

 
56 291 Ft + Áfa = 71 490 Ft
Thrustmaster T.Flight Stick X USB joystickMINDEN AZ EGYBEN JOYSTICK PC-REA T.Flight Stick X precíz, stabil és teljes joystick olyan kezdő pilóták számára, akik fokozni szeretnék virtuális repülésszimulációs képességeiket.

A Plug & Play joystick teljes mértékben kompatibilis az összes PC-s repülésszimulációs játékkal, és egyedi ergonómiai kialakítású, amely lehetővé teszi a játékhoz való alkalmazkodást: légi csaták, polgári vagy kereskedelmi repülések, űrkalandok, stb.

      

PROGRAMOZHATÓ AKCIÓGOMBOK ÉS TENGELYEK Használja ki teljesen a joystick képességeit a nagymértékben programozható 12 akciógomb és 4 tengely , valamint a beépített gázkar segítségével.


 

FORGÓ KORMÁNYLAP-KAR Elengedhetetlen a gyors, intuitív és hatékony kezeléshez minden körülmények között, bármilyen játékban.

A kar forgása helyben rögzíthető a valósághűbb repülésekhez.


 

SOKOLDALÚ RAVASZ A fék-ravasz tökéletesen alkalmazkodik a polgári repülésekhez, míg a gyorstüzelés opció lehetővé teszi a jobb felhasználást hadi és űrrepüléseknél. 


 

INTEGRÁLT GÁZKAR Az integrált gázkar a súlyozott joystick-alap része, hogy biztosítsa az optimális és ergonomikus elhelyezkedést, valamint valósághű gázkar-választ nyújtson. 

 
12 748 Ft + Áfa = 16 190 Ft
Thrustmaster T16000M FCS Hotas USB joystick

A Thrustmaster ergonomikusan kialakított joystickja széles kartámasszal van felszerelve, amely nagyobb kényelmet biztosít repülőgép vezetés közben. Fel van szerelve négy független tengellyel, egy többirányú fejkapcsolóval, panoráma nézethez, valamint ravaszokkal, amik fékek irányítására vagy gyorstüzelésre is használhatók. A joystick súlyozott talppal rendelkezik a stabilitás érdekében, valamint tartalmaz 3 cserélhető alkatrészt, így nem csak a jobb, hanem a balkezesek is használhatják.


  
46 291 Ft + Áfa = 58 790 Ft
Thrustmaster 2960623 PC USB Joystick
A Thrustmaster egy igazi ikon a játék kiegészítők terén. Ezen neves amerikai cég termékénél nehezen kívánhatnál jobbat. A Flight Joystick-kel te leszel a virtuális egek utolérhetetlen királya! Az ergonomikus formának köszönhetően tökéletesen passzol a kézbe, és a hosszan tartó játékok és harcok során is folyamatos kényelmet biztosít. A négy fő gomb mellett egy gázkar is rendelkezésedre áll, semmi és senki sem állhat az utadba! A joystick még a nehéz manővereknél sem hagy cserben így sokkal jo... 
8 339 Ft + Áfa = 10 590 Ft
Thrustmaster 2960720 HOTAS WARTHOG PC joystick
Kettős Replika GÁZKAROK

• Innovatív új H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology (*):
- 3D mágneses szenzorok (Hall Effektus) a 2 gázkaron: élvezd a sebészi pontosságot mely az idő múlásával is borotvaéles marad
- 14 bites felbontás (16,384 értékek) gázkaronként

• USB csatlakozás frissíthető firmware-rel

• A kettős gázkar a következőkkel rendelkezik:
- fém kartámasz
- rögzítőrendszer
- állítható feszesség: merev, lineáris és lágy feszesség holtjáték nélkül... 
159 756 Ft + Áfa = 202 890 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés