Termékajánló

Vezetékes


Sorrend:

Logitech Extreme 3D joystick
Logitech® Extreme 3D Pro.
Vegye át teljesen az irányítást.
• Forgatható markolat
• 12 programozható gomb
• Nyolcállású kalapkapcsoló
• Egyszerű üzembe helyezés 
19 205 Ft + Áfa = 24 390 Ft
Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-on joystickA termék kiegészítő, önállóan nem használható!

?

?   ?   ?   ?

VALÓSÁGHŰ A termék a F/A-18C Hornet™ repülőgép irányítókar 1:1 arányú pontos mása, a Boeing hivatalosan engedélyezte és ha ez nem lenne elég, ipari célra használt alapanyagokból készül, garantálva a maximum élettartamot.

A fém szerkezetet az eredeti vadász repülő irányítókar ihlette, aminek köszönhetően a játékélmény soha nem volt ennyire magával ragadó. Most már semmi nem akadályoz meg abban, hogy valóra váltsad az álmod és te magad is pilóta legyél.


 

SOKOLDALÚ A 19 akciógomb mindegyike, mint például a teljesen élethű 2 állású ravasz és az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip többi változatos funkciója, mind azt a cél szolgálják, hogy meghódítsd a levegőt és könyörtelen földi támadásokat indíts az összes szimulációs játékon belül.

A termék azok a játékosok számára is tökéletes választás, akik űrhajós vagy régi stílusú repülős játékot szeretnének kipróbálni.


 

100%-BAN MŰKÖDIK A DCS WORLD*-BEN Tökéletes módon használható a Digital Combat Simulator*-ban az F/A-18C modul segítségével. Garantáltan élvezni fogod a mindent felülmúló repülés élményt, köszönhetően a kényelmes kialakításnak.

“Ha az F/A-18C Hornet géppel repülsz a DCS-ben és a legjobb szimulációs élményre vágysz, akkor ne habozz, hanem vedd a kezedbe a joystick irányítását.”

— Matt Wagner 


 

TELJESEN KOMPATIBILIS Az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip a Thrustmaster joystick alapokkal használható.

Ha a régi stílusú repülés szerelmese vagy, használd az irányítókart a HOTAS Cougar* alappal. Ha a modernebb verziót kedveled, akkor az F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip használatát a HOTAS Warthog* alappal javasoljuk (* külön kapható). 

 
56 291 Ft + Áfa = 71 490 Ft
Thrustmaster T.Flight Stick X USB joystickMINDEN AZ EGYBEN JOYSTICK PC-REA T.Flight Stick X precíz, stabil és teljes joystick olyan kezdő pilóták számára, akik fokozni szeretnék virtuális repülésszimulációs képességeiket.

A Plug & Play joystick teljes mértékben kompatibilis az összes PC-s repülésszimulációs játékkal, és egyedi ergonómiai kialakítású, amely lehetővé teszi a játékhoz való alkalmazkodást: légi csaták, polgári vagy kereskedelmi repülések, űrkalandok, stb.

      

PROGRAMOZHATÓ AKCIÓGOMBOK ÉS TENGELYEK Használja ki teljesen a joystick képességeit a nagymértékben programozható 12 akciógomb és 4 tengely , valamint a beépített gázkar segítségével.


 

FORGÓ KORMÁNYLAP-KAR Elengedhetetlen a gyors, intuitív és hatékony kezeléshez minden körülmények között, bármilyen játékban.

A kar forgása helyben rögzíthető a valósághűbb repülésekhez.


 

SOKOLDALÚ RAVASZ A fék-ravasz tökéletesen alkalmazkodik a polgári repülésekhez, míg a gyorstüzelés opció lehetővé teszi a jobb felhasználást hadi és űrrepüléseknél. 


 

INTEGRÁLT GÁZKAR Az integrált gázkar a súlyozott joystick-alap része, hogy biztosítsa az optimális és ergonomikus elhelyezkedést, valamint valósághű gázkar-választ nyújtson. 

 
15 425 Ft + Áfa = 19 590 Ft
Thrustmaster T16000M FCS Hotas USB joystick

A Thrustmaster ergonomikusan kialakított joystickja széles kartámasszal van felszerelve, amely nagyobb kényelmet biztosít repülőgép vezetés közben. Fel van szerelve négy független tengellyel, egy többirányú fejkapcsolóval, panoráma nézethez, valamint ravaszokkal, amik fékek irányítására vagy gyorstüzelésre is használhatók. A joystick súlyozott talppal rendelkezik a stabilitás érdekében, valamint tartalmaz 3 cserélhető alkatrészt, így nem csak a jobb, hanem a balkezesek is használhatják.


  
48 732 Ft + Áfa = 61 890 Ft
Thrustmaster 2960623 PC USB Joystick
A Thrustmaster egy igazi ikon a játék kiegészítők terén. Ezen neves amerikai cég termékénél nehezen kívánhatnál jobbat. A Flight Joystick-kel te leszel a virtuális egek utolérhetetlen királya! Az ergonomikus formának köszönhetően tökéletesen passzol a kézbe, és a hosszan tartó játékok és harcok során is folyamatos kényelmet biztosít. A négy fő gomb mellett egy gázkar is rendelkezésedre áll, semmi és senki sem állhat az utadba! A joystick még a nehéz manővereknél sem hagy cserben így sokkal jo... 
8 339 Ft + Áfa = 10 590 Ft
Thrustmaster 2960720 HOTAS WARTHOG PC joystick
Kettős Replika GÁZKAROK

• Innovatív új H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology (*):
- 3D mágneses szenzorok (Hall Effektus) a 2 gázkaron: élvezd a sebészi pontosságot mely az idő múlásával is borotvaéles marad
- 14 bites felbontás (16,384 értékek) gázkaronként

• USB csatlakozás frissíthető firmware-rel

• A kettős gázkar a következőkkel rendelkezik:
- fém kartámasz
- rögzítőrendszer
- állítható feszesség: merev, lineáris és lágy feszesség holtjáték nélkül... 
188 181 Ft + Áfa = 238 990 Ft
Thrustmaster T. Flight Hotas PC/PS4 replika joystick
A PS4 HIVATALOS JOYSTICKJE, PC-VEL IS KOMPATIBILIST.Flight Hotas 4 az első „plug-and-play” joystick PlayStation 4-re tervezve.

Lepd meg magadat az ergonomikusan tervezett, élethű élményt nyújtó joystickkel, aminek segítségével az összes repülési módot élvezheted. (harci, űr-és civil repülés stb.)

    

Valósághű, ergonomikus joystick A joystick ergonomikusan tervezett, hogy az összes repülési módot élvezhesd. (harci, űr-és civil repülés etc.). A nagy kéztámasz segít a játékos kezét stabil és kényelmes pozícióban tartani, hogy a legapróbb mozgásra is tudjon reagálni.

Állítsd be az irányítókar ellenállását, úgy ahogy neked a legjobb.


 

Leválasztható gázkar A joystick rendelkezik egy életnagyságú gázkarral, amivel egyszerűen tudod kontrolálni a repülőd sebességét.

A gázkar leválasztható és két különböző módon használható:

- Leválasztva és külön a joysticktől (autentikus pilóta körülményeket szimulálva); vagy

- Hozzárögzítve a joystickhez (a jobb stabilitásért és helykihasználásért)


 

Duális kormányrendszer A joystick rendelkezik egy olyan kormányzási funkcióval, amit egy repülőben a pilóták a pedállal a repülőgép elfordítására használnak és lehetővé teszi, hogy a gép a hosszanti tengelye körül forduljon el (vagyis lehetővé teszi a gép jobbra vagy balra fordulását). Ezt a funkciót joystick segítségével lehet életre kelteni, a beépített rögzítővel ellátott forgókar vagy a progresszív billenőkar funkciókkal. 
 
29 598 Ft + Áfa = 37 590 Ft
Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition botkormány


   

IKONIKUS AIRBUS VEZÉRLŐK A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonomikus fizikai akciógombbal (plusz 8 virtuális gombbal a tolóerő szabályzón, összesen 16) rendelkezik, melyek az Airbus utasszállító vezérlőjének a másai (A320neo típus).

Vezesd a gépedet úgy, mint egy igazi kapitány a valósághű quadrant gázkar gomboknak, mód váltóknak és egyéb vezérlőknek köszönhetően.


 

KETTŐS TOLÓERŐ SZABÁLYZÓ A TCA Quadrant Airbus Edition két különböző tolóerő szabályzóval is rendelkezik melyek pont olyanok, mint az igazi Airbus utasszállítókon található vezérlők.

Négy hajtóműves repülőgépek esetében (Airbus A380 típus) össze lehet kötni kettő quadrant gázkart (a plusz quadrant gázkar külön kapható) és kettő helyett rögtön négy tolóerő szabályzó birtokában lehetsz.


 

UNIVERZÁLIS TOLÓERŐ-VISSZAFORDÍTÓ A TCA Quadrant Airbus Edition egy beépített tolóerő-visszafordító mechanizmussal rendelkezik, amely hibátlanul működik utasszállítóval, könnyű repülőgépekkel és teherszállítóval is.    

MÁGNESES TECHNOLÓGIA Az érintésmentes H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) technológia, potméterek nélkül korlátlan élettartamot és optimális pontosságot biztosít repülés közben.


 

BÁRMELY REPÜLŐT ELVEZET A mód váltókat kapcsoló eszköz megegyezik az Airbus utasszállítókon találhatóval.

A mechanikai kapcsoló segítségével kikapcsolhatod a mód váltók és tolóerő-visszafordító működését (lineáris tengely módba kapcsolás), így bármilyen utasszállítót rugalmasan elvezethetsz.


 

AIRBUS TCA REPÜLÉS TERMÉKCSALÁD Az Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) termékcsalád egy csomó kiegészítőt tartalmaz, hogy még valóságosabbá váljon a játék.

Nézd meg a TCA Sidestick Airbus Edition, TCA Quadrant Add-On Airbus Edition és a TM Flying Clamp kiegészítőket — illetve a híres TFRP oldalkormány rendszert is (mind külön kapható), hogy lélegzetelállító repülésben lehessen részed.


KOMPATIBILIS A T.A.R.G.E.T SZOFTVERREL (TARTALMAZZA)A T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) egy szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a Thrustmaster vezérlők tesztelését, beállítását és programozását.

A T.A.R.G.E.T minden kompatibilis Thrustmaster kiegészítőhöz és jól ismert játékhoz (újabbakhoz és régebbiekhez is) tartalmaz beépített beállításokat.

Bővítsd limit nélkül az elérhető beállítások számát!

  
33 772 Ft + Áfa = 42 890 Ft
  Thrustmaster T.Flight Hotas One PC/Xbox One botkormány joystick
Tulajdonságok:
•Ergonomikus kialakítás tökéletesen illeszkedik minden típusú repülésszimulációhoz (űr kaland, modern harc, harci repülőgépek, polgári repülés)
•Levehető, teljes méretű fojtószelep a könnyű manőverezhetőség érdekében, még a virtuális valóságban is
•Kettős oldalkormányrendszer
•Állítható fogantyú, széles kézifékkel
•Átfogó légi irányítás: 5 tengely + 14 akciógomb + 1 gyors tűzelő + 1 többirányú kapcsoló (navigáció / panoráma)... 
32 984 Ft + Áfa = 41 890 Ft
Thrustmaster T-16000M FCS botkormányAz új T.16000M FCS.A Thrustmaster a repülés szimulációkban szerzett 25 éves tapasztalatát használta fel, hogy kielégítse a szimulátorral játszók igényeit, legyen szó általános repülésről vagy űrrepülésről.

A T.16000M FCS-t azoknak a haladó “pilótáknak” tervezték, akik az egér és billentyűzet helyett egy valósághűbb alternatív megoldást kerestek.

A T.16000M FCS (Flight Control System) botkormány USB-n keresztül kompatibilis PC-vel Windows 10, 8 és 7-ben (32-bit és 64-bit).

    

T.16000M FCS A T.16000M FCS különböző funkciói között található a 4 független tengely, melyek az oldalkormányzásért felelnek, az irányítókar forgatásának segítségével, a 16 akciógomb melyeket még könnyebben felismerhetsz a rajtuk található “braille”-féle jelekkel, a 8 irányú POV kapcsolófej és az ergonomikus ravasz. A feltűnő narancssárga szín és háttérvilágítás a játékélményt egy teljesen új szintre emeli.


 

H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ A H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (U.S. patent US08471815) 16-bit felbontással (i.e. 16000 x 16000-as) garantálja a joystick exkluzív, nagyfokú precizitását, ugyanazt a sebészi pontosságot, ami a magas színvonalú HOTAS Warthog joysticket is jellemzi, és lehetővé teszi, hogy meglepjük az ellenséget a szuper pontos manővereinkkel.

A botban található 2.8 mm átmérőjű tekercsrugó a szilárd, lineáris és sima ellenállást biztosítja.


 

Kétkezes formatervezés A joystick egyedi kétkezes formatervezése lehetővé teszi a jobb-és balkezes játék közti egyszerű váltást. A forgó irányítókar alapbeállítása, hogy az oldalkormányt szabályozza, de le is lehet rögzíteni.

Mostantól egyszerre mindkét kezedben egy-egy joystickkel is repülhetsz azokban a játékokban, melyek kompatibilisek két joystickkel.    

Thrustmaster haladó repülés termékcsaládja Ezek a termékek a repülési szimuláció részei, melyek együtt is használhatók: a teljes termékcsalád az FCS repülő irányítókarból, TWCS* gázkarból, TFRP* oldalkormány pedálokból és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke elemekből áll. Ezek a kiegészítők a T.A.R.G.E.T illesztő szoftverrel is kompatibilisek**.


* Külön kapható.


** Ingyenesen letölthető a https://support.thrustmaster.com weboldalról.


 

T.A.R.G.E.T haladó illesztő szoftver** PC-n: 256 gombot tudsz használni az egész repülés termékcsaládon belül Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor szoftver: használd más Thrustmaster eszközökkel (sima USB eszközként fogja felismerni), és töltsd be vagy hozd létre te magad a saját útvonalterveidet minden játékhoz külön.

Szabd a saját igényeidre a Thrustmaster repülő kontrollereit és oszd meg az eredményt a Thrustmaster közönséggel.


** Ingyenesen letölthető a https://support.thrustmaster.com weboldalról.


 

Ergonomikus formatervezés az optimális kényelemért és precizitásért A formatervezésnek és ergonomikus felépítésnek köszönhetően a T.16000M FCS számtalan új lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy még hatékonyabban és pontosabban repülhessenek. Ezek a haladó, felturbózott funkciók hasznosak és segítenek, hogy még jobban elmerüljünk a virtuális repülés szimulációs játékélményben.

 
21 882 Ft + Áfa = 27 790 Ft
  Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3 fekete botkormány joystick


JOYSTICK LEVEHETŐ GÁZKARRALA T.Flight HOTAS X egy teljes kiegészítő, amely precíziós joystickot és levehető gázkart tartalmaz, amelyet a joystickra szerelve vagy a joystickról levéve lehet használni, a játékos előnyben részesített pozíciójától függően (asztal, kanapé, pilótafülke, stb.). Ezt a joystick-készletet kezdő pilóták számára tervezték, akik kétkezes készletet szeretnének a repülésszimulációhoz.

A Plug & Play HOTAS teljes mértékben kompatibilis az összes PC-s repülésszimulációs játékkal, és egyedi ergonómiai kialakítású, amely lehetővé teszi a játékhoz való alkalmazkodást: légi csaták, polgári vagy kereskedelmi repülések, űrkalandok, stb.

    

TELJES, PRECÍZIÓS, REALISZTIKUS  A T.Flight HOTAS X teljes méretű plug & play joystickot és gázkart tartalmaz sokféle lehetőséggel és reális vezérléssel az élvezetes és intuitív repüléshez.


 

FORGÓ KORMÁNYLAP-KAR  Elengedhetetlen a gyors, intuitív és hatékony kezeléshez minden körülmények között, bármilyen játékban.A kar forgása helyben rögzíthető a valósághűbb repülésekhez.


 

SOKOLDALÚ RAVASZ  A fék-ravasz tökéletesen alkalmazkodik a polgári repülésekhez, míg a gyorstüzelés opció lehetővé teszi a jobb felhasználást hadi és űrrepüléseknél.    

LEVEHETŐ GÁZKAR A kedvenc repülési helyzetéhez (asztal, kanapé, pilótafülke stb.) Igazítva a T.Flight HOTAS X teljesen levehető, ergonomikus, teljes méretű gázkart kínál.


 

ALTERNATÍV KORMÁNYLAP Egy második kormánylap-rendszer az igényes játékosok rendelkezésére áll. Használja a billenőkart a kormánylap aktiválásához, így összpontosíthat a joystickos vezérlésre.


 

PROGRAMOZHATÓ AKCIÓGOMBOK ÉS TENGELYEK Használja ki teljesen a HOTAS képességeit a 12 programozható akciógomb, az 5 programozható tengely, valamint a levehető gázkar segítségével. 
25 740 Ft + Áfa = 32 690 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés