Fejegység Multimédia


Sorrend:

prev
12
next

Pioneer SPH-20DAB Bluetooth/USB autóhifi fejegység
Következő generációs 1-DIN vevőkészülék DAB / DAB + digitális rádióval, Bluetooth-nal, USB-vel és Spotify-vel. Csatlakozik iPhone és Android eszközökhöz.
A Pioneer SPH-20DAB okostelefon-vevőjét úgy tervezték, hogy biztonságosabb és könnyebb hozzáférést biztosítson okostelefon-alkalmazásaihoz, köszönhetően a kedvenc alkalmazásához való négy dedikált nyomógombbal. A biztonsági funkciók, például a hangfelismerés támogatják a biztonságosabb vezetést. Ehhez - ha csatlakoztatja az új... 
64 717 Ft + Áfa = 82 190 Ft
  Pioneer SPH-EVO82DAB-UNI 8" univerzális multimédia/DAB tuner autóhifi fejegység

8" érintőképernyő, 1 DIN beszerelő készlettel. DAB+, Android Auto, Apple CarPlay, Spotify, Bluetooth, WebLink, FLAC támogatás.

 
307 945 Ft + Áfa = 391 090 Ft
  Pioneer SPH-10BT-DELUXE telefontartós mechanika nélküli autóhifi fejegység

A csomag tartalmaz 1 darab USB→Lightning, illetve 1 darab USB→USB-C töltőkábelt.



Mindkét kábel kifejezetten az SPH-10BT fejegység tartókengyelébe helyezett telefon töltéséhez lett tervezve.
Hosszuk megengedi a telefon forgatását fekvő-és függőleges pozíció között. A csatlakozók 90 fokosak, melyek könnyítik a használatot,
illetve ezáltal kevésbé állnak ki az USB aljzatból. Fekete színüknek köszönhetően jobban illeszkednek a fejegységhez és a telefonhoz.


Fedezze fel az okos vezetést!



A Pioneer SPH-10BT okostelefonos fejegység* biztosabb és kényelmesebb hozzáférést biztosít kedvenc telefonos appjához fizikai gombjaival. Biztonsági lehetőségek, mint a hangfelismerés támogatja a biztonságos vezetést. Ráadásul az új Pioneer Smart Sync applikációval változatos szín és hangbeállítás végezhető el, hogy fantasztikus hangélményben legyen része. Egyszerűen helyezze az okostelefont a beépített, robusztus bölcsőbe, majd akár kábellel vagy vezeték nélkül párosítsa a Pioneer Smart Sync applikációt, hogy még okosabb vezetési élményben részesüljön! Kifejezetten az egyszerű használhatóságra és a biztonságos vezetésre tervezve - egy gombnyomásra van az applikációktól és a sok funkciót vezérlő hangfelismeréstől.


Bemutatkozik az okostelefon csatlakoztathatóság és autós szórakoztatás dinamikus evolúciója. A Pioneer SPH-10BT a legmodernebb okostelefon csatlakoztathatóságot, fejlett hozzáférést, lejátszást és hangminőséget kínálja. Egy tökéletes párja napjaink aktív életstílusának.

 
55 661 Ft + Áfa = 70 690 Ft
  Pioneer SPH-DA120 6,2" Bluetooth/USB/GPS/CarPlay autóhifi fejegység

Az SPH-DA120 a mobiltelefonos összeköttetés minden előnyével ellát az autódban.


 


Futtathatsz okostelefon applikációkat, hallgathatod kedvenc zenéidet, nézhetsz videót vagy fotókat és a telefon akkumulátorát is tölti út közben. Az SPH-DA120 támogatja még az AppRadio módot, CarPlay-t, MirrorLink és egyéb csatlakoztatási lehetőségeket, mint a Bluetooth vezeték nélküli streamelés. Az új SPH-DA120-al mindig csatlakoztatva leszel.


 


Továbbfejlesztett kezelőfelület.



Az SPH-DA120 egyszerű, fejlett felhasználói felülete még intuitívabb, olyan, mint a telefonod. Hála a 6.2 colos, kapacitív érintőképernyőnek könnyebb és biztonságosabb használatot biztosít utazás közben.


Kösd rá iPhone 4/4s és MirrorLink eszközeid az USB portra, vagy használd a HDMI/MHL csatlakozást Androidos telefonoddal és vezéreld, böngészd és hallgasd a zenéid közvetlenül a műszerfalról (a megfelelő zenelejátszó appok használatával)!


 


Vezeték nélküli hang



Ha vezeték nélküli zenéére vágysz, Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatod mobilod. Játszd le róla a zenéket mindenféle kellemetlenség nélkül, és vezéreld is az arra alkalmas eszközöket!


 


Hangvezérlés



A továbbfejlesztett Bluetooth modul szélessávú beszédérzékeléssel rendelkezik a még pontosabb hangfelismerés érdekében. Használd a "Siri Eyes Free" vagy "Google Voice" funkciókat a telefonkönyved böngészésére anélkül, hogy levennéd a szemed az útról!


 


Mirrorlink



A beépített MirrorLink a telefonod tartalmát tükrözi a képernyőre. Könnyedén böngészheted vele a zenetárad, vagy indíthatsz navigációs appot. Bármire is használod, biztonságosabbá teszi az utazást.


 


USB csatlakozók



Könnyedén lejátszhatod hang és videó tartalmaid valamelyik USB porton keresztül.


 


Tolatókamera bemenet



A parkolás gyerekjáték, hisz tolatókamerát is köthetsz rá! Köss rá egy tolatókamerát (külön megvásárolható), hogy teljes képet kaphass a körülötted lévő akadályokról. Ne fogsz kihagyni semmit, amikor tolatsz!


 


Szabd személyre!



Az SPH-DA120 háttérképét is kedvedre kicserélheted.


Funkciók:



  • Bluetooth képes

  • Támogatott funkciók:


    •  Kéz nélküli telefonálás

    •  Telefonkönyv átvitel

    •  Zenelejátszás

    •  Siri Eyes Free


  •  Képernyő: 6.2 colos WVGA multi-touch, kapacitív érintőképernyő

  •  

  •  Din típusa: 2 DIN

  •  Szoftverfrissítés USB kábelen keresztül

  •  GPS antenna erősíti fel a telefonod GPS vételét. (Külső GPS antennát mellékelünk hozzá).

  •  Erősítő: 4 x 50W MOSFET

  • Kiegészítő:


    • 1 x külső Bluetooth mikrofon


 
158 496 Ft + Áfa = 201 290 Ft
  Pioneer AVIC-Z830DAB 7" multimédiás autóhifi fejegység
 
368 654 Ft + Áfa = 468 190 Ft
Pioneer MVH-MS410BT mechanika nélküli hajós fejegység

1-DIN Marine fejegység. Bluetooth, USB, Spotify, csatlakoztatható iPhone és Android eszközökhöz.

 
50 386 Ft + Áfa = 63 990 Ft
Pioneer MVH-MS510BT mechanika nélküli hajós fejegység

1-DIN Marine fejegység. Bluetooth, USB, Spotify, többszínű megvilágítás, és MIXTRAX. Csatlakoztatható iPhone és Android készülékekhez.

 
63 063 Ft + Áfa = 80 090 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés