Termékajánló
Termék részletek


Thrustmaster 4060199 TS-XW kormány szervo alap

Thrustmaster 4060199 TS-XW kormány szervo alap
187 551 Ft + Áfa = 238 190 Ft






























   

KEFE NÉLKÜLI ERŐS SZERVOMOTOR



 



A TS-XW Servo Base alapba épített 40 wattos kefe nélküli motor erőteljes Force Feedback élményt és elképesztő gyorsaságot biztosít (dinamikus nyomaték).


 

KÉTSZÍJAS ÉS FOGASKERÉK RENDSZER



 



A rendszer sajátossága a fém golyós csapágyon található tengely, mely a lineáris teljesítményért felel a T-LIN technológiának köszönhetően. Szuper egyenletesen működik, játék közben is csendes, így igazán élethű élményt nyújt minden verseny alkalmával.


 

BEÉPÍTETT HŰTŐRENDSZER



 



A MCE (Motor Cooling Embedded) hűtőrendszer (US010441882B2 szabadalom) felelős a motor dinamikus teljesítményéért, anélkül, hogy az túlmelegedne vagy hangossá válna.



 























   

TURBO TÁPEGYSÉG



 



A külső Turbo tápegység állandó energiát és csúcsteljesítményt biztosít, azonnal reagálva a játékban felmerülő bármely gyors kérésre. A gyűrű alak, 86%-os optimális erőhatékonyságot tesz lehetővé (csak 14% hőt generálva).


 

A THRUSTMASTER LEVEHETŐ KORMÁNYAIHOZ TERVEZVE



 



A TS-XW Servo Base kompatibilis az összes Thrustmaster levehető kormánnyal (külön kapható) — aminek köszönhetően gond nélkül élvezheted például a Sparco R383 Mod rally és az extrém egy-üléses TM Open Wheel versenyeket is.


 

KOMPATIBILIS VÁLTÓKKAL ÉS PEDÁLSZETTEKKEL



 



A TS-XW Servo Base tökéletesen kompatibilis a Thrustmaster termékcsalád sebességváltóival, kézifékjeivel és pedálszettjeivel is (külön kapható), beleértve a TH8A váltót és a T-LCM Pedals pedálszettet is.















    • Egyéb szín:   Fekete
    • Kompatibilitás:   PC,Xbox Series X
    • Alap szín:   Piros
    • Vezetékes:   Van
  • Cikkszám
    323795
    Tömeg
    8,9 kg/db
Webáruház készítés