Termékajánló
Termék részletek


Gigaset A280 dect telefon

Gigaset A280 dect telefon
9 126 Ft + Áfa = 11 590 Ft


































Gigaset A280



A kommunikáció szabadsága



 




  • Kihangosító funkció: megvilágított kihangosító gombbal

  • Megvilágított, grafikus kijelző (34 x 22 mm, 1,5")

  • Hosszú, akár 18/200 órás beszélgetési/készenléti idő

  • Telefonkönyv akár 80 bejegyzésre

  •  

  • Híváslista, 25 telefonszámmal



Ez az, amit mi úgy írunk le, hogy „megéri a pénzét”: a Gigaset A280 rendelkezik mindennel, amire egy vezeték nélküli telefonnak szüksége van



 



Új, könnyen kezelhető, vezeték nélküli (DECT) telefont keres, de nem szeretne túl sokat költeni rá? Akkor a Gigaset A280 – a kihangosító funkcióval és a kiváló „Made in Germany” minőséggel – a tökéletes megoldás a céljaira. A felhasználóbarát, nyomásérzékeny gombokkal ellátott billentyűinek köszönhetően egyszerűen és kényelmesen kezelhető. Nyomja meg a megvilágított kihangosító gombot, és máris beszélhet főzés, takarítás, vagy bármilyen egyéb tevékenység közben. Elég kényelmes, nem igaz? Csakúgy, mint az egyszerű „plug & play” beállítási művelet: a telefon előre regisztrálva van a bázisállomáshoz, így a Gigaset A280 készüléket azonnal, a dobozból kivéve használhatja is. De ez még nem minden. Abban is biztos lehet, hogy a Gigaset A280 egy környezetbarát választás, mert az „Eco Mode Plus“ funkcióval láttuk el. Mi másra van még szüksége egy alapszintű vezeték nélküli telefonnak?







Világossá teszi a dolgokat: a nagy, megvilágított grafikus kijelző



 



 



 



Az új A280 olyan nagyméretű, borostyán színű kijelzővel rendelkezik, amely minden szükséges információt egy pillantás alatt megjelenít. A pontmátrix kijelző optimális olvashatóságot biztosít, és emellett meg is van világítva. Így mindent, bármikor láthat: a telefonkönyv vagy a híváslista ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.



Ez mindent leegyszerűsít: könnyű kezelhetőség és beszélgetési szabadság



 



Annak érdekében, hogy ne vesztegesse az idejét, a Gigaset A280 készüléket úgy terveztük, hogy a hívásfolyamat a lehető leggyorsabb legyen. Amint hazaérkezik, azonnal használható a telefon – köszönhető a „plug & play” beállításnak. Az érzékeny nyomáspontoknak köszönhetően a kezelés is nagyon kényelmes. Ez sokkal könnyebbé teszi az olvasást és a navigációt. És még akkor is, ha ugyan elfoglalt, de mindenképpen fel kell vennie a telefont – egyszerűen nyomja meg a kihangosító gombot, és már élvezheti is a kihangosított beszélgetések rugalmasságát. Ezt a funkciót szó szerint órákig élvezheti, mert a hosszú – akár 18 órás – beszélgetési idő lehetővé teszi, hogy a beszélgetések addig tartsanak, ameddig csak akarja. Ne aggódjon a Gigaset A280 akkumulátorának élettartama miatt – a készülék hosszú, akár 200 órás készenléti idővel rendelkezik.







Kényelmes adattárolás: másodpercek alatt elérheti a barátait és a családtagjait



 



Gyűjtse össze az összes telefonszámát egy helyen: egyszerűen csak használja a Gigaset A280 vezeték nélküli telefon akár 80 bejegyzést is tartalmazható telefonkönyvét. Így egyszerűen tudja tartani a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi, és az Önnek legkedvesebb emberekkel. És hogy a dolgok még egyszerűbbek legyenek, a híváslista elmenti a 25 legutóbbi bejövő- vagy nem fogadott hívását, valamint a 10 legutóbbi kimenő hívásainak a telefonszámát is. Ez egyszerűen tökéletes a visszahíváshoz – vagy egy megszakadt hívás újbóli felvételéhez.



Szolgálatra készült: praktikus információk, amelyekre egész nap szüksége van



 



A Gigaset A280 analóg telefon tökéletesen megbízható készülék minden alapvető információ megjelenítésére. A hívófél azonosító funkciója azonnal közli Önnel, hogy ki hívja, amikor megcsörren a telefonja. A Gigaset A280 kijelzi a dátumot és a hívás időtartamát is, emellett kényelmes riasztási funkcióval is rendelkezik.







Zöld lámpa a környezetért: sugárzásmentes hívások az „ECO DECT” segítségével



 



Mint minden Gigaset vezeték nélküli telefon, a Gigaset A280 is a környezetbarát „ECO DECT” technológiával van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a telefonok készenléti üzemmódban sugárzásmentesek – még akkor is, ha több kézibeszélővel rendelkezik –, amennyiben a bázisállomás és az összes regisztrált kézibeszélő is támogatja az „ECO DECT” technológiát. Telefonhívás közben az átviteli teljesítmény automatikusan a bázisállomás és a kézibeszélő közötti távolsághoz igazodik. Minél kisebb a távolság a bázisállomástól, annál kisebb a sugárzás. A maximális DECT tartomány elérése érdekében, az „ECO DECT” üzemmód bármikor kikapcsolható.




 


    • Vezeték nélküli:   Van
    • Alap szín:   Fekete
    • Telefonkönyv:   80
    • Készenléti idő (max.):   200
    • Beszélgetési idő (max.):   18
    • Kijelző méret:   1,5
    • Képátló:   3,81
    • Kihangosítható:   Van
    • Üzenetrögzítő:   Nincs
  • Cikkszám
    312341
    Tömeg
    318 g/db
Webáruház készítés