LED Wide


Sorrend:

BENQ 28" EL2870UE szürke-fekete 4K LED HDMI DP monitor

Tökéletesen személyre szabott szórakozás rendkívül részletes megjelenítéssel


Fedezze fel a hihetetlenül részletes videómegtekintés élményét

Különösen valósághű videominőség HDR technológiával
A legfrissebb HDR technológiával rendelkező EL2870UE kiváló fényerejének és kontrasztjának köszönhetően hihetetlenül részletesen és élénken jeleníti meg a HDR videókat.
Opt-Clarity a finom részletekért
Az EL2870UE gyorskapcsolójával 4 különböző HDR és B.I.+ mód közül választhat a felhasználó, a BenQ sajátfejlesztésű Opt-Clarity technológiájának köszönhetően pedig bármilyen környezeti megvilágításnál a megjelenített tartalomnak leginkább megfelelő élesség alkalmazható. A felhasználók így még a sötétebb környezetekben is hihetetlenül részletgazdagon jeleníthetik meg a HDR tartalmakat.Lélegzetelállító élesség és magával ragadóan gyönyörű 4K UHD felbontásÉlvezze a rendkívül élénk, precíz és valósághű megjelenítést, valamint a 4K felbontás sokkal nagyobb képkockasebességét. A csodálatosan kristálytiszta és részletes megjelenítés hihetetlen felhasználói élményt ígér.Univerzális csatlakoztathatóság és beépített hangsugárzók
Átfogó csatlakoztathatóság és kiváló minőségű HDR videók bármilyen forrásról a DP1.4 és a kettős HDMI 2.0 portoknak köszönhetően, erőteljes hangzást nyújtó beépített hangsugárzóval.
Speciális módok a páratlanul élvezetes videómegtekintés élményéért
Az Intelligens fókusz kiemeli a kiválasztott ablakot vagy területet, segítve a felhasználókat abban, hogy a fő tartalomra koncentrálhassanak, a háttérben lévő zavaró tényezők csökkentésével.
Szupernagy felbontás a szokásos képminőség javításáért
A nagy felbontású és kiválós képminőségű EL2870UE megnöveli az alacsonyabb felbontású tartalmak képpontsűrűségét a magával ragadó élesség érdekében.
Egyenletesebb és intenzívebb képmegjelenítés az izgalmasabb játékért
Az AMD FreeSync™ hatékonyan kiküszöböli a képkockahibákat, hogy zavartalan élményt nyújtson a videójátékok futtatása közben. Az elsőrangú frissítési sebességnek és a kiváló megjelenítésnek köszönhetően az EL2870UE kiváló választás a videójátékok szerelmesei számára.1 ms GTG reakcióidőA rendkívül gyors, 1 ms-os GTG reakcióidő kiküszöböli a mozgás szaggatottságát, élvezetesebbé téve ezzel a videókat és a játékokat. A gyorsabb mozgások és a drámai átmenetek hibátlanul, késedelem nélkül és szellemkép nélkül jeleníthetők meg. Magával ragadó élményt nyújtó, késedelem nélküli videójátékok és videók.Szemkímélő technológiaAz iparág legkorszerűbb szemkímélő technológiájaA BenQ sajátfejlesztésű szemkímélő technológiája csökkenti a szemfáradságot a hosszú távú felhasználói kényelem érdekében.


 
84 638 Ft + Áfa = 107 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés