Termékajánló

Full HD (1080p)


Sorrend:

Panasonic HC-V380EP-K FullHD fekete digitális videokamera

Nagy teljesítményű 90x zoom és stabil képek

 

Az intelligens 90x zoom megfelelő közelségbe hozza a távoli tárgyakat. A dőlést korrigáló funkció és az 5 tengelyes remegésérzékelő funkció gondoskodik a folyamatosan szép képről. A Wi-Fi funkció egyszerű csatlakoztatást, távvezérelt felvételt és okostelefonos megosztást tesz lehetővé.

 
96 606 Ft + Áfa = 122 690 Ft
Sony HDR-CX450B fekete digitális videókamera

Nagyfelbontású Handycam® videokamera

 

A Sony Full HD Handycam® videokamera bárhol megállja a helyét, ha a cél a lenyűgöző hatás és a nagy felbontás. Vegyen fel mindent, legyen szó széles nyílt terekről vagy egy rövid, sokatmondó tekintetről – a kifinomult funkcióknak köszönhetően rendkívül egyszerűen megörökítheti a pillanat hangulatát. 

 

Optikai SteadyShot™

 

Kiküszöböli a rázkódást a videofelvételek stabilizálásához még akkor is, ha Ön felvétel közben mozgásban van.

 

Intelligens aktív mód

 

Egyenletesen kompenzálja a rázkódást az öttengelyes képstabilizálás segítségével, akár könnyed kocogás közben is.

 

Intelligensebb, gyorsabb fókusz a pályán

 

A gyors, intelligens AF autófókusz nemcsak kivételes sebességgel működik, hanem páratlan precizitással is.

 

Gyors, intelligens AF a késlekedés nélküli műveletekhez

 

Az új AF algoritmus optimalizálja a kommunikációt az objektív és a képfeldolgozó processzor között, lehetővé téve az AF rendkívül gyors működését, a korszerű AF távolságbecslési rendszer pedig a témát mindig éles fókuszban tartja.

 


30x optikai zoom 26,8 mm-es nagylátószöggel

 

A ZEISS™ objektív 30x optikai zoomtartománya 26,8 mm-es szélességig terjed – akkora látószöget biztosítva, amely biztosan lefedi a szélesebb kiterjedésű jeleneteket is, amikor már nem lehet hátrébb lépni, hogy minden elférjen a képen.

 

Magas, 50 Mb/s átviteli sebességű felvétel3

 

A magas átviteli sebességű XAVC S formátumú felvétel az érzelemgazdag, gyorsan változó jeleneteket is hűen visszaadja.

 

5.1 cs. mikrofon a térhatású4 hangzásért

 

A beépített mikrofon tiszta hangzást rögzít, ezáltal még pontosabban visszaadja az eredeti jelenet hangulatát.

 

Saját hang levétele

 

Csökkenti hangja intenzitását a felvételen, mely a fényképezőgép mögül, bal oldalról érkezik felvételkészítés közben


Wi-Fi®/NFC™ vezeték nélküli vezérlés/kapcsolat

 

Élvezze a sokoldalú távvezérlési lehetőségek előnyeit. Filmjeit közvetlenül okoseszközökre is elküldheti 
116 213 Ft + Áfa = 147 590 Ft
Panasonic HC-V180EP-K FullHD fekete digitális videokamera

Panasonic HC-V180EP-K FullHD Digitális Videokamera

 

Ideális társ a vakációhoz
Az 5 tengelyes remegésérzékelő funkcióval a látnivalók felfedezésekor és a családi programok közben is stabil és tiszta marad a felvétel. A funkció a távoli zoomtartományban elengedhetetlen a Panasonic HC-V180 kamera rázkódása okozta hatás kiküszöböléséhez. A 28 mm-es széles látószögű beállítással lenyűgöző tájképeket és csoportképeket készíthet.

 

Dinamikusabb és erősebb érzelmi töltésű emlékek
Könnyedén készíthet felvételeket olyan távoli témákról, amelyek a hagyományos zoom funkciók használatához túl messze vannak - mindez a 90x intelligens zoomnak köszönhető. Az 50x optikai zoom használatával ráközelíthet a témára, és így dinamikusabb, erősebb érzelmi töltésű hatást érhet el a saját készítésű felvételén.

 

Dőléskorrigálás - bármikor
Minden figyelmét a megfelelő téma kiválasztásának szentelheti, a dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a kép dőlését. A beállítás a felvételi körülményektől függően három fokozatban állítható (KI, normál, erős).

 

Tiszta, elmosódásmentes felvételek
A HYBRID O.I.S.+ az öt tengely mentén végzett korrekcióval teljesen kiküszöböli a nem kívánt rázkódás okozta elmosódást - akár széles látószögű, akár erős nagyítású felvételt készít. Így szinte bármilyen felvételi helyzetben éles és tiszta képeket készíthet. (28 mm-es széles látószög)

 

Csoportképek, könnyedén
Fogjon be még több embert és még nagyobb hátteret a képbe - a 28 mm-es széles látószög funkcióval (35 mm-es egyenérték) ez könnyedén megoldható. Ez különösen akkor praktikus, ha kis helyiségben szeretne csoportképet készíteni. Még akkor is mindenki elfér a képen, ha közelről veszi őket, ráadásul így még a legkisebb neszt is rögzítheti a kamera beépített mikrofonjával. (35 mm-es egyenérték)

 

Ragyogó minőségű videók és fényképek
A speciális BSI érzékelő fényes és sötét környezetben egyaránt ragyogó minőségű képeket készít. Így a körülményektől függetlenül gyönyörű, alacsony torzítási szintű felvételeket készíthet bármilyen helyzetben, ideértve a beltéri és éjszakai fényképezést is.

 

Lenyűgöző felvételek, saját erőből
Számos szűrőeffektus - például a miniatűr hatás, a 8 mm-es film, a némafilm és a timelapse felvétel - segíti Önt abban, hogy lenyűgöző felvételeket készíthessen, amelyek hűen tükrözik kreatív elképzeléseit.

 
73 535 Ft + Áfa = 93 390 Ft
Sony HDR-CX405B fekete digitális videókamera

A még intelligensebb, még egyszerűbb megoldás

 

Családi szórakozáshoz és még sok egyéb más programhoz ideális
A kiváló technológia mellett a Handycam® teljesítménye az emberi tényezővel való szorosabb együttműködésre van kihegyezve. Nagyobb rugalmassággal hoz létre, oszt meg és fedez fel képrögzítési lehetőségeket az Önt még inkább megindító felvételekhez. Nagyobb szabadságot, ugyanakkor hasznos megoldásokat kínáló funkciók segítségével képes megragadni az adott téma lényegét. A Sony technikai tudásának integritása szórakoztatóbb és izgalmasabb filmkészítést kínál az első mozdulattól az utolsóig. Mindennek köszönhetően tehát nem csupán egy újabb Handycam® videokameráról van szó, hanem a jelen és a jövő generáció számára a lehető legtöbb boldogságot és vidámságot kínáló, praktikus eszközről.

 

A mozgás közben készített stabilabb képekhez
Optikai SteadyShot™ intelligens aktív móddal
Lépések megtételekor, illetve zoom használatakor is lehetséges a stabilabb filmrögzítés. A kiváló teljesítményű képstabilizáció kompenzálja a kamera rázkódását a normál módhoz képest akár 13x 2 hatékonyabban.

 


Lássa az életet új megvilágításban
A csúcstechnológia és a kivitel terén a Handycam® képminőségnek nincs párja. A ZEISS objektív, az Exmor R® CMOS képérzékelő és a BIONZ X™ képfeldolgozó a kiváló képteljesítmény kvintesszenciája. A zoom akár 26,8 mm-es szélességet is lefed, a magas átviteli sebességű, 50 Mb/s XAVC S pedig a rendkívül dinamikus jeleneteket is részletgazdag minőségben rögzíti.

 

Akár 26,8 mm-es nagy látószögű objektív
Tájképek vagy olyan beltéri felvételek esetén, ahol nem tud még egy lépést hátrálni, többet foglalhat a keretbe.

 

Optikai zoom és Clear Image Zoom
A képek élesebbek és kevésbé szemcsések lesznek, még az optikai zoom által kínált minőséget is meghaladva.

 

Csúcstechnológiás felvételkészítés
A kiválóbb képminőség és rögzítési kapacitás érdekében
A professzionális XAVC HD formátumon alapuló, fogyasztók számára ideális XAVC S formátum támogatja a magas átviteli sebességet a nagy felbontású, akciódús HD filmek rögzítéséhez.

 

Exmor R® CMOS képérzékelő
A hagyományos érzékelőkhöz képest kétszeres fényérzékenységet kínáló képérzékelő kiváló felvételeket biztosít gyenge fényviszonyok mellett is.

 

BIONZ X™™ képfeldolgozó processzor
Rendkívül gyorsan átalakítja az érzékelőtől vett adatokat részletgazdag, valósághű, nagy felbontású filmekké és fényképekké.

 

Highlight Movie Maker
Könnyedén létrehozhat és megoszthat kiemelésekből álló, átmenetes effektusokkal és zenével ellátott filmet.

 

Motion Shot Video
Képsorozatokat vetíthet rá a rögzített akció során a másodperc törtrészében történtek nyomon követésére.

 
70 386 Ft + Áfa = 89 390 Ft
Panasonic HC-V770EP-K FullHD fekete digitális videokamera

Örökítsen meg minden jelenetet természetes szépségében

 

Örökítse meg az Önnek kedves jeleneteket egyszerű zoomolással, kiváló minőségben. A világ első* HDR (nagy dinamikatartományú) mozgóképes technológiájával még ellenfényben is nagyszerű felvételeket készíthet. Okostelefonnal pedig akár víz alatti felvételeket is rögzíthet.

 
123 378 Ft + Áfa = 156 690 Ft
Sony HDR-CX240EB fekete digitális videókamera

HDR-CX240EB digitális videókameraMegérdemelt részletgazdagságú filmekRögzítse élete pillanatait pontosan úgy, ahogyan látja azokat. CX240E Handycam®, nagy teljesítményű BIONZ X képfeldolgozó processzorral, Exmor R® CMOS-érzékelővel és nagylátószögű ZEISS objektívvel.Kifinomultabb, gyorsabb felvételAz új BIONZ X képfeldolgozó processzor gyors, erőteljes, és csökkenti a kép zaját. A részletes Exmor R® CMOS-érzékelővel együttműködve a jelenet minden részletét valósághűen, precíz részletességgel reprodukálja.Töltse ki a képkockát ZEISS objektívvelLegyen szó közelképről vagy pásztázásról, egyedülálló pontossággal és tisztasággal rögzítheti felvételeit. A 29,8 mm nagylátószögű ZEISS Vario-Tessar® éppen úgy rögzíti a teljes képet, ahogyan az emlékezetében él.Kerüljön közelebbSzeretne közelebb kerülni az eseményhez? A CX240E készülékkel ez nem probléma. A 27x optikai és 54x Clear Image zoomnak köszönhetően élességvesztés nélkül közelíthet rá a jelenetre – a felbecsülhetetlen értékű pillanatokért.Rögzítsen egyhuzamban két órányi felvételtAz X típusú akkumulátorral akár 130 perc megszakítás nélküli felvételi idő áll rendelkezésére. Így egyetlen pillanatról sem marad le.A képstabilizálás rázkódásmentes felvételeket biztosítMenet közbeni felvételkészítés – rázkódások és ütődések nélkül. A beépített SteadyShot technológia mozgásérzékelők segítségével ellensúlyozza a készülék bemozdulását videorögzítés közben. Az eredmény egyenletes, stabil felvétel.Pontos mozgáskövetésNe bízza a filmezést a véletlenre. A 6,8 cm-es (2,7”-os) 230k Clear Photo LCD-monitor tiszta és ragyogó képeket biztosít kiváló kontraszt és nagy látószög mellett.Két film egybenA kétrétegű videofelvétellel egyszerre két formátumban rögzítheti felvételét. Filmezzen AVCHD formátumban a kiváló minőségű felvételért, és MP4 formátumban a könnyű online megosztásért.


 
57 000 Ft + Áfa = 72 390 Ft
Sony HDR-CX625B fekete digitális videókamera

Futás közben is rezzenéstelen

 

A Sony egyedi kiegyenlített optikai SteadyShot™ rendszere – amely a kamera rázkódását kompenzálja – mostantól intelligens aktív móddal rendelkezik, így stabilabb felvételeket készíthet akár futás közben is.

 

Öttengelyes intelligens aktív mód rázkódás ellen

 

Hatékonyan csökkenti a rázkódást még futás közben készített telefotó felvételek esetén is.

 

Intelligens aktív mód az egyenletes és stabil képekhez

 

A képkockaelemző technológia a felvétel minden egyes képkockáján kompenzálja a rázkódást.

 

Gyorsabb és megbízhatóbb fókuszálás

 

A gyors, intelligens AF autófókusz nemcsak kivételes sebességgel működik, hanem páratlan precizitással is.

 

Gyors, intelligens AF a késlekedés nélküli műveletekhez

 

Az új AF algoritmus optimalizálja a kommunikációt az objektív és a képfeldolgozó processzor között, lehetővé téve az AF rendkívül gyors működését, a korszerű AF távolságbecslési rendszer pedig a témát mindig éles fókuszban tartja.

 

Akár 26,8 mm-es szélesség2

 

A Sony G™ Lens objektív egészen 26,8 mm-es nagylátószöget képes befogni – ez a szélesség elegendő bármilyen esemény dokumentálásához akkor is, amikor már nincs hová hátralépni, hogy minden elférjen a képen.

 

XAVC S formátum 50 Mbit/s bitsebességgel3

 

Az XAVC S formátumú, nagy bitsebességű felvételeken tisztán megörökítheti még a sok mozgást rögzítő, folyton változó jeleneteket is.

 

5.1 csatornás mikrofon – térhatású hangzás

 

A beépített mikrofon tiszta, az eredeti hangulatot tükröző felvételeket készít.  

 

 
149 205 Ft + Áfa = 189 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés