Termékajánló

Ultra HD 4K (2160p)


Sorrend:

Sony FDR-AXP53B fekete 4K digitális videókamera

Továbbfejlesztett funkciók a nagyszerű felvételekhez

 

Ez a csúcskategóriás 4K Handycam® páratlan teljesítményt nyújt. A kiegyenlített optikai SteadyShot™ és a gyors, intelligens AF pontosan úgy ragadja meg a képeket, ahogyan Ön szeretné. Az új mikrofonszerkezet minden irányból veszi a környezet hangjait. Még az idő és a mozgás kapcsolatával is kísérletezhet filmjein, vagy átveheti a vezérlést a professzionális stílus és a manuális funkciók felett. A lehetőségek és a szórakozás végtelen tárháza nyílik meg Ön előtt.

 

A kivételes képminőség titka

 

A továbbfejlesztett objektív és a képérzékelő teljesítménye javítja a nagy precizitású ábrázolást, az érzékenységet és a teljesítményt

 

Kiegyenlített optikai SteadyShot

 

A kivételes képstabilizálás lehetővé teszi, hogy stabil felvételeket készítsen a teljes zoomtartományban, akár séta közben is.

 

Gyors, intelligens autofókusz (AF)

 

Az extra hatékony objektívmeghajtó és az AF távolságbecslési rendszer gyorsan váltja a fókuszt távoliról közeli témára.

 

Kiváló minőségű hangfelvétel

 

Az új mikrofonszerkezet öt irányból vesz fel hangokat, ami sokkal valósághűbb módon adja vissza a környezeti hangokat, körülbelül 40%-kal alacsonyabb zajszint mellett2

 

Szórakozzon jól felvételkészítéskor és azután is

 

Teljesítse ki kreativitását a nagy sebességű felvétel és az idősűrítéses felvétel funkciókkal, és hozzon létre lenyűgöző videókat.

 

Profi stílust megvalósító funkciók   

 

Készítsen felvételeket profi módon a manuálisan állítható beállításokkal, az EVF funkcióval és az időkódra/felhasználói képpontra vonatkozó adatfelvételi lehetőséggel

 


Élethű minőség káprázatos 4K-felbontásban

 

Az újonnan fejlesztett objektív és képérzékelő magasabb szintre emeli mindazt, amit a lenyűgöző 4K-felbontás3 jelent, különleges érzékenysége pedig lehetővé teszi a kiváló minőségű filmfelvételek készítését gyenge megvilágítás mellett is.

 


Élethű minőség káprázatos 4K-felbontásban3

 

Az újonnan fejlesztett objektív és képérzékelő magasabb szintre emeli mindazt, amit a lenyűgöző 4K-felbontás3 jelent, különleges érzékenysége pedig lehetővé teszi a kiváló minőségű filmfelvételek készítését gyenge megvilágítás mellett is.

 

Új Exmor R® CMOS-érzékelő 4K-hoz

 

A nagyobb pixelméret megnöveli az érzékenységet videofelvételek esetén, így csökkenti a zajt, akár sötétben is.

 

A nagy bitsebességű 4K és a HD csodája

 

Az XAVC S formátumú, nagy bitsebességű felvételeken4 tisztán örökítheti meg még a sok mozgást magukban foglaló, folyton változó jeleneteket is.

 
265 268 Ft + Áfa = 336 890 Ft
Panasonic HC-VX980EP-K 4K UHD fekete digitális videokamera
HC-VX980 digitális videokamera


 


A legfontosabb pillanatok 4K felbontásban


 


Örökítse meg az értékes pillanatokat 4K videóként vagy fényképként; a LEICA Dicomar objektív biztosítja tiszta képminőséget, a vezeték nélküli többkamerás funkcióval pedig egyedi felvételeket készíthet. A körülményektől függetlenül a HDR film funkcióval a felvétel világos és sötét részei is élesek maradnak.


 


4K videó/4K fényképezési mód

HDR filmvelvétel

5 tengelyes képstabilizátor

Vezeték néküli többkamerás funkció

Leica objektív

20x optikai zoom

 
152 827 Ft + Áfa = 194 090 Ft
Panasonic HC-VXF990EPK 4K UHD fekete digitális videokamera
Ragadja meg elképzeléseit 4K videóval!


 


Emelje magasabb szintre kreativitását 4K felbontású videókkal. Használja ki a nagyobb részletgazdagságot, a HDR expozíciót és a továbbfejlesztett kameravezérlést, a dőléskorrigáló funkciót és az 5 tengely mentén korrigáló HYBRID O.I.S.+ rendszert.


 


4K videó/4K fényképezési mód, HDR filmvelvétel, 5 tengelyes képstabilizátor, vezeték néküli többkamerás funkció, leica objektív, 20x optikai zoom.

 
213 772 Ft + Áfa = 271 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés