Termékajánló

Tripod


Sorrend:

prev
next

  Manfrotto Element MII gömbfejjel 4 szekciós kék alumínium mini állvány
Kiváló állvány hobbi fotósoknak, akár MILC, akár DSLR fényképezőgépeket használnak. A Manfrotto Element MII állvány könnyű a vállon és stabil a földön.

Az Element MII kollekció a "Nagy" Element termékcsalád továbbfejlesztett változata. Az MII egyszerre jelenti, hogy "MADE IN ITALY", hisz minden MII állvány Olaszországban készül, Illetve "MARK 2", mert az új design kiváló minőségű, hibátlan felépítést, stílusos kialakítást, valamint számos izgalmas újdonságot és értékes funk... 
49 835 Ft + Áfa = 63 290 Ft
  Manfrotto 190X kit XPRO fluid fejjel 3 szekciós alumínium állvány
190X 3 szekciós alumínium állvány készlet MHXPRO-2D fejjel és 200PL gyorscseretalppal Az új 3-szekciós 190X professzionális tripod számos hasznos funkcióval és kiváló építési minőséggel rendelkezik. A talajszinti adapter lehetővé teszi a rendkívül alacsony szögből történő kreatív fotózást A 190X lábai gyorsan meghosszabbíthatók a Quick Power Lock karoknak köszönhetően, amelyek minden lábszekciót nyitnak és blokkolnak. A QPL karok a lábzárak kényelmesebb és erősebb egykezes fogásához lettek ki... 
125 031 Ft + Áfa = 158 790 Ft
Manfrotto Compact Light fekete háromlábú állvány

Compact Light fekete háromlábú állvány



Minden kit tökéletesen illeszkedő beépített fejet tartalmaz, ami intuitív, és a dobozból kivéve azonnal használható.

A Compact sorozat három különböző tripod modellt tartalmaz különböző színkombinációkban, hogy tökéletesen illeszkedjen a személyiségéhez, és a kreatív igényeihez: a Compact Light, a Compact Action és a Compact Advanced modellek mindegyik párnázott táskával rendelkezik, amely tovább javítja a hordozhatóságukat. A Compact Light a Manfrotto legkönnyebb állványa, a természetes kapcsolat egy mini, és egy teljes méretű állvány között. A kompakt méretének, és a pehelykönnyű súlyának köszönhetően tökéletesen illik minden kompakt rendszerkamerához, mindig önnel lehet. Az univerzális ¼”-es csavarnak, és az új gyorskeréknek köszönhetően másodpercek alatt rögzítheti, és kioldhatja a kamerát. A beépített gömbfej, és a beállítókar tökéletes a kamera gyors pozicionálásához.

 
19 520 Ft + Áfa = 24 790 Ft
  Manfrotto 290 Dual kit 90° oszloppal 3D fejjel 3 szekciós alumínium állvány
Az új 290 Dual a megbízhatóság és az új High-End funkciók tökéletes ötvözete.. Ideális hobbistáknak és haladóknak kik határtalan kreativitásra vágynak. A 290 Dual egy 3-szekciós alumínium tripod, anyagának és kialakításának köszönhetően könnyű, megbízható és rendkívül stabil. Az alumínium zárak állítható erősségűek, így megnövelheti a tripod élettartamát. A 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan ha... 
84 480 Ft + Áfa = 107 290 Ft
  Manfrotto 190XPRO kit horiz.oszloppal gömbfejjel 3 szekciós alumínium állvány
Az új szériás 190 alumínium 3-szekciós tripod elérhető az XPRO Magnézium gömbfej társaságában. A szett jellemzői: Az XPRO3 egy 3 szekciós kompakt fotó tripod. A 190XPRO3 állvány fő szolgáltatása a 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan használható fel egy sor fotós és videós alkalmazásban. A horizontális oszlop mechanizmusa tripod vállában val elrejtve a kompaktság megőrzéséért, ám könnyen és gyors... 
106 449 Ft + Áfa = 135 190 Ft
Manfrotto 494 cseretalp nélkül gömbfej
Minden amatőr fotós számára ideális fej, aki kicsi, mégis erőteljes gömbfejet keres. A 494 alumínium gömbfej lehetővé teszi a kamera gyors és pontos pozicionálását. Könnyű és kompakt. Rendkívül ellenálló, könnyű alumíniumból készült, így egyszerre egyszerű magunkkal vinni és mégis elég erős ahhoz, hogy akár 8 kg-os teherbírással is megbirkózzon.
Ez a tökéletes megoldás mindenféle tükör nélküli fényképezőgéphez zoom optikával és még közepes formátumú DSLR... 
27 866 Ft + Áfa = 35 390 Ft
  Manfrotto Element MII gömbfejjel 4 szekciós fekete alumínium állvány
Kiváló állvány hobbi fotósoknak, akik MILC vagy DSLR fényképezőgépeket használnak de fotóznak okostelefonnal is. A Manfrotto Element MII Mobile BT állvány könnyű a vállon és stabil a földön. A fotósok ezzel az állvánnyal könnyen válthatnak a felszereléseik: a fényképezőgép és a telefon között..

Az Element MII kollekció a "Nagy" Element termékcsalád továbbfejlesztett változata. Az MII egyszerre jelenti, hogy "MADE IN ITALY", hisz minden MII állvány Olaszországban... 
57 472 Ft + Áfa = 72 990 Ft
  Manfrotto Element MII gömbfejjel 4 szekciós piros alumínium állvány
Kiváló állvány hobbi fotósoknak, akár MILC, akár DSLR fényképezőgépeket használnak. A Manfrotto Element MII állvány könnyű a vállon és stabil a földön.

Az Element MII kollekció a "Nagy" Element termékcsalád továbbfejlesztett változata. Az MII egyszerre jelenti, hogy "MADE IN ITALY", hisz minden MII állvány Olaszországban készül, Illetve "MARK 2", mert az új design kiváló minőségű, hibátlan felépítést, stílusos kialakítást, valamint számos izgalmas újdonságot és értékes funk... 
48 024 Ft + Áfa = 60 990 Ft
  Manfrotto Virtual reality kit hosszabbító boommal mini alumínium állvány
A Manfrotto VR kis alumínium készlet nagyon kicsi és könnyű, és mindig készen áll, hogy egy kis méretű 360 ° -os fényképezőgépet megtartson. A készlet asztali állványból és két szekciós oszlophosszabbítóból áll: mindkettő strapabíró alumíniumból készül, ami rendkívüli stabilitást ad a kis méret ellenére. A készlet teherbírása 2 kg. A mellékelt adapternek köszönhetően a tetején lévő csatlakozás könnyen megváltoztatható 1 "-ról 3/8" -ra, az alkalmazott eszköz típusának megfelelően. A készlet ki... 
32 118 Ft + Áfa = 40 790 Ft
Manfrotto Pixi Mini fekete háromlábú állvány

Manfrotto Pixi Mini Fekete Háromlábú Állvány

Sokoldalú, könnyű, hordozható szuper olasz designnal. A Pixi új standardet állít a mini állványok elé. Olyan szép, mint amilyenek a képeid lesznek vele.

 

Csinálj kiemelkedően jó videókat
A PIXI nem csak egy fotóállvány. Zárd össze a lábait és használd úgy, mint egy kényelmes markolatot, hogy még jobb videókat készíthess, amik kilógnak a sorból - legyen szó akár rockkoncertről vagy buliról.

 

Aknázd ki a kreativitásod
A hosszú expozíciók lenyűgözőek, de kell hozzá egy stabil alap. A PIXInek hála az ilyen szuper effektek is lehetővé válnak. Vele egy egyszerű tájat is valami igazán különlegessé tehetsz.

 

Légy a képen
Képeket készíteni remek móka, de még jobb, ha te is rajta vagy. A PIXIvel a kezed szabaddá válik és csatlakozhatsz a barátaidhoz a képeken. Ne bújj a kamera mögé, légy te is részese a történetnek.

 

Ne hagyj ki egy pillanatot sem
Nyisd ki az állványt, nyomd meg a gombot, állítsd be a gépet - és már mehetsz is! A képkészítés még sosem volt ilyen gyors és könnyű.

 
7 079 Ft + Áfa = 8 990 Ft
Manfrotto Compact Action fekete háromlábú állvány

Minden kit tökéletesen illeszkedő beépített fejet tartalmaz, ami intuitív, és a dobozból kivéve azonnal használható.
A Compact sorozat három különböző tripod modellt tartalmaz különböző színkombinációkban, hogy tökéletesen illeszkedjen a személyiségéhez, és a kreatív igényeihez: a Compact Light, a Compact Action és a Compact Advanced modellek mindegyik párnázott táskával rendelkezik, amely tovább javítja a hordozhatóságukat.

 

A Compact Action a legjobb választás alapobjektívvel felszerelt belépő szintű DSLR-ek tulajdonosainak, akik sok fotót és videót szeretnének készíteni. Az ergonomikus joystick fej görgőkerekes zárómechanizmussal rendelkezik, amely nagyon intuitív, és könnyen használható. A kényelmes markolat lehetővé teszi, hogy kis erőfeszítéssel készítsen sima filmeket, és remek képeket.

 

 

 
23 772 Ft + Áfa = 30 190 Ft
  Manfrotto PIXI fekete állvány univerzális telefon tartóval

A PIXI Smart tökéletes választás azoknak, akik napi szinten használják a telefonjukat fotózásra. A Pixi egy univerzális okostelefon csatlakozót kapott, több 1/4” csavarral, aminek a segítségével a legtöbb, ma elérhető okkostelefonnal használható.  Kétféle módon is használhatjuk: mint egy stabil tartó vagy mint egy kényelmes markolat videók, selfie-k készítéséhez. 

 

Mindössze 220g és 26cm zárt állapotban, így könnyedén magunkkal vihető bárhova. 

 

Kompatibilitás: a Pixi okostelefonoktól kezdve MILC gépeken át belépő szintű DSLR-ig számos termékkel használható köszöhetően a kiemelkedő stabilitásának.

 
9 283 Ft + Áfa = 11 790 Ft
Manfrotto PIXI fekete állvány GoPro adapterrel

A PIXI Xtreme tökéletes választás a sport szerelmeseinek és utazás közben készített fotókhoz és videókhoz, hogy élményeinket, kalandjainkat megörökítsük. GoPro® állvány adapterrel rendelkezik, amellyel a GoPro kamerákkal vagy egyéb akció kamerákkal használható.  Kétféle módon is használhatjuk: mint egy stabil tartó vagy mint egy kényelmes markolat videók, selfie-k készítéséhez. 

 

Mindössze 200g és 21,5cm zárt állapotban, így könnyedén magunkkal vihető bárhova. 

 

Kompatibilitás: a Pixi okostelefonoktól kezdve MILC gépeken át belépő szintű DSLR-ig  termékkel használható köszöhetően a kiemelkedő stabilitásának és 1kg-os teherbírásának.

 
7 630 Ft + Áfa = 9 690 Ft
  Manfrotto 190XPRO horizontális oszloppal 4 szekciós alumínium állvány
Az 190XPRO4 egy 4 szekciós szuper kompakt alumínium tripod, mely professzionális jellemzőkkel és magas építési minőséggel rendelkezik. A 190XPRO4 állvány fő szolgáltatása a 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan használható fel egy sor fotós és videós alkalmazásban. A horizontális oszlop mechanizmusa tripod vállában val elrejtve a kompaktság megőrzéséért, ám könnyen és gyorsan előhúzhatjuk. A váltá... 
84 480 Ft + Áfa = 107 290 Ft
Manfrotto PIXI piros mini tripod
A Manfrotto PIXI a lehető legjobb választás MILC kamerákhoz. Kifejezetten azon vásárlóknak terveztük, kik egy könnyűsúlyú, kompakt és könnyen használható mini állványt kerestek. A lábak összezárása után egy kifejezetten kényelmes markolatot kapunk, melynek segítségével stabilan akár fejünk fölött is tarthatjuk a kamerát . DSLR Kompatibilitás Az 1/4” csavarnak és a kiemelkedő stabilitásnak köszönhetően a PIXI-t használhatjuk iPhone, CSC vagy belépőszintű DSLR eszközeinkkel. A következő paramét... 
8 496 Ft + Áfa = 10 790 Ft
  Manfrotto 190XPRO kit horiz. oszloppal 3D fejjel 4 szekciós alumínium állvány
Az új szériás 190 alumínium 4-szekciós tripod elérhető az MXPRO 3D fej társaságában. A szett jellemzői: Az XPRO4 egy 4 szekciós kompakt fotó tripod. A 190XPRO3 állvány fő szolgáltatása a 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan használható fel egy sor fotós alkalmazásban. A horizontális oszlop mechanizmusa tripod vállában van elrejtve a kompaktság megőrzéséért, ám könnyen és gyorsan előhúzhatjuk. A v... 
126 764 Ft + Áfa = 160 990 Ft
  Manfrotto 492 cseretalp nélküli cold shoe csatlakozással gömbfej
A Manfrotto MH492LCD-BH hordozható, megbízható gömbfej. Videósok számára ideális megoldás ahhoz, hogy a camcorderhez monitort párosítsanak.

Ez az állványfej rendkívül ellenálló, könnyű alumíniumból készül, így hordozható és elég erős ahhoz, hogy 4 kg-ot is elbírjon. Az egyetlen ergonomikus gombnak köszönhetően egyetlen mozdulattal szabályozható mind a pan/pásztázó, mind a tilt/döntő mozgás. Szabványos cold shoe/vakupapucs csatlakozással rendelkezik. A készülék egy univerzális 1/4 "c... 
35 504 Ft + Áfa = 45 090 Ft
Manfrotto 496 RC2 cseretalppal gömbfej
A hordozható, mégis erőteljes gömbfejet kereső fotósok számára a 496 center gömbfej sima és pontos kamera pozicionálását teszi lehetővé. A 496-as gömbfej ideális mindenki számára, aki gyors és megbízható megoldást keres a precíz komponáláshoz. Ez az állványfej rendkívül ellenálló, könnyű alumíniumból készült, így egyrészről könnyen hordozható és mégis elég erőteljes ahhoz, hogy 10kg terhet is elbírjon. Ez a tökéletes megoldás mindenféle tükör nélküli fényképezőgéphez zoom objektívekkel és még... 
40 543 Ft + Áfa = 51 490 Ft
  Manfrotto Element traveller kit gömbfejjel fekete mini állvány
A Manfrotto Element Kicsi Fekete Traveller Tripod tökéletes választás a lelkes amatőr fotósok számára, akik olyan állványt szeretnének az utazásaikhoz, amely megbízható, könnyű és egyszerűen magukkal vihetik.
A Manfrotto Element Traveller kiváló ár-érték arányú, kicsi, stabil alumínium tripod kit, amely nagyon sokoldalúan használható. 143 cm-ig nyitható, és mindössze 32 cm zárt állapotban, így minden táskába belefér.

A tripod lábai függetlenül terpeszthető... 
48 417 Ft + Áfa = 61 490 Ft
Manfrotto Element traveller kit mini karbon állvány
A Manfrotto Element Kis Karbonszálas Traveller Tripod tökéletes választás a lelkes amatőr fotósok számára, akik olyan állványt szeretnének az utazásaikhoz, amely megbízható, könnyű és egyszerűen magukkal vihetik.
A Manfrotto Element Traveller kiváló ár-érték arányú, kicsi, stabil alumínium tripod kit, amely nagyon sokoldalúan használható. 143 cm-ig nyitható, és mindössze 32cm zárt állapotban, így belefér szinte minden táskába. A teleszkopikusan kihúzható középoszlop tökélete... 
71 016 Ft + Áfa = 90 190 Ft
Manfrotto Pocket nagy kamera támasz fekete zsebállvány
Az MP3-BK fekete zsebállvány minden helyzetben rendelkezésedre áll. Minden kisméretű kamerához alkalmazható standard méretű kameracsavarral. Kis helyet foglal el, így könnyen elcsomagolható és szállítható. A három, gumival borított lábának és acél felépítményének köszönhetően bármilyen felületen stabilan és biztosan áll. Kompatibilitás Az 1/4” csavarnak és magas stabilitásnak köszönhetően az állványt használhatjuk MILC és belépő DSLR kamerákkal egyaránt. Teherbírása: • Maximális váz súly: 800... 
11 882 Ft + Áfa = 15 090 Ft
  Manfrotto 190XPRO horizontális oszloppal 3 szekciós alumínium állvány
Az XPRO3 egy 3 szekciós kompakt fotó tripod. A 190XPRO3 állvány fő szolgáltatása a 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan használható fel egy sor fotós és videós alkalmazásban. A horizontális oszlop mechanizmusa tripod vállában val elrejtve a kompaktság megőrzéséért, ám könnyen és gyorsan előhúzhatjuk. A váltás horizontális és vertikális orientáció között nem igényli az állvány szétszerelését és ak... 
76 055 Ft + Áfa = 96 590 Ft
  Manfrotto 055 horizontális oszloppal 3 szekciós alumínium állvány
A 055 újra definiálja a 3 szekciós alumíniumállványt. A méretének, a felhasznált anyagoknak és az alakjának köszönhetően az új 055 példátlan merevséget nyújt.A 055XPRO3 kulcsjellemzője a 90°-os középoszlop-mechanizmusa, ami lehetővé teszi az oszlop normál függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését megnyitva így a komponálási lehetőségek széles körét. Ez teszi a 055XPRO3-at rendkívül sokoldalú állvánnyá, ami a fényképezési és videós alkalmazások széles köréhez megfelelő. A vízszintes középoszl... 
84 480 Ft + Áfa = 107 290 Ft
  Manfrotto 055 horizontális oszloppal 3 szekciós karbon állvány
Az új 055 karbonszálas 3 szekciós állvány maximális merevséggel rendelkezik a legkönnyebb alapanyagokból készült: egy mérnöki mestermű azoknak a fotósoknak, akik a legjobbat akarják kihozni az állványukból és könnyen szállíthatónak is kell lennie. A 100% karbonszálas csövek és az új QPL lábzárrendszer növelik az állvány merevségét, elnyelik a rázkódást és bármilyen körülmények között stabilizálják a kamerafelszerelést. A karbonszálas lábak és a magnéziumöntvények az állvány súlyát is csökkent... 
168 969 Ft + Áfa = 214 590 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés