Termék részletek


ICO antibakteriális fehér/zöld ügyféltoll

ICO antibakteriális fehér/zöld ügyféltoll
1 803 Ft + Áfa = 2 290 Ft

Antibakteriális eldobható golyóstoll biztonsági kupakkal. A műanyag alkatrészek antibakteriális védelmet adó Biomaster ezüst-ionokat tartalmaznak (biocid hatóanyag: ezüst-foszfát üveg). Az ICO Antibakteriális termékei bizonyítottan baktériumölő tulaj-donsággal rendelkeznek, a felszínen megtelepedett kórokozók 24 óra leforgása alatt, 99,9% hatékonysággal elpusztulnak. Az antibakteriális hatást az angliai Industrial Microbiological Services Ltd. bevizsgálta és igazolta. Regisztrációs szám: 3264423. Vonalvastagság: 0,7 mm. Íráshossz: 2500 m. Írószín: kék.



HIGIÉNIKUSABB IRODAI ESZKÖZÖK ANTIBAKTERIÁLIS MŰANYAGOKBÓL



Az ICO antibakteriális termékcsaládja egyedi megoldás mindenütt, ahol a golyóstollat, ügyféltollat sok ember használja. Garantáltan csökkenti a fertőzésveszélyt, meggátolja a baktériumok terjedését. Az ICO Antibakteriális termékeinek műanyag alkatrészei antibakteriális védelmet adó Biomaster ezüst-ionokat tartalmaznak (biocid hatóanyag: ezüst-foszfát üveg). Az ezüstöt évszázadok óta használják a baktériumokkal szemben, gondoljunk csak az ezüst étkészletekre vagy az ivóvizes kancsóba dobott ezüst érmére. Az ICO Antibakteriális írószerek és irodai kiegészítők bizonyítottan baktériumölő tulajdonsággal rendelkeznek, a felszínen megtelepedett kórokozók 24 óra leforgása alatt, 99,9% hatékonysággal elpusztulnak.



A BIOMASTER EZÜSTIONOKHÁROM LÉPÉSBEN FEJTIK KI HATÁSUKAT:



Az ezüst-ionok hozzátapadnak a sejtfalhoz meggyengítve azt, ezzel akadályozva a baktériumsejtek szaporodását, osztódását.



Az ezüst-ionok a baktériumsejtek energianyerését szabályozó enzimek működését zavarják és így meggátolják a sejtek energianyerését.



Az ezüst-ionok megszakítják a baktériumsejtek DNS-láncát, így megakadályozva a sejtek osztódását és új sejtek létrejöttét.

    • Írás színe:   Kék
    • Írószer típusa:   Ügyféltoll
    • Egyéb szín:   Zöld
    • Egyéb tulajdonság:   Antibakteriális
    • Test színe:   Fehér
    • Vonalvastagság:   0,7mm
  • Cikkszám
    67998
    Tömeg
    169 g/db
Webáruház készítés