Termék részletek


Logitech Rally Camera PTZ Ultra HD webkamera

Logitech Rally Camera PTZ Ultra HD webkamera
485 661 Ft + Áfa = 616 790 Ft

Páratlan teljesítmény. Kivételesen sokoldalú használat.

A prémium minőségű, formatervezett dizájn és az Ultra HD felbontású képalkotó rendszer mellett a Rally kamera teszi teljessé a Logitech® különálló kameráinak kínálatát. A fejlett optikával és forradalmian új technológiákkal rendelkező Rally kamera prémium teljesítményre képes mindenféle adottságú professzionális tárgyalóteremben. Légyzümmögésnél is halkabb, mechanikus pásztázás/döntés/nagyítás, borotvaéles, 15-szörös HD-nagyítás, széles, 90°-os átlós látótér, valamint nagy tudású, 4K-s érzékelő: nem csoda, hogy a Rally kamera minden jelenlévőről valóban elképesztő minőségű videofelvételt készít.

Stúdióminőségű videók

Az Ultra HD minőségű képalkotó rendszerrel felszerelt Rally kamera képe ragyogóan éles, színei káprázatosak, optikai pontossága elképesztő, és akár 4K felbontásra is képes. A Logitech RightLight™ technológia optimalizálja a fényegyensúlyt, hogy kiemelje az arcokat, és természetes hatású bőrtónusokat olvasson be tompa, homályos fényviszonyok mellett vagy akár hátsó megvilágításban is.

Karcsú, formatervezett kialakítás

A Rally kamera világszínvonalú Logitech optikával és 4K érzékelővel rendelkezik; prémium minőségű, formatervezett dizájnjának köszönhetően pedig minden professzionális környezetben megállja a helyét. A kívül matt fekete bevonattal és palaszürke fém élekkel rendelkező Rally kamera asztalra vagy háromlábú állványra helyezhető, illetve a mellékelt szerelvénnyel falra is rögzíthető. A plafonra szerelt Rally kamera észleli, ha fejjel lefelé áll; ilyenkor automatikusan korrigálja a kép tájolását és a kameravezérlést.

Mindenki jól és élesen látszik

A Logitech RightSight™ kameravezérlő automatikusan úgy irányítja és állítja be az objektívet, hogy a helyiség adottságaitól függetlenül kényelmesen be tudja fogni a résztvevőket.

Odafigyelés mások magánszférájára

Ha a Rally kamera nincs használatban, az optika alapértelmezés szerint „parkolóállást” vesz fel, azaz lefelé néz. Így mindenki biztosra veheti, hogy tétlen állapotban a kamera semmit sem követ figyelemmel a tárgyalóhelyiségben. Az optika a megbeszélés kezdetén a megadott állásba emelkedik, a megbeszélés végén pedig „leparkol”. Ha pedig a videót a megbeszélés közben lenémítják, piros színű állapotjelző fény jelzi, hogy ilyenkor képfelvétel sem készül.

Elérhető Windows 10-hez és hamarosan érkezik macOS rendszerhez

Magasabb szintű felhasználói élmény

A Logitech RightSense a Rally kamerába épített proaktív technológiák készlete, amelyek jobb felhasználói élményt biztosítanak külső beavatkozás nélkül. A RightSight automatizálja a kameravezérlést, hogy a résztvevők tökéletesen illeszkedjenek a képbe, bármilyen messze is legyenek az objektívtől. A RightLight optimalizálja a fényegyensúlyt, és az arcokra fókuszál a tárgyak és felületek helyett, hogy a lehető legtermészetesebb bőrtónusokat adja vissza. A Rally kamera ezen túlmenően pedig szinte minden videokonferenciás alkalmazással kompatibilis külön beállítások és telepítések nélkül.
    • Video felbontás:   3840 x 2160 (4K UHD)
    • FPS:   30-60 FPS
    • USB:   Van
    • Autofókusz:   Van
    • Alap szín:   Szürke
    • Mikrofon:   Van
  • Cikkszám
    258225
    Tömeg
    3,4421 kg/db
Webáruház készítés