Termék részletek


Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam videokonferencia rendszer

Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam videokonferencia rendszer
846 055 Ft + Áfa = 1 074 490 Ft

Most minden egyben

A Logitech Rally stúdióminőségű videót, páratlan tisztaságú hangot és RightSense technológiájú automatizálást nyújt a tökéletesebb értekezletekhez az USB-csatlakozású eszközökkel működő videokonferencia-alkalmazásokkal, többek között a Google Hangouts Meet, a Microsoft Skype® Vállalati verzió, a Microsoft Teams és a Zoom alkalmazással. A moduláris hangrendszernek, az átgondolt kábelrendezésnek és a kiváló kivitelnek köszönhetően a Rally csodásan beépül a közepes és nagyobb helyiségekbe.

Stúdióminőségű videók

Az Ultra-HD felbontású képalkotó rendszerrel a Rally lenyűgözően éles képet, káprázatos színeket és kivételes optikai pontosságot ad akár 4K felbontásig. A Logitech RightLight™ technológia optimalizálja a fényegyensúlyt az arcok kiemeléséhez, és természetes hatású arctónusokat jelenít meg még homályos vagy háttér-világítású környezetben is.

Speciális moduláris hangrendszer

A kristálytiszta hang alapvető fontosságú a világszínvonalú videokonferenciákhoz, és a Rally rendszer kiváló a természetes, éles és érthető hangok átadásában. A Logitech RightSound™ a hangok tisztaságának javítása érdekében elnyomja a háttérzajokat, automatikusan állítja a hangok szintjét és az aktív beszélőre fókuszál. A tökéletesen érzékeny mikrofonegységek biztosítják, hogy az értekezleten mindenki jól hallható legyen, miközben a különálló hangszórók telt, életszerű hanggal töltik meg a nagyobb helyiségeket.

Karcsú, formatervezett kialakítás

A Rally rendszer minden összetevője kiváló, formatervezett kialakítással rendelkezik, amely bármilyen professzionális beállításhoz alkalmas. Miközben a Rally segítségével mindenki jól néz ki és jól hallható a videoértekezletek során, a rendszer minden egyes része saját maga is jól mutat. A rendszer alapját képező kiváló PTZ kamera matt fekete színével és szürke fémszegélyével rendkívül elegáns megjelenésű, karcsú hangrendszer-komponenseivel és tartozékaival bármilyen helyiségben nagyszerűen mutat.

Magasabb szintű felhasználói élmény

A Logitech RightSense a Rally rendszerbe beépített technológiák készlete, amelyek jobb felhasználói élményt biztosítanak külső beavatkozás nélkül. A RightSight™ automatikusan tökéletesen keretbe foglalja a részvevőket, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak az objektívtől. A RightLight a természetes bőrtónusok megjelenítéséhez az arcokra fókuszál a környezettel szemben, míg a RightSound a hangok tisztaságának javítása érdekében elnyomja a háttérzajokat, automatikusan állítja a hangok szintjét és az aktív beszélőre fókuszál, mindezt a tökéletesebb értekezletek támogatásához — automatikusan!
    • Mikrofon:   Van
    • Alap szín:   Szürke
    • USB:   Van
    • Video felbontás:   3840 x 2160 (4K UHD)
    • Autofókusz:   Van
    • FPS:   30-60 FPS
  • Cikkszám
    258223
    Tömeg
    8,525 kg/db
Webáruház készítés