Termékajánló
Termék részletek


Thrustmaster Rudder pedálsor

Thrustmaster Rudder pedálsor
34 717 Ft + Áfa = 44 090 Ft
Thrustmaster T.Flight Rudder pedál

A THRUSTMASTER T.Flight Rudder pedáloknál alkalmazták először a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) sínes csúszkákat, mely által a piac legkeresettebb repülésszimulátor eszközévé léptek elő. Ergononikus kialakításának és nagyméretű alapjának köszönhetően maximális kényelmet és stabilitást tesz lehetővé. A teljesen eltávolítható saroktartó révén, lábát teljesen ráhelyezheti a pedálra, vagy a sarkát a padlón nyugtatva a talpával irányíthatja a vezérlő gömböt.

A csúcsminőségű ipari alumíniumból készült négy csúszósínes rendszer tökéletes mozgást és precíz manőverezést garantál. Az önszabályozó központ pedáltengelynek köszönhetően tökéletes egyensúlyt és egyenletes mozgást, illetve ellenállás biztosít a középponti helyzetbe való visszaállás érdekében. Minden pedál 25 cm helyet biztosít a láb számára, mely nagyobb cipőméretű felhasználóknak (pl: 45-ös) is kedvező. Végül, de nem utolsósorban, a pedál sokoldalú, ergonomikus kialakítása alkalmassá teszi a vezérlőt légi harc, űrrepülés, civil repülések esetére is.

A gyártó honlapján letöltheti és telepítheti a speciális kalibrációs szoftvert, mely könnyen beállíthatja a holt teret a pedál mozgási tartományának kezdetén és végén, valamint két differenciálműfék tengelyen, ahogy látja. Ezenkívül beállíthatja a központi halott zónákat a pedálokra vagy közvetlenül az adapter belső memóriájába mentheti. Fejlett programozó szoftver a PC T.A.R.G.E.T., melynek köszönhetően a pedál és a differenciál fék tengelyek programozhatóak.

PC: A Windows 10/8/7 / Vista operációs rendszer a Thrustmaster meghajtóknak köszönhetően kompatibilis a piac minden joystickjával, kiegészíthető multi-USB támogatással és pedálokkal.
PC és PS4: kompatibilis és közvetlenül csatlakozik a Thrustmaster T.Flight Hotas 4 joystickhoz.

Két differenciál fék pedál
S.M.A.R.T sínes csúszkarendszer
Az önbeállító pedáltengelyek
Nagy méretű pedálok (25 cm)
Levehető saroktartó
Fejlett kalibrációs szoftver
PC-re és PS4-re tervezve
    • Alap szín:   Fekete
    • Vezetékes:   Van
  • Cikkszám
    229779
    Tömeg
    2,5 kg/db
Webáruház készítés