Termékajánló
Termék részletek


Thrustmaster TM Competition Sparco P31 kormány kiegészítő

Thrustmaster TM Competition Sparco P31 kormány kiegészítő
61 724 Ft + Áfa = 78 390 Ft













Az egyetlen lapos, ovális formájú kormány az élethű GT versenyzés élményre tervezve























   

HÍD A VALÓDI ÉS VIRTUÁLIS VILÁG KÖZÖTT…



 



Az ünnepelt Sparco P310 kormány pontos mása, ami az egyedülálló ergonomikus kialakításnak, velúrbőr markolatborításnak és egyéb kiváló minőségű felhasznált anyagnak köszönhetően összemossa a valóságot és virtuális világot.. Tökéletes megoldás az élethű, sportos vezetés szerelmesinek.


 

… GT TELJESTÍMÉNYRE TERVEZVE



 



A felhasználók imádni fogják, hogy mennyiféle vezérlési lehetőségük van „ujjnyújtásnyira”, aminek köszönhetően könnyedén elérhetik a kilenc akciógombot, a 100%ban fémből készült kormányváltókat és a nyomógombbal ellátott D-pad-et. A kormány mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül javítson a gyorskörei szintidején és újabb rekordokat állítson fel a legjobb feltételek mellett.


 

A THRUSTMASTER TERMÉKCSALÁD A PLATFORMOK SZÉLES KÖRÉVEL HASZNÁLHATÓ



 



A TM COMPETITION WHEEL Add-On Sparco P310 Mod-t azzal a céllal tervezték, hogy több platformmal is használható legyen (PC/PS4/Xbox One), és kompatibilis legyen az összes Thrustmaster T-Series versenykormány alappal: TX és T300 servo alapok, T-GT, TS-XW és még a TS-PC Racer-el is (külön kapható).



 










 




  • A Thrustmaster® és Sparco® közös együttműködésének az első mérföldköve a TS-XW Racer versenykormány kifejezetten valósághű kialakítással, melyet a versenyzés inspirált: a Sparco P310 Competition kormány 1:1 arányú másolata.

  • Hivatalos Xbox One® és Windows® (PC) licenccel, és az összes hivatalos Xbox One® gomb megtalálható rajta amivel a játékok, rendszermenük, közösségi funkciók stb. között lehet váltogatni. A kormány kompatibilis Windows® 10/8/7/Vista-val PC-én.

  • A TS-XW Racer a lehető legjobb elemeket ötvözi, a Thrustmaster legújabb korszerű kormány technológiáiból és a világ híres Sparco® autóalkatrész és kiegészítőket gyártó cég együttműködéséből melynek köszönhetően a versenyzés soha nem volt ennyire valósághű.

  • A kormány Force Feedback hatását egy erős, 40-wattos kefe nélküli motor szolgáltatja, amelyben egy Motor Cooling Embedded hűtőrendszer (szabadalmaztatás alatt) található a folyamatos teljesítményért, akár durva használat mellet a leghosszabb versenyek alatt is.

  • A TS-XW Racer-t ergonomikus kialakítás és valódi velúrbőr borítás jellemzi. 2 hosszú szekvenciális kormányváltóval, 14 akciógombbal és 1 nyomó funkciós irányító pad-el rendelkezik. Minden versenyzős játékhoz illik. (GT, F1, NASCAR, Indy, országúti versenyzés stb.).

  • A kormány egy kettős szíjtárcsa rendszerrel és egy fém golyóscsapágyra szerelt tengellyel működik. Az elforgatás szöge 270° és 1080° között állítható.

  • A kormány pedálszettje nagy, masszív és állítható, 100%-ban fémből készült szerkezettel. A pedálok egymástól való távolsága, dőlésszöge és magassága állítható és egy Kúpos Gumifék is a csomag része.

  • A TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod kompatibilis a teljes Thrustmaster versenyzői termékcsaládjával (pedálszett, levehető kormány, sebességváltó), így a versenyzők rugalmasan választhatják ki a kiegészítőket, melyekkel megnyerhetik a versenyket.


    • Alap szín:   Fekete
    • Force Feedback:   Van
    • Gombok száma:   9
    • Vezetékes:   Van
  • Cikkszám
    229776
    Tömeg
    1,3 kg/db
Webáruház készítés