Termékajánló
Termék részletek


Fujifilm Instax Mini LiPlay rózsaszín hibrid fényképezőgép

Fujifilm Instax Mini LiPlay rózsaszín hibrid fényképezőgép
52 039 Ft + Áfa = 66 090 Ft

Új generációs, hangrögzítési képességgel rendelkező instax! Rögzítse az emlékeit instax képre hangüzenettel



Támogatja a bankkártya méretű filmeket. A modell az „instax” kamerák családjának egy új tagja, mellyel azonnal élvezheti a fotónyomatokat. A fényképezőgép fő egysége a legkisebb és legkönnyebb az instax sorozat történetében. Ugyanakkor a fényképezőgép olyan új funkciókat kínál, mint például a „Sound” funkció, amely hangüzenetet vagy más hangadatokat közvetít a fotónyomtatásban szereplő QR kód formájában, valamint a „ Közvetlen nyomtatás funkció, hogy okostelefonjáról képeket nyomtasson instax filmre – még több szórakozást kínálva.



 



Az új „LiPlay” egy hibrid instant fényképezőgép, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép hátoldalán lévő LCD monitoron keresztül ellenőrizze az eszközön rögzített fényképeket, és kiválassza a nyomtatni kívánt képeket. A fényképezőgép „Sound” funkciója legfeljebb tíz másodperces hangfelvételt képes rögzíteni. A funkció átalakítja a hangadatokat egy QR-kódba, és a kódot hozzáadja a fotóhoz, amellyel együtt kinyomtatja. A hangot egy okostelefonon lejátszhatja a kinyomtatott QR-kód szkennelésével. Így olyan fotót készíthet, melyhez tartozik egy leírás a képen látható jelenetről.



A fényképezőgép egy „közvetlen nyomtatás” funkcióval is rendelkezik, amely egy okostelefonnal készített fotót a LiPlay kamerához továbbítja kinyomtatásra. Könnyedén kinyomtathatja kedvenc képét az okostelefonjáról, és megoszthatja őket barátaival. Hogy a fényképfelvétel könnyen elvégezhető legyen, a fényképezőgép egy „Távoli felvétel” funkciót is kínál, így akár okostelefon funkciót is használhat a zár kioldásához, miközben Ön távol áll a kamerától.



A fényképezőgép teste kifinomult és stílusos. Kompakt és könnyű kialakítása miatt könnyen magával viheti. Az alapműveletekhez tartozó gombok és tárcsák, mint például a zárkioldás és a „Hang” funkció, fejlett működtetést kínálnak. Kiemelt figyelmet fordítottak a kamera textúrájának tökéletesítésére.



A fényképezőgép három színben elérhető, amelyek mindegyike különböző felületi megjelenésű, például dombornyomott vagy sima felület.



Főbb jellemzők



“instax mini LiPlay”

Az instax sorozat történetének legkisebb és legkönnyebb hibrid instant kamerája

A LiPlay egy rendkívül hordozható hibrid instant kamera, digitális technológiával. A fényképezőgép hátulján lévő 2,7 hüvelykes LCD-kijelző lehetővé teszi, hogy fényképeket készítsen miközben ellenőrzi a kijelzőt, és kiválassza a nyomtatni kívánt képeket. A fényképezőgéppel az expozíciókompenzáció alapján ellenőrizheti a fénybeállítást, és hat szűrőt is biztosít a fényképek feldolgozásához, pl. szépia vagy fekete-fehér, különböző megjelenítéseket kínálva.



Hang funkció



A fényképezőgép hangfelvételi képessége azt jelenti, hogy akár 10 másodpercnyi hangot is rögzíthet. A funkció a hangadatokat átalakítja egy QR-kódra és rányomtatja a fotóra. Olvassa be a QR-kódot egy okostelefon QR-kódolvasójával, és játsza le az audio üzenetet. A fénykép rögzített üzenettel történő nyomtatása lehetővé teszi, hogy megmutassa érzéseit, így a jelenet emlékezetesebbé válik. Akár lefényképezhet egy strandot, és csatolhatja a hullámok hangját egy olyan nyomat létrehozásához, amely emlékezteti Önt a fényképezett helyre, így az értékes pillanat igazán emlékezetes marad.



Szkennelje a QR-kódot az okostelefon QR-kódolvasójával a hang lejátszásához.



Közvetlen nyomtatás



A fényképezőgép okostelefon-nyomtatóként való használatához. Az okostelefonon tárolt képek nyomtatáshoz Bluetooth segítségével áthelyezhetők a fényképezőgépre. A képek átvitele előtt nagyíthatja vagy forgathatja is a képeket.



Távoli felvétel



Képek készítése a fényképezőgéptől távolról. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egy okostelefon művelettel oldja ki a zárat, miközben távol áll a kamerától. A távoli felvételek a helyszínen is kinyomtathatók. Ez a funkció különösen hasznos csoportképhez vagy egy dinamikus hatás eléréséhez, ha magas vagy alacsony szögből készít fényképeket.



Stílusos keretek



A fényképezőgép előre telepített tíz kerettel rendelkezik, amely a kép készítése közben vagy utána is kiválasztható, így azok a képben kerülnek kinyomtatásra. Töltse le az „instax mini LiPlay” okostelefonalkalmazást (ingyenes), hogy élvezze a 20 további keretet, így azok teljes száma 30 is lehet.



Stílusos kameraváz



 A fényképezőgép testének egyszerűsített alakját a három színváltozat mindegyikének eltérő felülete egészíti ki, a tapintási érzetetét is figyelembe véve. A Stone White változat durva, kavicsos felületű, speciális permet bevonattal. Az elegáns fekete változat felülete szemet gyönyörködtető dombornyomással rendelkezik, míg a Blush Gold változat sima, fényes felületű. A prémium megjelenéshez fémes részeket találhatók a lencse gyűrűjén, stb.



Leírás:



Képérzékelő: 1/5-in. CMOS színszűrővel

Képpontok száma: 2560 x 1920

Támogatott memóriakártyák: micro SD / micro SDHC (kb 850 kép / 1 GB [hang nélkül])

Beépített memória kapacitás: kb 45 fájl

Fájlrendszer: Camera File system (DCF), Exif Ver. 2.3

Fókusztávolság: 28 mm (35-mm film equivalent)

Rekesz: F2.0

Autofókusz rendszer: Single AF

Felvételi távolság: 10 cm és több

Zársebesség: 1/4 mp - 1/8000 mp (auto)

Érzékenység: ISO 100 - 1600 (auto)

Expozíció vezérlés: Programozott AE

Expozícó kompenzáció: -2.0 EV - +2.0 EV (1/3 EV lépésekben)

Fénymérés: 256 szegmens TTL, multi-metering

Fehéregyensúly: Automatikus

Vaku: Flash Auto / Compulsory flash / Suppressed flash

Vaku tartomány: 50 cm - 1,5 m

Önkioldó: kb 10 mp / kb 2 mp

Kép effektek, szűrők és keretek

Hangrögzítés: Lehetőség van hang felvételére, ami felülírható kép készítésekor. Lejátszható képenként 1 felvétel.



Nyomtató leírás:



Film: FUJIFILM Instant Film instax mini (nem tartalmazza a csomag)

Fotó kapacitás: 10 kép / csomag

Film méret: 86 mm x 54 mm

Kép méret: 62 mm x 46 mm

Támogatott kép méret: 800 x 600 pont

Nyomtatás: 12,5 képpont / mm (318 dpi, 80-µm dot pitch)

Szintek: 256 szint / szín (RGB)

Támogatott képformátum: JPEG a fényképezőgép által készítve

Nyomtatási sebesség: kb 12 mp

Nyomtatási funkció: fényképek a beépített memóriáról ill. micro SD kártyáról nyomtathatók

Újranyomtatás: legfeljebb az utolsó 50 kép



Egyebek:



Okostelefon alkalmazás: hanglejátszás a képen elhelyezett QR kód alapján, okostelefonról kép nyomtatás, távkioldó, képkeretek

Kijelző: LCD 2,7", kb 230 000 képpont

Csatlakozók: Micro USB csak töltéshez

Tápellátás: Li-Ion akkumulátor (beépített, nem eltávolítható)

Nyomtatási kapacitás egy töltéssel: kb 100 (felhasználástól függ)

Töltési idő: kb 2-3 óra

Méretek: 82,5 x 122,9 x 36,7 mm

Tömeg: 255 g (film és memóriakártya nélkül)

Felhasználási hőmérséklet tartomány: 5 - 40 C



 


    • Memóriakártya foglalat:   Micro SD,Micro SDHC
    • Zársebesség:   1/4-1/8000
  • Cikkszám
    211055
    Tömeg
    490 g/db
Webáruház készítés