Termékajánló
Termék részletek


EATON MBP3KID EATON HotSwap DIN MBP

EATON MBP3KID EATON HotSwap DIN MBP
74 874 Ft + Áfa = 95 090 Ft

Ez opcionális környezeti monitoring szonda (EMP) egy kapcsolat eszköz, amely lehetővé teszi, hogy összegyűjti a hőmérséklet és a páratartalom-értékek a rack környezetet és figyelemmel kíséri a környezeti adatokat távolról a beépített LCD képernyőt, vagy távolról a Telnet kapcsolat vagy egy szabványos webböngésző. Azt is gyűjteni, és letölteni az állapotát két érintkező eszközök.
- Ha a hőmérséklet és páratartalom értékek meghaladják a felhasználó által választható korlátokat, az eseményt rögzíti az ePDU Eseménynapló.
- Az EMP figyeli a hőmérséklet és a páratartalom információ bármilyen környezetben, hogy azt szeretné védeni a kritikus berendezések. Az EMP intézkedések hőmérséklet 32 ​​° F és 158 ° F (0 ° C-tól 70 ° C-on) egy pontossága ± 3,6 ° F (± 2 ° C).
- Az EMP intézkedések relatív páratartalom 10% és 90%, amelynek pontossága ± 5%.
- Meg lehet távol a ePDU egy CAT5 hálózati kábel akár 65,6 láb (20 m) hosszú.
- A hot-swap funkció egyszerűsíti a telepítést, amely lehetővé teszi, hogy telepítse a szonda biztonságos kikapcsolása nélkül hatalmat a ePDU vagy a terhelések, amelyek kapcsolódnak hozzá.
- Az EMP állapotát figyeli a két felhasználó által megadott kapcsolat eszközök.
- Hőmérséklet, a páratartalom és a kapcsolat lezárása állapot is megjelenik egy web böngésző, a soros interfész, vagy egy beépített LCD interfész.
- Felhasználó által választható riasztási küszöbértékek lehetővé teszi, hogy meghatározza elfogadható hőmérséklet és a páratartalom határértékeket.
- E-mail értesítés a Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) segítségével e-mail kliens szoftver, ha elfogadható riasztási határértékek túllépése, vagy forduljon állapota megváltozik.
- Változások a külső kapcsolatai vagy jelentkezve a ePDU Eseménynapló.

  • Cikkszám
    133315
    Tömeg
    2,3 kg/db
Webáruház készítés